![]() |
|
Cytuj:
Ale się teraz fajnie Naxx raiduje w sprzęcie icc25hc :D |
Yo mam pytanka
Co robi ten czar? http://www.wowhead.com/spell=3034/viper-sting Trochę nie czaje jego działania : d. Jako hunter nigdy nie będę mógł zakładać tarczy? Czemu nauczyłem się posługiwania różną bronią u NPC, a wciąż nie mogę założyć np swordów? |
Proste - wysysasz przeciwnikowi manę.
Nie możesz wyssać więcej niż x% jego total many lub y% twojej total many zależnie od tego, która liczba jest mniejsza. Cytuj:
Cytuj:
|
No właśnie nauczyłem się mieczów i innych takich, w silvermoon. Mam w skille sword 1/195, a nie mogę założyć broni typu sword.
|
zalezy jaki chcesz zalozyc, czy np two handed czy one ;)
|
Hej, jak najszybciej zdobyc DUŻĄ ilosć honoru?
|
Cytuj:
Random battleground?? |
Hej ludzie jestem w kropce! : <
Mam 41 lvl i żadnych questów dostępnych w pobliżu! Poruszam się w okolicach Astranaar. Byłem na tej wyspie po prawej stronie szukać questów, przejechałem na mouncie pół mapy i dalej nie mogę nic znaleźć ; /. To trochę nie ma sensu jak jedyną rozrywką sa dungeony na które muszę czekać wpizdu dugo : P. Gdzie znajdę nowe questy na mój lvl?! (i jak tam dotrzeć : d) Albo co mam innego robić? : P |
Idź do Tanaris, albo hinterlands.
|
http://www.wow-pro.com/
masz tam leveling guides, poprowadzą cie w najkrótszy sposób do 80 lv. Prócz tego na tej stronie znajdziesz praktycznie wszystkie poradniki co do gry w wow'a np. profesje, classy czy inne pierdoły. |
Właśnie mam taki problem że jak np chce iść do Tanaris to mnie strażnicy po drodze miażdżo : P
@nie podobajo Ci się takie słowka?: / |
Cytuj:
@up One som kóltowe : p |
Jak myślicie , szybciej będzie zdobyć robiąc random hc 175 triumfy czy 103k honoru robiąc wg lub random bg (brakuje do s6 :/)?
|
Cytuj:
Dla tanka najszybciej będzie HC (+ w pizdu kasy), dla dps/heal szybciej będzie BG. Najlepiej jest robić to i to. Honor przyda się do gemowania sprzętu :P |
Cytuj:
Btw, mam pytanie. Czy mogę dodać klucz WotLK jeśli mam konto frozen? |
#Rybzor
A w Booty Bay robiłeś q? |
Cytuj:
|
No właśnie zrobiłem questy w Booty Bay, szukam next lokacji : P
|
Cytuj:
Co do Booty Bay. To oczywiście nie tylko Booty Bay ale też całe Stranglethorn Vale. Wątpię czy zrobiłeś wszystkie questy tam. |
Mogłby mi ktos podac linka do jakiegos spisu lub samemu wypisac godne uwagi dla maga enchanty czy łatki dla kazdej czesci eq zarowno takie do pvp jak i pve? Jestem nowy tego jest tak duzo ze nie moge tego ogarnac.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |
|