![]() |
|
W bagu wywalonym w Port Hope oba addony do Citizena (dla nierozumnych: Wszystkie itemy do ich potrzebne).
|
ja kiedys na PoH znalazlem 4 bp wypchane kuszami lukami itd. ale nie mialem capa bo wiadomo druidem to za duzo nie wezme
|
loot wazacy 5k oz Kusze i battle shieldy
|
Na roku znalazłem katane.
A na mainie znalazłem serpent sworda :D leżał na drodze do thais. |
Ja jak wracalem z ziomami z huntu z dragami a wtedy mialem 10 lvl to malo i skille nieskie ale mialem taki fart ze nie padlem patrze wszędzie dedy niechconcy odwozylem jeden patrze! 100 pircing bolt , 12 power bolts 7 royal spears i kusza dalej lecala ja to milem fart 8o cieszylem sie jak male dziecko
|
Ostatnio jakiś skromny lootbag na 2k oz i przy depo Thais w bagu guardian shield. 8o
|
Ale ja mialem dopiero szczescie!!!!!!!!!8o8o8o8o8o8o8o8o8o8oB)B)B)Wczora j wracajac z kopalni dwarfow gdzie expilem na Slimach i guardach to znalazlem backpack. Nie zdziwilem sie wcale poniewaz ja tez wywalam backpacki. Otworzylem a tam bylo 10 backpackow mana potion + Loot wazacy chyba 2356.00 oz. Ktory kosztowal chyba 9k czyli zarobilem 9k a oszczedzilem 10k:P:P:P:P:P:P:P:P:cup:
|
ja znalazłem knight legs i devil helmet a dwa dni pózniej pirate boots ( soory za bł ort jeśli są :p )
|
Ja Bright Sword [ITEM]Bright Sword[/ITEM]przy free itemkach
|
ja martwą postać a w niej ee.. najmocniejszą różdżkę dla druta .. hailstorm teraz sie chyba nazywa :baby: nie pamiętam bo nie gram drutem :p
|
Ale wy macie szczęście studded armor na rooku wow! Ja jak go widze to nawet nie podszosze to samo sabre itp. Można przecież wykonać prostego questa na chain armor i legion helmet. A co do maina to samo katana na mainie nic nie jest wrata a wy piszecie że to najcenniejsza rzecz jaką znaleźliście.
PS. Najcenniejszą rzeczą jaką znalazłem był warrior helmet. B) |
Ja znalazłem loot bag wary 6k wypchany halbertami ichain armorami
a z pojedynczych zeczy to k armor[MONSTER]zakonnica[/MONSTER] |
a ja z deda golden armor i meduske ;]
|
ja na mainie w prawo od carlin znalazlem bag w ktorym byly nastepne 2 bagi i jeden wypchany plate shieldami a drugi chai armorami
|
Kilka drobiazgów
Najcenniejsza rzecz jaką znalazłem na ziemi to 1 platynka i kilka run field. A w ludziku to były plate legi.
|
;]
A ja miałem szczęście : Znalazłem bp z uhami (pełny) sd`kami (połowa)i jeszcze (w tym samym bp) dragon shield i 2k...Ale jestem uczciwy więc oddałem właścicielowi uhy i sd a reszte (przynajmniej tak mówił) dał mi za uczciwość...Aha jeszcze 1k mu dałem bo mnie prosił...Przynajmniej nie jestem thief...Jak by co, to był Polak...:p
A dragon shielda opyliłem za 5k :cup: |
:)
Jeden Crown Helmet w bagu przy zamku koło AB.:baby:
|
Ja znalazłem 15k w bagu :]
Bag lezał sobie na ziemi na pieterku w depo. Carlin Nikt o tym niewiedzial, tak z nudow znalazlem :P :cup: PozdRo ;) |
ja miałem największe szczęscie ponieważ znalazłem w zabitym człowieku boots of haste <boh> i demon shielda i sporo addon items :cup:
|
Ja to czesto znajduje halberdy w okolicach expowisk beserckeruw.Ale kiedys ciepali rzeczami to zdobylem beastslayer axe:] mialem fartta:cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23. |
|