![]() |
|
Saxe, a tak broniles El drazito :)
|
@up
Coz, kiedys nawet w DoF bylem i do Sandry nic nie mialem... |
Cytuj:
|
Cytuj:
W takim razie czym jest Wanted? Zgromadzeniem bezmozgich pajacow? Poza tym, Cors gratulacje setki. =) |
Mam pytanie do bylejakiego czlonka dofu CO DALEJ ? teraz sie obijacie rozumiem wasze 17 fragow chyba 17 bylo godne podziwu .Ale chyba wanted nieprzestanie walczyc najprawdopodobniej niebendziecie caly czas expic i zadzic drazoludki tak latwo sie niepoddadza.Wiec jak bendze jakies open battle to piszecie plix ;)
|
Juz od dawna obserwuje ten topic i obiektywnie teraz patrzac. Draz to kawał Skurczybyka. Niestety o ile sie nie myle(!?) Lud czyt.(pacyfisci i normalni gracze), nie popiera wladzy Wanted i chce aby Dof przejal paleczke po Drazie.
@Offtop Taki mały offtop Gz Cors, ze nabiles 100 lvl na wojnie, ktora ciagnie sie oj... w długo ;). Gl & HF I krzykne "HAIL Dofoludki ?" Chyba dobrze napisalem ;). Jezeli Dof obrazilem przepraszam z góry. |
@Koronowany rycek
Nikt nie popiera ich wladzy, ale inne lamusy sie boja walczyc przeciwko wanted, jebac ich w dupe. |
Name: Zixid
Aug 16 2006, 22:19:56 CEST Killed at Level 68 by Onlly Szkoda że Zixid padł, mam nadzieje że wkrótce wyskoczy za burte statku zwanego Wanted, zanim go przez ni± wyrzuc± :) |
http://www.tibia.com/community/?subt...ame=Aleksy+Hut
Omg. Kto¶ jest bardzo zabawny :evul: Oczywi¶cie nie ¶mieję się tu z tego gdzie kto pracuje bo ŻADNA praca nie hańbi, ale akurat to mnie roz¶mieszyło, szczególnie nick "Aleksy ma Kompleksy" xD |
Ale mnie ta gildia rozwalila . Aleksy ma kompleksy i Aleksy robi kleksy wymiataja. Rodzice skrzywdzili drazita tym imieniem na cale zycie 8o
|
@Up
[GUILD]Aleksy Hut[/GUILD] Jest to nowa Guildia zajmujaca sie dostawami pizzy jak widac na liscie menu jest wiele rodzai ;] dla kazdego cos sie znajdze ;] |
heh i to jest wlasnie Azura...stanelem wszeregu walczacych zauwazcie 8 levelovym palkiem gdy ztrapowali mi kumpla w celu PA...udalo mu sie wydostac z trapa...ale co najlepsze Kolesie PK'owali w nawet dobze zaludnionym Thais...gdy jakis 50+ sorc bodajze podleciali zaczal w nich walic z hmm przestal gdy uslyszal znane wszystkim slowa Pay Armor....kazdy level od 40+ zabawial sie kiedys w PA widac to po tej sytuacji...ja mam tylko nadzieje ze jak DoF pojdzie na ostatni marsz entów i go zwyciezy zrobi cos czego drazz niebyl w stanie zrobic zniesie te je....e PA.....w koncu to jest gra...pk jest jej czescia ale qwa ludzie bez przesady:confused: :confused:
@Cors Ent Byłbym zapomniał Gratulacje Za osiagniecie 100 lv dla mojego imiennika:p :p Oby tak Dalej... |
Cytuj:
|
Name: Dark Sorcerer Of Paladina
Aug 16 2006, 21:39:27 CEST Killed at Level 29 by Zeus Rook To się dzieje z ludĽmi z dopiskiem: (Protected By Last Varior) |
a to sie dzieje z frajerem :
Name:Zeus Rook Aug 17 2006, 08:56:40 CEST Killed at Level 37 by Ciotka Krecika @down Mieli farta... |
Name:Ciotka Krecika
Aug 17 2006, 09:00:02 CEST Killed at Level 50 by Sathan Bell and by Mexenoth Strastin haha ciekawe kto teraz zabije sathana albo mexenotha:p wojna.... ehh....... |
Name : Tegax
Aug 17 2006, 03:41:03 CEST Killed at Level 92 by Sandra Magnus haha prawdziwy zal.br :baby: |
Cytuj:
|
Pewnie jak zwykle jej sie hotkey pomylil ;p Z A L !!!!! HAIL BR !!!!
|
Cytuj:
masz czescie jestem neutralny :P moze mnie nikt z dof nie zabije bo z wanted jest troszke gorzej:( moge sie obawiac ale mam nadzieje ze bedzie loz :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |
|