Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Urgothiri 20-01-2007 16:33

niemartw sie ET da rade!!

Archin: Jan 20 2007, 15:20:08 CET Killed at Level 139 by Rotanimod Eht

Parkaz: Jan 20 2007, 14:20:59 CET Killed at Level 73 by Evo'Hawk and by Illu'Hawk

Kiroy 20-01-2007 16:35

Archin

Jan 20 2007, 15:20:08 CET Killed at Level 139 by Rotanimod Eht

Shadow vain

Jan 20 2007, 14:18:57 CET Killed at Level 104 by Evo'Hawk
and by Pephy

Parkaz

Jan 20 2007, 14:20:59 CET Killed at Level 73 by Evo'Hawk
and by Illu'Hawk

Nedomanus 20-01-2007 16:36

^^ yeyeye szkoda że lagi nie pozwalaj± co niektórym walczyć :/ rozmawiałem dzi¶ z myllionem to mowil ze sie nie idzie ruszac...

dzis byl open battle ? czy ng zaatakowalo z zaskoczenia?

Kiroy 20-01-2007 16:38

no niestety popelniamy tez bledy , wojna bedzie dlugo jeszcze i nie raz popadamy niestety ale nie poddajamy sie spokojnie dzis 3-3 narazie :D 3-3 :D

pozdrawiam Wuja Kiroy8o

Maqon 20-01-2007 16:44

nonono gratulowac :P

Ghost111 20-01-2007 17:14

No niezle, niezle ale moglobyc lepiej. Kiroy czy moglbys mi wytlumaczyc tu albo na priv albo msg in-game co to kurwa Mentor wyczynial dzisiaj w venore? Napoczatku sadzilem ze to element taktyki potem myslalem ze on poprostu hacked jest, no i w koncu skonczylo sie jak sie skonczylo.. Niechce sie wtracac zbytnio ale w ten sposob to nie wygracie wojny.. No ale nie ma rozy bez kolcow. Naszczescie poza kontrowersyjnym Mentorem reszta Et ma glowy na karkach i udalo im sie zdobyc kolejne wazne fragi, wazne dlatego ze sa to juz 3 z kolei dedy ich ofiar..

Kiroy 20-01-2007 17:28

tak niestety hack :/ mentora ale juz ok

Nedomanus 20-01-2007 20:30

eee ludzie tez sie wam tibia.com chrzani? :P

Master Duch 20-01-2007 20:51

@up ta... wciskam characters...i mi sie fansites wlacza :/

Tristiiiii 20-01-2007 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez don~ (Post 1208688)
Zgadzam sie, zeby zaufac Mentorowi, moze sie zmieni. Tylko nie bylo mi fajnie jak zostalem wych...any ;-) i jendak chcialbym odzyskac to co stracilem.

Dla mnie Mentor to ... szkoda gadac.. Całe eq dla tristy ukradl c**l....
Dsm, c Legi, Bs, aol, bohy, demon shield, rh.. No comment...

Sowka 20-01-2007 22:03

Jak tam sobie nasi radz± na tej wielkiej wojnie ? I widać koniec ?

Dodi Brae 20-01-2007 22:11

Panowie i panie

Dzisiaj Mentor tez mial haka podobnie jak wczoraj Wiki, znaczy to ze cos nie tak zostalo przez nich zrobione.

Pomijam wchodzenie na free items lub free skills - stronki bo w to nieuwierze.
pytanie pozostaje co spowodowalo ich haka ?

Moze mimowolne klikanie na np

Juroqu !118 rp padl od Minishabaal na combo hahaha http://w11.easy-share.com/804950.html

takie wlasnie linki wstawiane przez podejrzanych osobnikow

- czy mozliwe jest zeby poprzez takie cos uaktywnialo sie jakies ciasteczko sledzace zapamietujace naciskane klawisze ?
- czy mozliwe jest zainstalowanie lub uruchonmienie sie poprzez klikniecie w taki link jakiegos programiku (keylogera ) ?

Jezeli ktos potrafi odpowiedziec to prosze to zrobic.

I jeszcze jedno, uzywajac ad aware i spyware blastera nic nie wykrylem ale zainstalowalem i uruchomilem dodatkowo moze malo znany w polsce PestPatrol ktory wykryl z 5 keylogerow w programikach sciagnietych poprzez bitcomet, nigdy ich nie uruchamialem, mam bo jestem jak chomik ale przeciez stanowia potencjalne zagrozenie. Moze nie dla moich charow ale jednak.

Wniosek - programy antywirusowe tego nie wykrywaja (uzywam NOD 32 a Wiki AVG) firewale tego nie zatrzymuja i nie wykrywaja ( Outpost i Sygate) i programy anty spyware tez sobie z tym nie radza - ZGROZA.

Musze zaglebic sie nieco w temat !

Piotrek

Urgothiri 20-01-2007 22:15

TEN UZYTKOWNIK TO NIE PRAWDZIWY JUROQU ON MA CALKIEM INNY NICK NA FORUM

Dodi Brae 20-01-2007 22:23

Ja sobie zdaje sprawe z tego ze postac zalozona dzisiaj i podajaca sie za HL z jakiegos swiata niemusi byc tym za kogo sie podaje.
To chyba oczywiste.

i jeszcze jedno
Przeciez administratorzy tej stronki/forum moga zablokowac Ip tego pana zeby mnam juz nie wstawial syfu !

Capy 20-01-2007 22:45

Hmmm, kiedys ktos mi powiedzial ze passy jesli wkleisz to nie bedzie tego rejstrowal key- loger poniewaz odczyta tylko ctrl + v Hmm nie wiem czy to prawda ale biorac na inteligencje to chyba ta:P Takze Passy mam w notatniku i tylko kopiuje i wklejam.

Co do stronki Tibia.com no to tez mi sie cos dzieje klikam Characters a mi pokazuje stronki :/ Cos jest nie tak...

Je¶li chodzi o Mentora, hmm oszukal mojego kolege z RL nie wiem jak ale wiem ze stracil cale EQ, ale mi zadnej krzywdy nie wyrzadzil i nic do niego nie mam.

Jacksonix 20-01-2007 22:55

Wklejanie przez ctrl+v jest bezpieczne. Ale lepiej nie wchodzić w takie linki tym bardziej ze widzimy osobe pierwszy raz w tej czesci forum.
Btw. kiedys widzialem kolesia ktory nabijal sobie posty wypisujac jakies glupoty w byle jakich tematach.
Nastepnie umieszczal taki wlanie link na forum typu " 250ek owned by 20pal" xD a naiwni ludzie patrzac ze ma juz 100 postow dawali sie nabierac...

Dodi Brae 20-01-2007 23:07

Kiedys czytalem ze z ctr + v to nie jest zupelnie tak bezpiecznie :P
podobno sa programy ktore sobie z tym radza :o , mowie o keylogerach

http://www.searchengines.pl/phpbb203...p?showforum=99
ciekawa stronka o bezpieczenstwie w seci, moze ktos ma wiecej czasu odemnie to poczyta.

Capy 20-01-2007 23:08

Taaa s± takie przypadki. Ja nie wchodze w zadne nieznane linki wole nie ryzykowac :] czy ja cos ogladne czy nie to pss :p no chyba ze np Kiroy, Pephy itp poda link do filmu z War ;) ktory jest umieszczony na przyzwoitej stronce. Trzeba uwazac. Ja tylko hacka mialem raz w zyciu (odpukac) poniewaz mojego r- keya mial moj kolega z RL hmm dluga historia B) poprostu mnie hacknal tak przypuszczam poniewaz nie mialem key logera i jak pisalem wczesniej wklejam passy. Ale co tam pozbieralem sie, tylko ze juz nie gram ta postacia poniewaz on nadal ma R-keya. Wogle Knight mi sie znudzil.. Teraz gram Sorcem ;)

Bajcik 20-01-2007 23:28

Przeczytajcie to ...
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=162673

Btw. ja ten syf na kompie miałem, ale już się go pozbyłem.
Może przez tego keya mieli¶cie hacki :(

@ Capy
u mnie ten syfon był, więc moge się tam do niego przejechać :d

Capy 20-01-2007 23:37

"na twoim komputerze nie ma Own Tibia czy jakos" :PP hehe Czysty Naszczescie ;) ale fajnie ze ktos sie tym zaj±l i nawet dokladny adres tego palanta podali ;d kto sie wybiera pierwszy :P?8o :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33.