![]() |
|
Cytuj:
|
@up
Prawda w oczy kole? Ktoś prawde o awerze napisał i ten odrazu najeżdża... Pierwszy POI on Kyra Done. |
chodziło mi o konkretne osoby które zrobily, bo chyba wszyscy z Nf nie zrobili...A flim szukałem na tibicams~ nie znalazlem to sie pytam
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ok. Nie kłóćmy się forum nie jest od tego sry... może pogadamy o czymś ważnym dla naszej ukochanej KYRY:)
|
Eclipse Ninjas i No fera robili. z Eclipse nie wszystkie osoby bo niekture nie maja 80 lvl B)
|
Cytuj:
konkretne osoby mialem ci wymieniac?? @up Kyry juz niema |
Nom poprosiłem o to , lecz nie musisz odrazu jechać po mnie, tylko napisać coś w stylu :"nie mam czasu" albo cos ;p
|
|
Mialam nadzeje ze padniecie wszyscy.:( trudno.. gz qestuX(
EDIT: I teraz Fozzye ma hacka po PoI, wlasnie sie rokuje.. |
geo zrobil poi i mial haka odrazu ;]
|
czyli 3 osoba ze swe po poi hacka ma:D :p
|
hehe troszke osob dzisiaj padlo kilka mialo hacka ogolnei ciekawy dzien :p
szkoda tylko ze udalo sie wam to poi zrobic a chuj tam :D jeszcze zdazycie popadac |
Zdazą popadac niekturzy im w tym pomagaB)
|
Geo ili :> hacked
Azeris na koncu poi padl ;p pod sam koniec ;] haha szkoda ze wszyscy tam nie padliscie ;p |
na mass kicka czekalam jak to PoI robili...:D
|
HHAHA
I Azeris pizda padła ahhahahhah Mar 01 2007, 21:12:40 CET Died at Level 133 by a hand of cursed fate |
Tez się cieszę:D::DDD::D:) :) :) :) :D :D :D 8o 8o
|
O co sie pontheus pruje na Luce i Moot bo nei moge zrozumieć tej pałki na forum tibia.com???
|
Wszyscy sie ciesza (prawie) a Eon Aldarion napewno w jego domku mozna zobaczyc 2 Avengery i 2 Arbalesty...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59. |
|