![]() |
mhmm nitro lol pojeb ;d teraz po swietach tez tak bedziesz?;d
wow spir zaczal grac xd @cholernik moze rob ssy z kilku huntow tak jak naprzyklad nitro ;d beda na pewno o wiele ciekawsze niz jak lotujesz 1 szmate xd |
ok postaram się ;p ale niech nie podrażniają moich ambicji ,że tylko nitro ssy daje ;p
|
@Patro
Nieee :( po świętach tylko 1mln dziennie ;p 700k na wrl i 300k na demach ;p 5h dziennie wystarczy |
Gz nitro;d
Z twoim fuksem do demonów sam bym ci dał passy byś mi poszedł;d |
|
@up
Lol gz loota, ja tam na hydrach jeszcze żadnego porządnego loota nie wyniosłem ;s xD |
|
|
Nitro na rower się przesiądź a nie tyle przy pc
lepiej trenuj może na zawodach się zmierzymy gz all |
PM ci wyslalem
|
|
noo Grtaz Nitro ale po*******asz reszta tez gz pozdro nubki
~uncle |
@Nitro
widzisz Ty światło dzienne ? o.0 ładnie ciśniesz ale co z tego skoro marnujesz wolny czas ale Twój wybór , tak czy siak Gratz ;) @down Swój chłop :D:D:D jeszcze raz gz i czekam na 200 ;) |
Widze światło dzienne bo gram dopiero od 19 ;p
|
Cytuj:
|
NItro nie widzi swiatla dziennego o to dowod:
19:23 Nitro Evils [178]: kiedys poszedlem do sql i kapnalem sie z ubralem spodnie matki XD 19:24 Nitro Evils [178]: bo wzialem z suszarki 19:25 Nitro Evils [178]: i mysle kurwa 19:26 Nitro Evils [178]: wtf 19:26 Nitro Evils [178]: w praiu sie skurczyly czy co 19:26 Nitro Evils[178]: ;p 19:31 Nitro Evils [178]: a potem patrze 19:31 Nitro Evils [178]: a mam na sobie 19:31 Nitro Evils [178]: dzwony kurwa HAHAAHAH co za gej:D ciekawe czy chlopcy paczyli CI na dupsko :P |
Phi to było dawno dawno temu w gimnazjum ;p
|
Nitro mozesz zrobic to jeszcze raz ?:D
Tylko tym razem photos plaax !!8o |
Ładny freez :( musze odrobić :)
Mar 27 2008, 19:35:50 CET Died at Level 106 by a dragon lord |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:35. |