![]() |
Cytuj:
|
Poprostu Zal.pl pol arcani smieje sie z acromy ze to najwiekszy noob na poi stracil caly szacunek u turtli i innych ktorzy uczestniczyli w qescie po opublikowaniu filmiku od medivha stracil szacunek u reszty graczy acroma moze ty powinienes raty bloczyc? nie dosc ze znobil na poi to pozniej szuka sobie beznadziejnych usprawiedliwien :baby:
|
Cytuj:
etam.... :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lindlay
May 01 2007, 18:55:45 CEST Killed at Level 121 by Reylin Co się stao? Lind hunted by reylin xD? shuashuashua |
Cytuj:
zin alin May 01 2007, 22:43:17 CEST Killed at Level 136 by Tiuso hehehe po poi zaczęło byc gorąco |
Huh :D Zapowiada sie ciekawie na Arcani ;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dlaczego uwazasz mnie za best pa ? moze nie jestem aniolek ale to co linld od*******al ostatnio miedzy innymi na mnie probowal to jest przesada jak chuj :) tu cytuje " wracam za 30 minut i resp jest moj" albo " ja tu ustalam limity"
no to ustanolne 8o |
Cytuj:
Stąd wnioskuję, że nie biło go "kilka osób" Pzdr |
to polega an tym że jedna osoba we fragu to ta która zadała ponad 50% obrażeń,a druga to osoba która dobiła.jesli Reylin zadała powyzej 50% obrażeń i dobiła Lindlaya to dostała całego fraga.
|
@up
Mój błąd, przepraszam |
ja slyszalem ze lindlay idzie supportowac doom :D
ale zachowanie lindlaya sie zmienilo po wojnie na gorsze ;/ moze sie myle ale mysle za ma na to wplyw , nakaz likwidowania stoiska z pomaranczami na stadionie dziesieciolecia po niewaz mama EURO 2012 !! i teraz bedzie musial przez cala wa-we jechac tym wyzkiem z niedopopowanymi oponami aby sie rozlozyc gdzies na obrzezach z interesem ;/ wiem ze to smutne ale proponuje aby lind zrobil pikiete pod sejmem z qmplami z korei i moze wycofaja warszawe i bedzie w spokoju mogl kontynulowac handel cytrusami a ponoc ma calkiem niezle , slodkie bez pestek :D |
Heh Reylin tylko wygral zaklad ;D
hahahahahahahaahahahahaha |
Haselbanik :D
|
stoje dzisiaj rano pod dp i co Lind napisal?
11:48 Lindlay [120]: Niedlugo bedzie koniec dpft 11:48 Lindlay [120]: :F 11:48 Lindlay [120]: rozpadnie sie 11:48 Lindlay [120]: zobaczycie 11:48 Lindlay [120]: :> 11:48 Lindlay [120]: kwestia paru dni O czym on kurde piepszy? |
Cytuj:
Moim skromnym zdaniem rozpadu DPFT nie będzie, zawsze się znajdzie na arcani dużo ludzi popierających tą gildie, chętnych do wojny, aczkolwiek Lind~ nie jest pierwszą osobą zapowiadającą rozpad tejże gildii. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:37. |