Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Baus 11-11-2009 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jezior666 (Post 2685275)
nie lubie Otsów :<

--- Jezior666 dodał 1 minut i 9 sekund później ---

interesuja innych bo w porownaniu do ciebie to jestem kims a nie nikim jak ty :|

Szczycenie sie tym, że jesteś "kimś" w tej grze jest conajmniej chore jak dla mnie. Dla swoich rl tez pewnie mowisz ze jesteś kimś na Morganie

Borucao 11-11-2009 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baus (Post 2685331)
Szczycenie sie tym, że jesteś "kimś" w tej grze jest conajmniej chore jak dla mnie. Dla swoich rl tez pewnie mowisz ze jesteś kimś na Morganie

-Cześć czym sie zajmujesz?
-Niczym, jestem KIMŚ na morganie!

Wesolski 11-11-2009 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 2685336)
-Cześć czym sie zajmujesz?
-Niczym, jestem KIMŚ na morganie!

XD Kto ty jesteś bo już Cię lubię ;].

/Wesol

Jezior666 11-11-2009 14:57

na tym otsie sie expi czy tam tylko sa chary i sie nawala : D ?

i btw pod jaka tibie :)?

Tenszinkan 11-11-2009 15:13

Gonzo, smieszny z ciebie pionek. Nie wiem zgrywasz tu takiego madrego, dojrzalego mlodzienca, wklejasz nam smieszne obrazki, smiejesz sie ze inni wychodza pracowac na smieciarce jednoczesnie mowiac ze "wjazdy na rl" cie nie ruszaja. Uwazasz sie za jakiegos jebanego inteligenta bo miales 40 pkt na tescie gimnazjalnym i myslisz ze wszyscy na tym forum mieli mniej od ciebie. Prawda jest taka ze 40 pkt z testu mat-przy to jebana srednia dla czlowieka ktory ma leb na karku, takim samym jebanym sredniakiem jestes ty i twoje wyjebanie wysokie IQ, ktore chyba widzisz tylko ty.

@twoja odpowiedz napisze za ciebie :

Hm, to chyba ty masz jakieś kompleksy żeby wjeżdżać mi na wynik z testu, a sam pewnie nawet do niego nie podszedłeś. Za bardzo się przejmujecie tym co piszę ;)

Jadę na bibe do remizy, wracam za 11h ;)) ;) ;) ;) ;)) ;)))) ;)

Gonzo 11-11-2009 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tenszinkan (Post 2685377)
Gonzo, smieszny z ciebie pionek. Nie wiem zgrywasz tu takiego madrego, dojrzalego mlodzienca, wklejasz nam smieszne obrazki, smiejesz sie ze inni wychodza pracowac na smieciarce jednoczesnie mowiac ze "wjazdy na rl" cie nie ruszaja. Uwazasz sie za jakiegos jebanego inteligenta bo miales 40 pkt na tescie gimnazjalnym i myslisz ze wszyscy na tym forum mieli mniej od ciebie. Prawda jest taka ze 40 pkt z testu mat-przy to jebana srednia dla czlowieka ktory ma leb na karku, takim samym jebanym sredniakiem jestes ty i twoje wyjebanie wysokie IQ, ktore chyba widzisz tylko ty.

@twoja odpowiedz napisze za ciebie :

Hm, to chyba ty masz jakieś kompleksy żeby wjeżdżać mi na wynik z testu, a sam pewnie nawet do niego nie podszedłeś. Za bardzo się przejmujecie tym co piszę ;)

Jadę na bibe do remizy, wracam za 11h ;)) ;) ;) ;) ;)) ;)))) ;)

Zła odpowiedź, moja brzmi tak:

Kurwa ale ty jesteś tępy xD

twoją odpowiedź napisze za ciebie:

jestes kurwa pionkiem ja pierdole jebanym, napisales mi ze jestem tepy a ty masz wysokie ajkiu ktore widzisz tylko kurwa ty, ide na ventrilo pona*******ac w tibie.

--

Skończyłem z tobą rozmowę póki nie ogarniesz czytania ze zrozumieniem, pierdolony nieogarze.

edit:

masz, nawet nie śmieszny obrazek, tylko prawdziwy, skierowany w twoją stronę, podczepić pod to można jeszcze twoich kolegów:

http://img137.imageshack.us/img137/9600/19256414.jpg

Lavi0 11-11-2009 15:36

@Gonzo

No jeszcze brakuje jakieś dennej nawijki z tekstu hh.. ahh zapomniałbym u Ciebie to będzie.. "tylko ja i moja przestrzeń... "

Gonzo 11-11-2009 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2685395)
@Gonzo

No jeszcze brakuje jakieś dennej nawijki z tekstu hh.. ahh zapomniałbym u Ciebie to będzie.. "tylko ja i moja przestrzeń... "

O HH to coś czuję Toksonga można podpytać.

MR_FREEMAN 11-11-2009 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2685395)
@Gonzo

Lavio prosze Cie... nie pasujesz do tego forum :) Po co karmisz te trolle...

Pinio777 11-11-2009 15:42

@Gonzo
Fuck you! You're infamous ;x Nie znam Cie, ale Cie nie lubie bo Twoje liryczne opowieści żenują jak poezja śpiewana w murzyńskich lepiankach plemienia Bantu ._. Khe ?

Gonzo 11-11-2009 15:43

Zapewne pogawędzimy po następnej akcji z naszej strony, zadzwońcie tylko po Kurę.

Napinajcie się dalej, uwielbiam te wasze nędzne pojazdy. <3

Idę zalogować na RL lajfa, bye. ;)

Antonioo 11-11-2009 15:54

No czesc. Mam nadzieje, ze nie wrocisz :]

Jezior666 11-11-2009 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2685404)
Zapewne pogawędzimy po następnej akcji z naszej strony, zadzwońcie tylko po Kurę.

Napinajcie się dalej, uwielbiam te wasze nędzne pojazdy. <3

Idę zalogować na RL lajfa, bye. ;)

no tez mam taka nadzieje ze wyjebiesz barana w sciane i moze chociaz cos ci sie przestawi w tej glowie bo naprawde twoja tępota nie zna granic

Gimli From Kazz 11-11-2009 16:24

No kurde ! Gonzo, myślałem że jesteś rozgarnięty na początku ale tak czytając kolejne Twoje wypowiedzi coraz bardziej się załamuję...

Testy gimnazjalne jako wyznacznik inteligencji, mądrości i czego tam jeszcze??? To jest śmieszne :P
Uwierz znam kretynów którzy niegorzej napisali od Ciebie co nie oznacza że są super inteligentni...
Pojdź na studia, tam dopiero zweryfikują Twoją inteligencje :) Dopiero wtedy będziesz mógł się wypowiedzieć na jakikolwiek temat :)

Borucao!!
witam :D co tam u Ciebie słychać xDDD??

Serowel 11-11-2009 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jezior666 (Post 2685367)
na tym otsie sie expi czy tam tylko sa chary i sie nawala : D ?

i btw pod jaka tibie :)?

ten ots Magra to 8.50 - revangeot.pl

ale jak byście chcieli się poorać to można wbić na pvpenfo.pl ;)

Antonioo 11-11-2009 16:54

A pod jaka wersje ten Twoj ots Zyga? Chętnie wezmę lekcje PVP od takich na*******atorów<bez ironii> jak Wy :]

Tenszinkan 11-11-2009 17:03

Ojej jestem tepy, jestem idiota, dostalem "prawdziwy" obrazek o sobie, oj jak boli, oj jak boli.

Nono, tam wiadomo tradycyjnie jestem nieogarem, nie umiem czytac ze zrozumieniem ( to moje ulubione, typowy wjazd kogos kto nie ma nic do powiedzenia)

Ogolnie mistrz cietej riposty powraca.... Po kims kto napisal TEST GIMNAZJALNY na 40 pkt spodziewalem sie czegos wiecej!!

Borucao 11-11-2009 17:23

Tomek jak masz moje gg to napisz. ;p

@Wesol
Polak mały :p

Gonzo 11-11-2009 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimli From Kazz (Post 2685445)
Testy gimnazjalne jako wyznacznik inteligencji, mądrości i czego tam jeszcze??? To jest śmieszne :P
Uwierz znam kretynów którzy niegorzej napisali od Ciebie co nie oznacza że są super inteligentni...
Pojdź na studia, tam dopiero zweryfikują Twoją inteligencje :) Dopiero wtedy będziesz mógł się wypowiedzieć na jakikolwiek temat :)

Testy gimnazjalne = testy generalnego ogarnięcia. Żadnej wiedzy tam nie trzeba, i bawi mnie to jak wy dorabiacie sobie dalsze historie do tego, co napisze.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tenszinkan (Post 2685481)
Ogolnie mistrz cietej riposty powraca.... Po kims kto napisal TEST GIMNAZJALNY na 40 pkt spodziewalem sie czegos wiecej!!

1. 11 godzin poza domem, napisane z braku laku i bez celu, przeżywacie to od 10 stron, widać, o co wam chodzi.
2. Informacja dot. mojego testu gimnazjalny, napisany na zarzut nieznajomości matematyki (inna sprawa, że do tego się przyznaje ;)).

PS. Test gimnazjalny to ja miałem 89/100, matematykę miałem na 40, tępy chuju. Ty na prawdę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. xD

Lavi0 11-11-2009 19:03

@Gonzo.

Tępy to jesteś tylko Ty, nikt prawie Cię nie broni na tym forum, więc wątpię by 90% forumowiczów się myliło o Twojej dysfunkcji mózgu. ; / Także pozerze ogarnij podsiad i do norki. ;)

Gonzo 11-11-2009 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2685553)
@Gonzo.

Tępy to jesteś tylko Ty, nikt prawie Cię nie broni na tym forum, więc wątpię by 90% forumowiczów się myliło o Twojej dysfunkcji mózgu. ; / Także pozerze ogarnij podsiad i do norki. ;)

Bo większość jest ponad to, tylko wy potraficie przez kilka dni pieprzyć o tym samym...

... ja również będę ponad to. Nie widzę dalszego sensu w bluzganiu się z powodu gry, zobaczymy się na masslogu, o ile tym razem będziecie wiedzieli gdzie. ;)

Canabis 11-11-2009 19:35

@up

"Trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc" :D

Kojazysz mi sie z pozerem ktory kiedys musial najebac dziewczynie w gimazjum
bo sie z jego smiala :baby:

I TYLEB)

Gonzo 11-11-2009 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canabis (Post 2685574)
@up

"Trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc" :D

"... Niepokonanym". ;)

Tenszinkan 11-11-2009 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2685543)
Testy gimnazjalne = testy generalnego ogarnięcia. Żadnej wiedzy tam nie trzeba, i bawi mnie to jak wy dorabiacie sobie dalsze historie do tego, co napisze.

1. 11 godzin poza domem, napisane z braku laku i bez celu, przeżywacie to od 10 stron, widać, o co wam chodzi.
2. Informacja dot. mojego testu gimnazjalny, napisany na zarzut nieznajomości matematyki (inna sprawa, że do tego się przyznaje ;)).

PS. Test gimnazjalny to ja miałem 89/100, matematykę miałem na 40, tępy chuju. Ty na prawdę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. xD

Dobra mialem na mysli CZESC mat-przyr, co juz pisalem wczesniej wiec sadzac po twoim wyjebanym umysle powinienes sie domyslic. Takie zycie - co napisales to napisales i skoncz sie tlumaczyc jak baran.

A co do twojego nastepnego posta, tak najlepiej to powiedziec ze wszyscy sie do ciebie przyjebali, jak widzisz do innych osob na tym forum nie mam akurat TAKICH problemow jak do ciebie i to nie dlatego ze inni sa ponad to, tylko poprostu jestes zalosnie smieszny wraz ze swoja rebelia. ( nie mowiac juz o tematach na tibia.com[*] ) Aha i nie kluce sie z toba o gre, tylko ci wytykam twoje "pseudo kozactwo" na tym forum.

Canabis 11-11-2009 19:46

Cytuj:

No przykro mi, że 11 listopada musisz wyjść z domu budować drogi/jeździć śmieciarką.
Mylisz sie, ja tylko poszedlem sasiadce odsniezyc podjazd.;)

Cytuj:

Weź się ogarnij. To nie ja jestem człowiekiem który w każdym zdaniu doszukuje się drugiego dna...
Niee ty niee ty przeciez jestes faajny gosc:cup:

PS. Mogl bym to napisac jakos powaznie czy cos.. ALE PO CO8o

--- Canabis dodał 2 minut i 24 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2685577)
"... Niepokonanym". ;)

Niestety koncowka brzmi "... Niewysmiewanym" Ale to nie pasuje do ciebie :D

meravi 11-11-2009 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2685543)

PS. Test gimnazjalny to ja miałem 89/100,

zawstydziles nawet turbodymomena

Kino_000 11-11-2009 20:50

ja mialem 84, tez go zawstydzliem?

Gimli From Kazz 11-11-2009 20:53

Ty już nie

Ja pierdole :P jak nie mialem pacca Koksikk non stop siedzial na ven d-lairze... mam pacca to i on musial go kupić i siedzi mi na darashia draggy... :P

Wiecznyodpoczynek 11-11-2009 21:00

Dajcie film

Gonzo 11-11-2009 21:08

http://www.speedyshare.com/data/7179...63878/rosi.cam

JAiR 11-11-2009 21:08

XXXX Juz jest , hahah

Baus 11-11-2009 21:11

Gonzo mnie wyprzedzil z filmem ; d

Gonzo 11-11-2009 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baus (Post 2685685)
Gonzo mnie wyprzedzil z filmem ; d

dadadada, nie tylko z filmem. XD

edit:

Cytuj:

Tjockinho: wut

[kaz] rony clend: mowie ze o tostach zapomniales na forum napisac
[kaz] rony clend: xDDDDD

Tjockinho: ah racja
ah tak, robiłem tosty i dostałem niezłego strong haste na realu jak usłyszałem krzyki z głośników "MASSLOG MASSLOG". ;)

MÓWIŁEM CI BAUS, WYPRZEDZIŁEM CIĘ Z TOSTAMI AAAA!

Wiecznyodpoczynek 11-11-2009 21:26

Żeby nie psuć sobie opinii

WY NOLIFEY, NOOBY CAŁE ŻYCIE PRZED TIBJOM SIEDZITA!!!111ONEONEELEVEN11!!!!!1!!!!!

A jest film z całości?

Baus 11-11-2009 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2685709)

WY NOLIFEY, NOOBY CAŁE ŻYCIE PRZED TIBJOM SIEDZITA!!!111ONEONEELEVEN11!!!!!1!!!!!

A jest film z całości?

Niestety ale chyba nie ;s

Gonzo 11-11-2009 21:28

Cytuj:

Hahahah

Cytuj:

A jest film z całości?

Nie ma. ;/ Tylko Zyga ma cama chyba, no i Kakej, ale tego to nie było na akcji.

edit:

Baus tym razem mnie wyprzedziłeś ;//.

Kino_000 11-11-2009 22:12

Rooooosiii zmien to

Rosi 19 - 1 pro Ab team
xD

Antonioo 11-11-2009 22:31

Newsy z ostatniej chwilii:
Flow 2 : 40 Event hahahah

Baus 11-11-2009 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antonioo (Post 2685773)
Newsy z ostatniej chwilii:
Flow 2 : 40 Event hahahah

Jest może film?

AxeVice 11-11-2009 22:52

Camson Plaxor

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46.