![]() |
|
Jak dorzucicie Fureyke na przod to sie zgadzam :p
|
Cytuj:
Aha, a do tego jest pusta i okrada ludzi ;)\ @Rafayen Ja dla mnie szpan kiełbasą, ogniskiem i trochę kijkiem. A na trzecim, to już w ogóle szpan papierosami (Chyba, że to Żyd/zielone koszulki) i bluzą. |
Rafayen ten dym to chyba z ognicha co? ;p
|
Gogar nie ubolywaj=PPP
|
Raf lubi fajeczkę.?; )
@Lynx gdzies to pisałam raz. Więcej nie zamierzam sie powtarzać ^_________^ |
Cytuj:
A to czy jest pusta to nie wiem, jeszcze jej dogłębnie nie sprawdziłem :<2 |
@Gelt
ładne zdjęcia, styl - rozumiem, ale na przyszłość więcej koloru : l @Mojżesz świr |
Cytuj:
|
@Snopeczek
Ty to dopiero masz ciekawy styl : D Emi lubi taki niekolorek ;< @Rafayen <3 sheesha. a bańki puszczałeś z dymem.?: D |
Cytuj:
|
.. No z ust to ja też raczej nie zrobie: P Z rurki albo ze słomki.
Kółeczka rox <333 Dobra, kończymy offtop bo przyjdzie Gim~ ; ) |
Cytuj:
A Snopeczek ma fajna czapke:/ |
Cytuj:
|
Ale będzie płacz, jak wyjdzie na jaw, że Gelt = Oxy.
; >>> |
Cytuj:
Ja nie umiem żagielka ;<<< |
@Gelt
Kółeczka kółeczka .. ale zrób bańke mydlana ;) a w środku dym to jest efekt a wykonanie proste :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rafayen nie umiesz wypuszczac dymu na Snoopa =(
|
Ten temat o puszczaniu baniek spowodowal, ze zaniemowilem. Pierwszy raz tu taka rozmowe widze. I nawet nie wiem o co w niej biega. xD
@Raf Ta kielbaska nawet fajna, zwala troche. |
Cytuj:
Noo kielbaska ostra =P szkoda że jej nie zjadłem :< A co do baniek to własnie wracam z palonka i jak na pierwszy raz to frajda niezła ;DD a fotke miałem zrobić ale się zapomniało ;) |
dziesięć kropek.
|
Cytuj:
Żagielka?=PP Noo płyn był ok ale my w lesie na placu taka ładna pogoda szkoda palić w domku =)) więc efektu baniek na podłodze nie doświadczyłem.. =pP |
dziesięć kropek.
|
No to Snop~ masz prze... chlapane. Zaraz będą Ci jeździć, jakich ty nie masz szerokich spodni i za dużej bluzy :-P
A tak w ogóle, jakiej firmy czapka? No bo wlasnie musze zakupić i nie mogę się zdecydować ^^ |
@up
hehe, stopro @Gelt Can i be welcome? razem z Raf'em - mieszkajcie w łodzi lub troszkę bliżej chociaż,kk? : P @down to zabieraj faje i się skumamy gdzieś ; \ xd |
Cytuj:
Co do łodzi to 1h autem mam.. =pP |
Kobieta musi mieć penis, inaczej niema żadnej wartości.
|
Cytuj:
Ala ma kota a Miriam ma ptaszka.. :> |
Xzonixek: Piękno jest pojęciem mocno względnym.
|
Właśnie.
Chodź nie w moim przypadku : d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rzeczywiście, aż krzyczy: P ; )
Nie żebym była niemiła.. Ale na czarno białym to i ja wychodzę dobrze xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
To dobrze, ze Ci się podoba. Mi jakos mniej... |
Cytuj:
Btw, jak Slyth, nie obchodzi Nas, czy grałeś z nią w scrabble czy pokazywałeś jej swoje eQ. |
A tam czepiacie sie. Laska fajna, Xzonizek troche mniej. xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |
|