Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Duchacz 09-03-2007 23:35

Inwazja GS'ow

Dzis o godzinie 22:20 wyswietlil sie komunikat:
The mating season of the giant spiders is at hand. Leave the plains of havoc as fast as you can.
Jesli ktos bedzie mial jakis filmik niech da go na forum.

Mazurxx 09-03-2007 23:40

Jestem za ;d

Bodzio88 10-03-2007 00:09

ale mi interesujace zabijanie 40 gsow aff mało podniecajace uwierzcie

Khazul 10-03-2007 00:47

Spaaw:

Mar 09 2007, 23:41:14 CET Killed at Level 197 by Barles Karste and by Venz

:|:|

Reloop 10-03-2007 00:53

23:48 Yiubh Do'Urden [108]: kto nie jest z nami jest przeciwko nam

zapowiada się już całkowita sieczka :)

Wigget 10-03-2007 00:56

dajcie filmik lepiej :)

Cyrillus 10-03-2007 00:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1308139)
Sorry ale spytaj sie Baka ze dlugo w wojnie siedze i wiem co mowie....pelno jest na furorze neutralnych, ludzie robia dopiero chary moze rodzi sie wlasnie nowy pg lepszy od Taifuna? Skad mzoesz wiedziec....Vision ma duze szanse na wygrana....podziwiam ich za wytrwalosc:)....My na titani nie mielismy wogole szans (pytaj Baka) i co sie stalo? Unit (gildia panuajca serverem wczesniej) poklocili sie i podzielili na 2 gildie i my jestesmy teraz z Unitem i wygrywamy...i teraz chociaz mamy szansebo wtedy to tylko sneak ataki tak samo jak teraz Vision....czas okaze zobaczysz:D

czy ja gdzies napisalem ze dusk wygra ;P? wystarczy ze poczekamy moze dluzej lub krocej i zobaczymy czy plan vision wejdzie w zycie :P

Morii 10-03-2007 01:08

tak znakomicie vilumie wygrywacie ze od tygodnia pz camping caly dzien ;) no moze poza wczorajszym dniem kiedy to daliscia inva na open battle, ale my nie zawsze jestesmy wszyscy.

Vison wygra, bo nie proboje xpic tylko zabijac

MarS 10-03-2007 01:21

http://img409.imageshack.us/img409/4...yingav1.th.png

najlepszy moment uchwycony na filmie chyba :P którego i tak nie dostaniecie :evul:

Bongozzpl 10-03-2007 01:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1309070)
http://img409.imageshack.us/img409/4...yingav1.th.png

najlepszy moment uchwycony na filmie chyba :P którego i tak nie dostaniecie :evul:

co prawda to prawda ; p

Master Vilum 10-03-2007 01:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1309064)
tak znakomicie vilumie wygrywacie ze od tygodnia pz camping caly dzien ;) no moze poza wczorajszym dniem kiedy to daliscia inva na open battle, ale my nie zawsze jestesmy wszyscy.

Vison wygra, bo nie proboje xpic tylko zabijac

Fajnie wiedziec ze siedzimy caly tydzien w pz:) ale to nie temat Titania...btw...Jak tam gra sie na Morganie? Jestes takim czloweikiem ze zmieniasz strony jak skarpetki....graj na tej Morganie graj ale i tam przyjdzie na ciebie pora:D

Marey 10-03-2007 01:32

No to sie chlopak zlozyl xD

Master Vilum 10-03-2007 01:32

@Baku

Jest dostepny for me Filmik jak Spawn ownedo?:D

Spaw89 10-03-2007 01:36

Mialem byc neutral.. Yeebak, Barles Karste, Ma'rin i reszta pokazali jacy sa kumplami.

btw
Niaret mial z 10hp po moim exori xd

MarS 10-03-2007 01:54

Cytuj:

btw
Niaret mial z 10hp po moim exori xd
ok. 15 miał :P

http://img99.imageshack.us/img99/6537/niraetdw1.png

Cytuj:

Mialem byc neutral.. Yeebak, Barles Karste, Ma'rin i reszta pokazali jacy sa kumplami.
to dlaczego 2 min po deadzie byles juz w duskach ?? widac ze to bylo ukartowane i ze byli gotowi na przyjecie..... -.^

Tarinek 10-03-2007 01:55

Spaaw prosze Cie nie ponizaj sie i nie kłam bo wystarczająco długo Ci ufalismy. Nic do Ciebie osobiscie nie mam ale nie mow ze miałes byc neutral bo po 5 min po deadzie byłes juz w dusk. A to nie wyglada tak rach ciach i jestes w tej gildi.

Aha i jeszcze baj de łej z tym ze mamy NG to mnie zniszczyłes... -.- Ziomek jak wy macie na TS pewnie ping 300-400 to sie nie dziw ze wam kombo nie leci. Pozdro.

Aha i pozdrow tatusia magika ktory jest waszym sponsorem. HAHA tacy ludzie są smieszni no ale coz moze jak bedziecie miec NG to cos sie wam uda :D

Spaw89 10-03-2007 02:03

Dlaczego dolaczylem odrazu do dusk?

Bo nie daliscie mi innego wyboru..

MarS 10-03-2007 02:04

Dodam jeszcze to:

23:41 You see a dead human (Vol:10). You recognize Spaaw. He was killed by Venz.

i to !

23:46 Spaaw [196]: ja i tak dobije 200 a wy juz nie pogrcie

i nie mow teraz ze byles neutral

padles slusznie i dobrze ze padles :) btw. naiwny jestes :P

i nie gadaj ze nie dalismy wyboru :) rozumiem jakbys jutro inva dostal ale nie odrazu.....
przyjeli cie jak starego kolege, ktory wczesniej obiecywal wejsc :)

szkoda tylko ze wybrales droge do smierci, zdobywajac chorobe "Visionus Padakus"

btw. i szanuj zieleń :) bo glebe nie raz liźniesz :D

Sachar 10-03-2007 02:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tarinek (Post 1309098)
Spaaw prosze Cie nie ponizaj sie i nie kłam bo wystarczająco długo Ci ufalismy. Nic do Ciebie osobiscie nie mam ale nie mow ze miałes byc neutral bo po 5 min po deadzie byłes juz w dusk. A to nie wyglada tak rach ciach i jestes w tej gildi.

Aha i jeszcze baj de łej z tym ze mamy NG to mnie zniszczyłes... -.- Ziomek jak wy macie na TS pewnie ping 300-400 to sie nie dziw ze wam kombo nie leci. Pozdro.

Aha i pozdrow tatusia magika ktory jest waszym sponsorem. HAHA tacy ludzie są smieszni no ale coz moze jak bedziecie miec NG to cos sie wam uda :D

ok pro! nie pisz juz...

jit 10-03-2007 02:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1309101)
i nie gadaj ze nie dalismy wyboru :) rozumiem jakbys jutro inva dostal ale nie odrazu.....
przyjeli cie jak starego kolege, ktory wczesniej obiecywal wejsc :)

szkoda tylko ze wybrales droge do smierci, zdobywajac chorobe "Visionus Padakus"

btw. i szanuj zieleń :) bo glebe nie raz liźniesz :D

Te mlode pokolenie ma chyba dar jasnowidzenia..
Wszystko widza, wszystko wiedza..
To dlatego rzONdzOM w tibi..
no i ten piekny jezyk.. byle zagadac, zaszczekac, i pokazac.. TERAZ KURWA MY!

za pare lat to, fiu,fiu pewno w sejmie/rzONdzie ich zobaczymy..:confused:

Śmigiel 10-03-2007 02:39

Furora zrobiła sie jednym wielkim syfem, a mogło być tak pięknie i nawet było :confused:

Diablord 10-03-2007 09:18

Spaaw od poczatku servera byl zawsze neutrlny, a wy posadzacie go o zdrade, bo 5 min po dedzie dolaczyl do Duskow? Zawsze mozna znalesc jakis pretekst. Kto nie jest z wami jest przeciwko wam, a więc Ci którzy wam paymenty płacą też są do ubicia :D Gdybyście nie robili sobie tylu wrogów, mielibyście wieksze szanse.

Szkoda, że Niraet nie padł:(

Viexorinio 10-03-2007 10:21

Prawda Spaaw, Yeebak i Barles pokazali jakimi są kumplami :) Nie wiedziałem że takie z nich fałszywe ch...je. Przeciw Vision jest już 3/4 serwera. Już niedługo będziecie lizać glebę :evul:

proevo6 10-03-2007 10:29

@up

pff... Narazie dusski liżą non stop :D

Viexorinio 10-03-2007 10:30

Tak, narazie... ale wszystko do czasu :)

Borut 10-03-2007 10:34

Spaaw podziękuj Laenowi...

Kapucha 10-03-2007 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viexorinio (Post 1309243)
Prawda Spaaw, Yeebak i Barles pokazali jakimi są kumplami :) Nie wiedziałem że takie z nich fałszywe ch...je. Przeciw Vision jest już 3/4 serwera. Już niedługo będziecie lizać glebę :evul:

ej ludzie was popierdolilo juz obficie...................

zabijacie czlowieka ktory jest neutral (ma dobre stosunki z obydwiema stronami), ma 3 lvl na serverze is ie dziwicie ze ODRAZU po jego deadzie dostal inva? -.-.-

jezeli katrila bylby online a spaaw padlby od taifuna inv bylby w minute.... jestecie zalosni ze swoja argumentacja. "padl bo 2min po deadzie dostal inva do dusk" ... tylko ze zanim padl to go pewnie biliscie z 10min i przez te 10min juz wszyscy wiedzieli ze bedzie w dusk... a to ze powiedzial ze nie pogracie na serverze? takie bylo jego zdanie, wiele neutralow takie posiada.

Master Vilum 10-03-2007 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha (Post 1309261)
ej ludzie was popierdolilo juz obficie...................

zabijacie czlowieka ktory jest neutral (ma dobre stosunki z obydwiema stronami), ma 3 lvl na serverze is ie dziwicie ze ODRAZU po jego deadzie dostal inva? -.-.-

jezeli katrila bylby online a spaaw padlby od taifuna inv bylby w minute.... jestecie zalosni ze swoja argumentacja. "padl bo 2min po deadzie dostal inva do dusk" ... tylko ze zanim padl to go pewnie biliscie z 10min i przez te 10min juz wszyscy wiedzieli ze bedzie w dusk... a to ze powiedzial ze nie pogracie na serverze? takie bylo jego zdanie, wiele neutralow takie posiada.

LOOOOOL.....No tak to Polak musial tylko wymyslec xDDD

Nie ma co robic tylko przez 10 min gadac z Duskami nie?...Ewentualnie Spaaw siedzial na ts/vent z Duskami xDD

~Baku~ 10-03-2007 10:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borut (Post 1309260)
Spaaw podziękuj Laenowi...

Dobrze powiedziane:) I to o nich moge powiedziec "falszywe chu**"
Nie wierze Spaaw, ze bys nie doszedl do Duss i nie wmawial, ze lecimy na botach bo z tego co wiem to Dusski maja boty... tylko jeszcze trzeba instrukcje oblusgi przeczytac...

Kapucha 10-03-2007 11:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1309273)
LOOOOOL.....No tak to Polak musial tylko wymyslec xDDD

Nie ma co robic tylko przez 10 min gadac z Duskami nie?...Ewentualnie Spaaw siedzial na ts/vent z Duskami xDD

jestes idiota ;o

btw. zauwazyliscie ze server odzyl? dawno nie bylo na nim tylu 40lvli i jakis innych low lvli

foxydarow 10-03-2007 11:22

xD

Fallathanu skoro masz hunta u obu stron tej wojny czemu nie dolaczysz do ktorejs zeby zownowac all?!?!?!

Spaaw vision wie o all , james ty to wiesz i ja to wiem :)))

Masywny_Titania 10-03-2007 12:02

@up: Wez juz wyjdz, Charli powiedzial na forum ze nie jestes Foxym, a teraz sie za Jitveya podajesz omg zalosne

Fallathanu 10-03-2007 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez foxydarow (Post 1309335)
Fallathanu skoro masz hunta u obu stron tej wojny czemu nie dolaczysz do ktorejs zeby zownowac all?!?!?!

Spaaw vision wie o all , james ty to wiesz i ja to wiem :)))

bo mam w dupie ten server ?;)

Nie jestem dzieckiem z autyzmem jak ty, ktore podnieca sie smieszna gierka jak by to byl rl life :< Wisi mi to kto mnie huntuje, kto mnie uwaza za frajera a kto chce zaje.bac, mam to gleboko w dupie.
Widze ze twoj maly mozg tego nie lapie,szkoda

Rodri 10-03-2007 12:20

No wiec, drogi Spaawie... Z szacunku do samego siebie powinienes przyznac sie ze chciales dojsc do dusk bo my o tym wiedzielismy juz jakis czas wczesniej. To nie byly przypuszczenia tylko pewna informacja, a Ty doskonale o tym wiesz.

Co do tego, ze walczy przeciwko nam 3/4 servera, co z tego? Mowicie tak juz od 3 miesiecy i co :D ?

Master Vilum 10-03-2007 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1309425)
No wiec, drogi Spaawie... Z szacunku do samego siebie powinienes przyznac sie ze chciales dojsc do dusk bo my o tym wiedzielismy juz jakis czas wczesniej. To nie byly przypuszczenia tylko pewna informacja, a Ty doskonale o tym wiesz.

Co do tego, ze walczy przeciwko nam 3/4 servera, co z tego? Mowicie tak juz od 3 miesiecy i co :D ?

Nie boj sie Vilumek jest z wami xDDD

MarS 10-03-2007 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha (Post 1309261)

stara cie w betoniarce kołysała?? na pewno nie dostal by inva po 10 minutach, pozatym wiekszosc duskow byla offline, musial miec kontakt z nimi na TS - czyli tam siedziec. Po prostu wiemy, ze i tak by joinal i koniec tematu ze zabijamy neutral. "Kto nie jest z nami, jest przeciwko nam" - radze to zapamietac.

btw. 3/4 serva jest przeciwko nam i my mamy lizac glebe??

powiem tyle - buhehehe :D na te 3/4 serva nie potrzeba nawet main charów ^^

Rodri 10-03-2007 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1309454)

HAHAHAHA SWIETE SLOWA SWIETE SLOWA :)

Masywny_Titania 10-03-2007 12:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1309454)
stara cie w betoniarce kołysała?? na pewno nie dostal by inva po 10 minutach, pozatym wiekszosc duskow byla offline, musial miec kontakt z nimi na TS - czyli tam siedziec. Po prostu wiemy, ze i tak by joinal i koniec tematu ze zabijamy neutral. "Kto nie jest z nami, jest przeciwko nam" - radze to zapamietac.

hahaha xddd udowadniacie to caly czas:D

Tomcio^^ 10-03-2007 12:53

Troszke z innej beczki :P
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1574140
Zapraszam chętnych.

Bodzio88 10-03-2007 12:57

Czy jest czego gratulowac? wątpię, 20v1 zabic gracza który nie byl w wojnie niczego sie nie spodziewał.Można się podniecac ze 197lv lecz wbić siekierę w plecy komuś gdy sie nie spodziewa to nie sztuka.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:26.