![]() |
Konkurs? Czemu nie =)
|
Dzisiaj jeszcze wyślę pracę~.
|
Błagam, niech tylko to "dziś" nie oznacza "dziś na minutę przed północą", bo ja jutro z rana na biwak jadę i chcę zdąrzyć :P
|
@radek
tylko zrób łatwe przejście dla Eileen |
Może być trudne, byle bym miała czas na zrobienie, jutro o 8.30 mam stać na bacznośc i liczyć moich harcerzy i zuszki ;p
Fajna jazda, nie ma co. Idę się pakować dalej. @edit Z powodu jutrzejszego, a właściwie dzisiejszego mojego biwaku najpewniej nie zdążę zrobić pracy tak szybko, ale w terminie 4 dni się chyba zmieszczę skoro wracam w czwartek wieczorem, nie? Jeżeli tak, to proszę o nieprzerzucanie mnie na liście. Jak nie dążę na termin to poprosę o przerzut 1 osobę w dół. ;p |
Radek nie śpij tylko prace dawaj :P
|
ehm...HAl0 ?? Jest tu ktos ?? oO
|
Cytuj:
|
BTW. Do kiedy ja mam czas na robaczka? Do dziś? Bo dopiero co wróciłam z biwaku, spałam aż 3 godziny ostatniej nocy i wogóle to jestem happy ;p
|
@up
3 godziny? ja po 6 przespanych ledwo żyje ;p btw. kogo jest wogole kolej? |
@Eileen ;] Do 23:59 w 11'stego ;]
@PiW: Eileen ma czas :P |
Wychodzi na to, że moja. Wogóle nikt nie aktualizował listy... A ja zrobiłam kawałek pracki i jestem w kropce.
|
Kto teraz ma robić swoją część? Wieszok, lista jest zaktualizowana? Robimy to dalej czy w ch*a lecimy? Jeżeli ktoś nie ma zamiaru robić niech nie robi, ale niech się wypisze z listy, tylko wstrzymują wszystko.
|
No właśnie... Ostatni kawałek robaka jest wykonany przez "Pan i Władca"...
"Aktualności: W tym momencie, dalszy ciąg naszego robaka tworzy: Khazid Jego czas na wykonanie pracy to: [25/01/07 - 29/01/07] Następną osobą jest: Pan i Władca" Ale mi aktualności ;x |
Nasz mastah leci sobie w kulki poprostu ;p
|
Cytuj:
|
http://i120.photobucket.com/albums/o...asciwycopy.jpg
No i jest kawałek, który poszedł już tez jako PW do Wieszoczka... Powinno się idealnie składać, teraz powzięłam lepszą technikę robienia :) |
W końcu się doczekałem.. :P good job ;)
Teraz Keni, bierz się do roboty, bo czas to pieniądz :D |
Przepraszam, ale ja naprawdę nie wiedziałam co tam dorobić... Jakoś tak dziwnie...
|
czy mi sie wydaje czy mam tekstore na końcu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |