![]() |
Ciekawe w którym budynku będzie ten bank.Może pod biblioteką??tam by depo pasowało zrobić
|
O właśnie, przyda się konkretne hasło do banku (najlepiej dłuższe i mało prawdopodne do wpisania np. abc)
I nareszcie dobrze na PvP - nie musimy martwić się o kasę ani o jej transport, nie wydajemy na parcel itp. |
Jak konto bankowe to moze zrobia tez jakies oprocentowanie. Bo poco komu konto jak pieniadze tam na siebie niebenda zarabiac :D
|
Cytuj:
|
MI ma sie podoba pomysł. wreszcie cos nowego na rooku. .. Depo jest tam bardzo potrzebne! Mam nadzieje ze bank w pewnym sensie ułatwi sprawe. =)
|
listy
mam pytanie co sie stanie z listami z przed update zostana usuniete czy data im sie zmieni ?
|
Bardzo fajny pomysl...ale pomyslcie...w banku beda kolejki takie, ze sam NPC bedzie sie platal w zdaniach :/ Najbardziej, podoba mi sie to, ze bedzie mozna zobaczyc na jakim quescie nie bylismy, bylismy czy jaki quest wykonujemy (to chyba bedzie tylko z postmanem).
|
Pytanko Kiedy wejdzie ten Ubdate z Bankiem ?:>;)
|
ten upadate bedzie COOL!!! :D najlepszy bedzie bank! nareszcie mozna bedzie bezpiecznie wyslac kase doswojego miasta a nie przez parcela i goraczkowanie sie czy dojdzie bo poczta kradnie przesylki! fajne tez bedzie pieczenie ciast! nareszcie wlasne przepisy i wypieki xD
PS NIE BEDZIE ZADNEGO DEPO NA ROOKU!! to bedzie BANK! DEPO-BANK = duuuża różnica -.- w depo mozna trzymac rzeczy, w banku tylko kase! czy to takie trudne do zrozumienia?! -.- |
A gdzie te banki ?
No tak ,,, wszyscy się cieszą z tych banków a ja nawet nie wiem gdzie i czy są naprawdę ... Odpiszcie jak możecie
|
Ciasta
Acha ... A jak się piecze ciasta ? I skąd wziąć na mainie składniki na nie ?
Odpowiedzcie bo już chcę piec !! A i czy na rooku też można piec ciasta ?? Te składniki najlepiej jak najbliżej venore ! 8o 8o 8o |
Tak , bardzo się ciesze że jest Trade - Rookgaard.
Spójżmy na to ze strony rookstayera: NA trade musiałby pisać Buy katana >>>ROOKGAARD<<<(to przykład) Highlvl nie patrzy na takie oferty :p :p :p |
Mam pytanko jak można wypłacić pieniądze bo mi utkło :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |