![]() |
7.. pomocy z tym 7 levelem..bo chyba zaraz oszaleje:) :(
|
byly hinty na poprzednich stronach. szukaj
|
tylko, ze kombinuje juz od 2 dni nad ta 7, czytam te hinty i nadal mi cos nie wychodzi....:( BLAGAM o pomoc (tj rozwiazanie) :(
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
@up: zagadaj do mnie via gg. Ciezko jest bardziej dohintowac na forum, a indywidualnie przynajmniej nikt sie nie bedzie burzyl, ze za dokladnie naprowadzam na trop odpowiedzi. ; ( |
@kaz
a probowales wpisywac ten adres do przegladarki?bez tej kreski? a goolle jest tam po to zeby sie dowiedziec czegos o grzechach i ich przeciwienstwach ps: hintuje od 1-11 gg:2474780 xD |
Cytuj:
UWAGA! Jeśli nie znasz angielskiego conajmniej na ocenę 5, to nawet sie za to nie bierz, bo nie ma to sensu. |
Siódme jest zawaliste ; o
Strasznie trudne, robiłem z pomocą Thebilla ;p Siedze na 8 (OZ powraca -.-) i znalazłem tylko jakieś wyrazy. Mały hint plz ; p |
8 Jest banalne.W nawiasie napisałeś już sens odpowiedzi ;]
@ DOWN Nie musisz nawet nic szukać,fakt 1 słówko jest do odpowiedzi,ale ono od razu rzuca się w oczy.Najprościej,jak odpowiesz na pytanie "czym jest ten riddl"... i tyle |
Tzn?
Bo znalazłem tam jakieś wyrazy: brake hack pick up lucky ready (lub read) czy odpowiedz zawiera jakiś wyraz wymieniony wyżej? |
poszukai innych a raczej calego zdania
|
A może coś do no19? Wiem, że trzeba coś skojarzyć z kratami... Ktos mi tak powiedział ale nie jestem za dobry w kojarzeniu.
|
pozerajace...siedzi sie godzinami kombinujac w najdziwniejsze sposoby a odpowiedz ma sie przed nosem..ja tak z 5b mialem :/
6, 6(6) i 6(66) najprostsze :/ ale z 7 juz nie mam pojecia..oczywiscie przeszedlem do tego drugiego obrazka tylko nie sadze ze to jakis etap, lecz podpowiedz...tylko jaka? wiem juz, ze ma to jakis zwiazek z 7 grzechami glownymi...tylko co z tego? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
pomoże mi ktoś w 3-cim zadaniu? znaczy się wiem, że chodzi o czarnoksiężnika z krainy oz, ale nie wiem jak powinna brzmieć odpowiedź
down: dzięki! |
@UP: Mam nadzieje ze mysle o dobrej zagadce
Więc.. Odpowiedź znajduje sie bardzo blisko wyrazu OZ, nie trzeba nic dodawac zadnych literek po prostu w wężyku jest wyraz.. aa i patrz we wszyskie strony- od lewej do prawej z gory na dol, nie musisz sprawdzac po skosie bo to nic nie da. ;p Jak glosi jedna podpowiedz (na pewno sie na nia natknales przy rozwiazywaniu zagadki) "OZ is everything..." przyklad- czarny-bialy jak jestes chociaz troche inteligentny i kojarzysz to bedziesz wiedzial ;p Wiekszego spoila chyba sie nie da, jak cos to edytowac mi posta! pozdro ;p PS: wracam do zesta... na czym skonczylem? aa niezbyt daleko.. "my reflection" ... No.5 ;p jakas pomoc? xD (tylko nic w stylu ze masz na obrazku bo to juz wiem.. jakas gra w skojarzenia moze ;d) |
Cytuj:
|
Niestety kompletnie nie mam pomysłu co do no19... Razem męczyłem się z tym koło tygodnia i nic kompletnie. Potrzebna mi jakaś konkretna podpowiedź typu: co ze soba skojarzyć itp.
|
Cytuj:
|
@celoz
OZ is everything OZ don't need to be open skoro tak to... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:34. |