![]() |
A ja mam takie pytanie, czy to prawda, że na świecie non-pvp skille lecą wolniej niż na pvp? A tak w ogóle to poradnik fajny przydał się daje 10/10 :cup:
|
@up - zależy na czym skillujesz. ;)
|
Interesuje mnie swording/shielding :baby:
edit: tzn chodzi mi ogólnie, że skille wolniej rosną |
@up
to jest nie prawda (przynajmniej ja nie zauwazylem) ale za to na pvp mozesz skillowac na monku co jest wygodniejsze |
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
Rzeczywiści, z zainteresowaniem przeczytałem sobie cały poradnik i zamierzam niedługo go sprawdzić w rzeczywistości. Gz, roboty.
|
Pełne 10/10. Gratuluje, wspaniała robota.
PS: Popraw literówki: 3. Sword - "two-handed" oraz przypadkowy znak "]" Sposoby treningu player&player - przypadkowy znak "]" Minotaur - "mają więcej od nich życia" a nie żyć Jeszcze chyba gdzieś pojawił się ten niepotrzebny znak "]", więc przejrzyj ponownie cały tekst. |
:cup:Spoko ale wole D:Druida
|
Poradnik dosc dobry, ale:
-Na 25lv ze skillami 55 spokojnie wyjdziesz na + na scarabach. -Eq jakie podales na dany lv jest wg mnie zanizone. |
Było juz wiele poradnikow tego typu jeednak licza sie checi i poradnik jest swietny 10/108o
|
No poradnik jest dobry ;) Tylko ze troche stary, a teraz bylo troche update'ow i przydalyby sie zmiany ;D
|
Cytuj:
Np Light niekupuj? co to jest 100gp nawet na maly llv a nim kupimy exure wbijemy juz conajmniej 1mlvl zawsze moze sie przydac.2 napisales zeby niekupywac magic rope zdaza sie ze czasem zapominamy o rope i wtedy ten czar jest bardzo pomocny.Co wieciej napisales zeby niebic dragow bo sie nieoplaca? na jakim lvl sie nieoplaca? max do 40-45 ponad45+ na 100% sie oplaca.A takze nic niewiesz o zolwiach poniewaz da rade zarobic nawet 5-10k/h hajsu to juz zalezy od szczescia. To takie najbardziej zucajace sie w oczy bledy jest jeszcze ich sporo ale niebende ich szukac i pisac pisze to co zapamientalem z przeczytania poradnika. Ale napracowales sie sporo i zawsze cos komus sie moze przydac mysle ze sam widzisz swoje bledy i pozdro.:cup: |
/\
Nie ma to jak komentowac tresc poradnika po poltora(?) roku od jego napisania;q |
Cytuj:
1. Po co komu light? Już lepiej niech exive kupi, na 8 lv wbije trochę mlvl na tym, a w przyszłości (w przeciwieństwie do lighta) mu się przyda. 2. A kto normalny zostawia gdziekolwiek line? To tak samo, jakby backpack w depo zostawić... 3. 10k gp/h na żółwiach? Jasne. Pokaż mi jedną osobę, która po 5h expienia na żółwiach wyszła minimum 50k na +. Nie liczę tego, że znajdzie ciało z dsm np. 4. No i największy Twój błąd - ortografia. |
Zgadzam sie z @up..
@Topic: poradnik bardzo fajny milo sie go czyta :) 10/10 |
Poradnik Super! 9/10 ponieważ znalazłem,dziwną rzecz,otóż co ma znaczyć to
Club Plusy: + Bardzo tani + Bardzo łatwo dostępny + Łatwo jest się dostać do TOP10 na serwerze J to "J". Po za tym,gratz Poradnika,miło się czytało |
Jebani archeolodzy
|
Dobry, przejrzysty poradnik :cup: . Nikt nie jest idealny 9/10.
|
Super hiper, zgodnie z Toranem, Kora, Biblia i komiksami Kajko i Kokosz :) Daję 10/10, widać, że nie robiłeś go na "odpierdol się" tylko się postarałeś:) Dzięki tobie mam dzisiaj 44 knighta facc wbiłem na Ef'ie i expię tam dalej, super kasa i lvl leci:)
Pozdro |
Zajebiaszczy poradnik :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:02. |