![]() |
Cytuj:
@topic Ja często chodzę do MH ale nic nie znajduję. Wiem tylko że na Valorii 19 lvl solo (podobno) go zabił a wanda kupiła Kofag of Life (40 lvl) za 50 k |
ja moim rockstayerem próbowałem go z kolegami ubić ale ani rusz trafiliśmy chyba z 7 razy po 1-9 a było nas 6!myśle że to boss dla doświadczonych rockstayerów
|
Cytuj:
|
taktyka taktyka a DISTANCE swoja droga :P
|
Boss Minotaurów, podoba mi się... :P
Czego nie wymyślą żeby zrobić w tej Tibii, potworek fajny, ale skoro każdy mówi, że obrone ma jak zwyly Trollto chyba nie jest taki groźny, najgorsze chyba te 8 Mino + 3 wolfy na karku.
Wkońcu każdy Boss ma swoją obstawę. :p |
Grolram nie ma :P
|
Magic Light Wand
Skoro jest tu temat o Aprenticu to tutaj malutki loot z niego
Screen zrobiony przezemnie (Magic Light Wand juz nie moj ;]): http://img159.imageshack.us/img159/8408/mlwvl4.jpg PS. Zaraz ludzie zaczna gadac ze nie mam Coppera ale niestety pozyczylem koledze ;] |
hehe;] copperka dla ziomka zeby bloknąl ;>?? a ja raz bilem z kolega 30lv on bloczyl.. ale nice hieny są na rooku.. a boss jest spox jest nie latwy do 10mf NAWET moze zejsc na 20lv!:D;(
|
2 nowe bossy na rook? To by zachecilo znienawidzonych przez Cip Rookstayerow...
Ja slyszalem na honerze plotke ze chca cos zrobic z ss albo czyms ale nie moga dac mmaga bo by byl loot za dobry i za mocny by byl wiec zrobili new... Gz dla tych co go ubili |
boss minio na rooku
Ja tez mialem taki przypadek na rooku <INFERNA>:) :) :) :) :)
|
A czy ktoś sprawdzał czy MM jest w roomie i czy drzwi są zamknięte podczas gdy AS przebywa w MH? jeżeli było takie pytanie to sorry
|
a tu mam zdjęcie mojego kumpla :
http://i174.photobucket.com/albums/w82/Kuna20/Boss.jpg |
Na jednej z poczatkowych stron tego tematu pojawila sie ta mysl, pozostala jednak bez odzewu. Sheng uzywa jakiegos czaru obszarowego, nie dajacego zadnych efektow. Piszcie, jesli macie jakas hipoteze co to moze byc(czerwone gwiazdki o zasiegu gfb).
|
Ktos chyba mowil ze to leczy z trucizny...
Innych dzialan raczej nie ma... A moze on jest realistyczny? Pali mane zeby mu mlvl wzrosl :D |
hehe Newbieje on sie rzadko respi na mino hellu zabil go Lord'Luster i mu magic light wand polecialo :p
|
Ten czar obszarowy to poprostu life drain ( wysysanie życia ), zauważyłem to w czasie walki, obrywałem po ok. 12
|
Heh.
Co do SoF, myślę, że ten kolos, nie jest rozwiązaniem zagadki. Być może to tylko część tej wielkiej tajemincy. Myślę, że jak GM'owie chcieliby zmienić loot w MM to po prostu stworzyli by potwora który nazywał by się podobnie, lub tworzyłby anagram do Minotaur Mage. Mogliby naprzykład zrobić "Mino Mage" i założę się, że 90 % tibijskiej społeczności nie zróciłaby na to uwagi. A poza tym, skoro tak łatwo zabić nowego boss'a, to chyba bez sensu aby był kluczem. |
Hmh...Osobiście chciałbym sobie pozwiedzać rook, oświetlając drogę MLWem...
Możliwe że "Pod jego światłem, widać rzeczy niewidzialne"... |
Cytuj:
Spróbuj może z Amber, w końcu to najlepszy wojownik na rooku i poszukiwacz przygód. |
Cytuj:
Dallheim powinien byc chyba najlepszym wojownikiem na rookgardzie... W AS mozna sie zmienic za pomoca Utevo res ina :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |