![]() |
Cytuj:
a ty nie ??? |
2 up
adi sorc w porownaniu do ciebie to pisze jak nauczyciel polskiego,wez ty lepiej idz do szkoly bo zrobiles wiecej bledow w 1 poscie niz on w 5 :baby: :baby: |
@up
Zaraz czekaj musze zrozumieć. Czyli jeżeli ja robie w jednym poście tyle błędów co on w pięciu to znaczy że hym.... Czyli to znaczy że jak on zrobi 5 błędów to ja zrobie <biegnie po kalkulator> 25? Albo jak on zrobi 6 to ja zrobie <nie biegnie po kalkulator bo już mam> 36? Kurde czyli to oznacza że ja zrobie zawsze 5 razy więcej czyli nie 4 nie 3 a 5 razy więcej =/ KURDE CZYLI TO JEST DUŻO!!!! =/ Ps. Wyczucie ironii jak moja skarpeta ;pp |
|
Cytuj:
@topic A ja sie dziwie dlaczego mody nie zamykaja tematu... przeciez jest 21 stron tematu, w czym kilkanascie (w wiekszosci glupich) zdjec... Moze tez sie chca sie pozlewac ;D ? @augustow~ OJ IA CJE BIERTYKAM!!!!!!!! ALE LOD S DRAKUF!!!!! JU AR RICZ MAN!!!! |
Kto Mi Pomoże Blue Dzin Quest (ostania Misja)
Need Sorc 60 + |
Cytuj:
|
|
ehh ja bym poszedł :P a jak by wygladala twoja wersja w 3 osobie? poszeł?
Pan Xagar ma racje porozmawiaj z tripida albo sir galbe? czy galbe ju zma zamaly lvl zeby byc twoim idolem? |
LEVEL
http://img19.imageshack.us/img19/186/46lb5.jpg OBECNY STAN POSTACI http://img201.imageshack.us/img201/6677/statynz7.jpg |
Cytuj:
@do modow ZAMKNIJCIE TEMAT BO TO JEDEN WIELKI BURDEL ARGH... ps: wiem ze troche spamuje ale nie moge sie powstrzymac... |
Ktos Pomoze Mi W Dzin
|
@Up: Radze Ci, daj im za wygrana... Nie wstawiaj tu ss'ow bo widzisz co sie dzieje.. Rob ss'y niewiem , zmadrzyj a dopiero potem wstaw. Ja niemam nic do Ciebie [no moze cos tam troche] ale daj sobie na looz.
|
Cytuj:
|
@Topic:Do tej pory się z niego śmialem,ale teraz zrozumiałem,że tak nie
można(czyt. koleś jest chory psychicznie).Normalnie stoje pod dp i podchodzi gada ze mną niby normalnie,idzie gdzieś,a za chwilę przychodzi i rzuca na mnie kur***,c****,itd.Moim zdaniem rozdwojenie jaźni;/. Tak serio to niezły polew,na Twoim miejscu spaliłbym się ze wstydu. |
Przeczytałem sobie cały ten temat no i doszedłem do wniosku, że nie przypuszczałem, że Polak może być tak wredny dla Polaka :(
|
Cytuj:
|
@up:HAHAHHAHA,racja:D.
|
Cytuj:
TA TYLKO ZE MI JEDENO GOSC NAPISAL ZE TY NA G CHAT SIMIEJESZ SIE ZE MNIE |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |