![]() |
Ktośby zarzucił link do tamtego forum na pm albo tutaj :O
|
Cytuj:
|
A Devil Deathless cos nijak sie nie sprzeda :(
http://allegro.pl/item177258691_tibia_askara_99ek.html |
Cytuj:
Czlowieku co ty opowiadasz? wojna sie skonczyla wymysliles sobie bajeczke i wrzucasz i na co? tylko zasmiecasz takimi glupotami. Ps. jezeli nie nauczysz sie grac na jednym serverze bo inni sa lepsi , to nigdy nie bedziesz dobry.;( ____________ I want ice cream!:baby: |
Cytuj:
w 100 % sie zgadzam:) |
Cytuj:
za to ty masz niezly refleks xD jego post ma juz 4 miechy |
Jakiś pricelist by sie przydał na Askarze bo te ceny teraz co ludzie chcą to żal.br
|
Pricelisty nie zdają egazminu - ludzie i tak będą sprzedawać na noobcharach.
|
Hurek & Krapek opuścili Rexis albo zostali wywaleni.
btw. Nutty jest huntowany, bo padl od Rexisów? |
Wlasnie czemu nutty hunted ... Apropo wracam na Askare ;p gralem jakis czas 60 Ek na Thori tam to jest PA ! zabijaja nie mowia za co kazdy kazdego hunci .. zjebany server ;/ na Askara niema jakiegos wielkiego PA wiem ,ze Silc kozaczyl dalej "kozaczy" ?:D ;)
|
Niedawno znowu Kamienne Monstrum biegało po Thais.
300+ luidzi padło a oczywiście Silc był blisko niego. Zobacz temat na forum.tibia.com tam wszystko pisze |
Reinkarnacja gildii Coma xD
Znowu będzie zabawnie na Askarze :D |
znowu myślą że coś zdziałają.....żałosne....
|
to ze zalozyli gildie nie znaczy ze mysla o przejeciu serwa po prostu chca miec dobra zabawe wspolne hunty questy itd gra w tibie nie opiera sie wylacznie na wojnie, a co do nuttiego to jest hunted bo spiskowal przeciw rexis
|
czesc, moim zdaniem askara zamienia sie w swiat druidow i sorkow ;/ swiat staje sie do d**y, wiem co pisze bo moja pierwsza postac byla na aksarze, wszystko bylo ok ale teraz ;/ 1.Pelno trupow lezy w miastach. 2. Ludzie sie tylko zabijają więc knight/pal na niskim lvlu zaraz bedzie zmieciony i dlatego sami druidzi i sorcererzy tam są (z wyjątkami), gra nudzi mi się i chyba zaczne gre na jakims servku bardziej rownym 25% kazdej profesji (moze nie dokladnie, ale zeby bylo w miare rowno), kto gra niech gra, ale mi sie niepodoba ;/ bye...
|
Cytuj:
kthxbye |
aczkolwiek czarno widze to pod dowództwem comy... ;d
Poza tym na askarze cieżko byłoby o oddzialy partyzantki xD (Wiem wiem, nie ebdzie wojny, aczkolwiek nawiązałem do powyższych postów) |
Cytuj:
Pozdro |
Cytuj:
|
Sers... wyjąłes mi to z ust ;D tzn. z klawiatury ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:02. |