Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dziesięć lat Tibii już w niedzielę (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=109524)

Pawelcio 05-01-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez korzen9999 (Post 1175065)
w poniaedzialek bedzie up~ i wtedy bedzie mozna GDZIES sie zapisac. bedzie tez nowa strona i moze tam. nikt nie wie co cipy w koncu knuja. napewno nie bedize losowania na pałe. dostanie kto chce a nie wysla komus kot od 2 lat nie byl na acc albo na 1 lvl -.-

[quote=Pawelcio;1175567
]***** S&ąd wiesz?? Wymyślił sobie i pisze o tym na forum. Albo usłyszał od babci:baby:...
I co wy robicie jakieś podziały- 8+lvl na mainie = Pacc... OMG!
Albo lepsze ktoś powiedział 40+ -.-
By sie przydały nowe Światy
_

@ZUMMER
Że ty byś niemiał co robić z paccem to twoja sprawa... niektórzy by się cieszyli z pacca na 24h. Wkurzają mnie takie osoby co" myślą ze inni myślą jak on myśli"X(
_
Mnie ciekawi tylko gdzie będzie lista zwycieżców... Tak tylko zobaczyć... Ja niemam szczęścia. >:[
Cytuj:

w poniaedzialek bedzie up~ i wtedy bedzie mozna GDZIES sie zapisac. bedzie tez nowa strona i moze tam. nikt nie wie co cipy w koncu knuja. napewno nie bedize losowania na pałe. dostanie kto chce a nie wysla komus kot od 2 lat nie byl na acc albo na 1 lvl -.-
A w poprzednim poście pisałeś że będzie losowanie kto się zapisze a teraz gadasz "...nikt nie wie co cipy w koncu knuja..."
I ci co nie grali od 2 lat to już dawno im konta pousuwali naabie myśli że wszystko wie omg...

Skawa the Druid 05-01-2007 19:40

Moze te pacce beda rozdawane w tibii. Tzn. ze np jakis char z cipsoftu bedzie zucal npo kupony po tibii xD
Ale fajnie bylo by dostac takiego paccka
Edit:
Pawelcio witaj w klubie bo ja tez nie mam

Tore 05-01-2007 21:20

ALE BK 1000 PACC'ow

TA 1000 pacc to sie postarali mam nadzieje ze dostane 1:) ale i tak znajac moje szczesce to i tak nic nie wygram :( ale tszeba wiezyc ,ze wygram :)

PS: Nie moge sie doczekac

Malix brin 05-01-2007 21:38

No z tymi PACCami to super :D
Ale ciekawe co poza tym jeszcze przygotowali ;)

Rufus1988 05-01-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waciany_Joe (Post 1175462)
Moze cip Soft na to 10 lecie Doda Nowe Servery
To by bylo cos =b
A co do losowan mysle ze to bedzie tak jak kolega napisal up ^
ze to bedzie sie czeba gdzies zapisac i bedzie losowanie...
mysle ze bede tym 0001 z innych szczesliwcow ;]

Z tego co zrozumiałem w poniższym cytacie admina Tibia.pl z dziesiątej strony tego tematu, będą nowe serwery. Wygląda na to, że on ma już informacje od Cipsoftu:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Platonikus (Post 1171478)
CipSoft od kilku miesięcy przygotowywał się do tego. Zapewne stronka bardzo się zmieni dodadzą też nowe .... :D ale dobra nie będę mówił sami się dowiecie w poniedziałek :)

Nic tylko czekać :D. Szkoda, że zostało mi już tylko 45 dni PACCa :P.

Ya'Shais 05-01-2007 23:53

@up

Nom niby tak napisał, ale zauważ, że tam jest napisane: "Zapewne..." i w dodatku nie wiadomo do końca o co "nowego" mu chodziło... Mam jednak nadzieję, że naprawdę powstaną nowe światy (zwykłe pvp albo enforced), bo wkońcu już rok nie powstawały... (pewnie zaraz nooby napiszą, że przecież w wakacje powstały, więc odpowiadam - MI CHODZI O PVP lub PVP ENFORCED).

----------------------------

Platonikus: jeśli możesz - napisz o co Ci chodziło! :)

Maniack 06-01-2007 00:29

fajnie, niewiedziałem że będąc w supporcie też jestem adminem ;)

Lithes 06-01-2007 01:58

@up

A wiec, witam pana Admina ;)

@topic

Powodzenia w konkursie ,

btw - Macie juz szanse na wygrana - 1/249999, Ja nie startuje ;)

<<<Kiemi>>> 06-01-2007 09:29

Dobra...super :D 1k pacca dla zwyciezcow..ale jak go wygrac? :/ to bedzie losowo?....bo nie rozumiem..

heros0 06-01-2007 09:39

mi by mogli dać pacca mam w niedziele urodziny ..sprawili by mi świetny prezent:D

Malix brin 06-01-2007 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez heros0 (Post 1176662)
mi by mogli dać pacca mam w niedziele urodziny ..sprawili by mi świetny prezent:D

A ja mam w poniedziałek :D

Remik_1992 06-01-2007 11:05

10 lat tibi

elo tak sie sklada ze w niedziele tibia bedzie miala 10 lat a ja w niedziele bede mial 15 lat chcial bym na tam okolicznosc dostac pacunia :D:D8o no ale razej nie dostane bo moje mazenia sie nigdy nie spelnily ;( ;( no ale cuz mam nadzieje ze jakies fajne nowe itemki dojda jakies ozdubki male do imprez i wogule

pozdro all

Mylak 06-01-2007 11:11

Byloby spoko gdyby przez tydzien KAZDY mogl robic questy od lvlu (NP. mam 45 lvl a robie anihi).

ZdicH 06-01-2007 12:00

heh niewierzyłem że mi się uda wygrać w tym losowaniu i wysyłałem sms'y aby wygrać ze 30 wysłałem ale zero kodówX( nawet odpowiedźi;( i straciłem dużo kasyX(

YyyeeyIsBack 06-01-2007 12:26

Coś mi się wydaje że pacca dostaną tylko osoby ktore go niemaja, bądź nigdy nie mieli. Do tego gdy nieodpowiednia osoba go dostanie to może zniszczyć życie tibijskie graczom pacc, np gdy jakiś niedoświadczony gracz dostanie tego pacc, to zacznie się dziać to samo co na facc landach, przynajmniej takie są moje podejrzenia.

NinaKarinte 06-01-2007 12:48

Masz racje! Ja gram w Tibie 3 lata nigdy nie miałem PACC i nie licze na to abym go dostał :(

Milten 06-01-2007 12:53

Mam nadzieję, że wreszcie zrobią grafikę 3d w końcu już 2007rok a ciągle wygląda tak zwalenie. Większość gier internetowych już ma ładny trójwymiarowy wygląd i przydałoby się żeby i Tibia poszła ich śladem

Yurza 06-01-2007 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1177107)
Mam nadzieję, że wreszcie zrobią grafikę 3d w końcu już 2007rok a ciągle wygląda tak zwalenie. Większość gier internetowych już ma ładny trójwymiarowy wygląd i przydałoby się żeby i Tibia poszła ich śladem

A co by miały zrobić wtedy osoby ze słabym kompem?
Właśnie dlatego tibia przyciąga tylu graczy, bo nie trzeba mieć jakiegoś extra kompa, i każdy se może pograć. To jest część polityki CipSoftu, jakbyś czytał wywiady (np. z Guido) to byś rozumiał !

Milten 06-01-2007 13:14

Tak ale i dużo osób taki wygląd odraża ja i moi znajomi skończyli grać z tego powodu nie mówie tylko o osobach z rl ale też o tych których poznałem w Tibii. Jeśli byłaby to grafika 3d to niejedna osoba by zaczęła grać. Osoby które nigdy nie grały w Tibię i zobaczą screeny z gry to jakoś ich nie ciągnie do gry :) i jak patrzę na liczbe ludzi online to ona spada... a nie się zwiększa. Po drugie nie chodzi mi o taką świetną grafike żeby mogły grać tylko osoby z mocnym sprzętem ale żeby zrobili wreszcie dużo w updacie bo to co oni robią moim zdaniem jest śmieszne

ZdicH 06-01-2007 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1177164)
... Po drugie nie chodzi mi o taką świetną grafike żeby mogły grać tylko osoby z mocnym sprzętem ale żeby zrobili wreszcie dużo w updacie bo to co oni robią moim zdaniem jest śmieszne

to zrób jakieś miejsce dobre do expienia na ots i jeszcze zrób tak żeby wszystko było dopatrzone idealnie.. stwórz nowe itemki wymyśl ich historię itp. to niejest wcale takie łatwe jak ci sie wydaje oni się męczą dniami aby ta gra mogła istnieć a ty mieć z tego radoche przemyśl to co piszesz najpierw bo to jest śmieszne..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31.