![]() |
Mi prezenty trafiają się gdzieś ok. w co 5 Cyclopie.
PS: Petardy to wielki niewypał.:D |
Ja używam przeglądarki Mozilla Firefox i nie mam żadnych problemów, dlatego Wam też radzę takową zainstalować :P Poza tym posiada ona moduł sprawdzania pisowni m.in. podczas redagowania postów, a to niektórym osobom bardzo by się przydało... 8o
PS. Anpy, skończy z tym "Ohh... Free Pacc", bo i tak pewnie nie wygrasz :D |
Cytuj:
Skończmy ten temat Panie Hayne WebMa[j]sterze :D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiele osób twierdzi ze tylko facce beda mogly wygrac pacca :D ale znajac polityke cipsoftu to raczje pacce zyskaja. Nie wiem ale to tej pory taj było.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
odpowiadajac na twoje pytanie to byl on w stanie przejsciowym od wylogowanego do wlogowaniego zapewne wisial gdzies w eterze |
Cytuj:
|
wiekszosc narzeka ze w operze nie dziala, a ja korzystam z opery i nie mam zadnych problemow
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba, ze to ja mam jakies lewe podejscie do tego ; ) Anyway Tibijskiej stronie jest duzo blizej do koreanskich (w weikszosci) syfow niz do WoW'a. |
The lottery will start Jan 9th, 2007.
Radzę zwrócić uwagę na wyraz "will" będący operatorem czasu Future Simple, który mówi o czynnościach które są zaplanowane na przyszłość, więc jeszcze nie doszły do skutku. Jak to mówią "First learn English, then play Tibia.". |
Cytuj:
Pozwole sobie jeszcze zacytowac PW ktore przed chwila wysylalem do Ursynowskiego: Cytuj:
Cos mi sie zdaje, ze jestes z tych ktorzy niestety szybciej oskarzyliby o morderstwo czlowieka w skorze i brudnych glanach niz faceta z zakrwawionym nozem, ale w garniturze. edit2. [QUOTE-iron'knight]trzeba bylo najpierw pomyslec potem napisac.[/quote] Ale ze niby co? Macie cholerne problemy ze stawianiem konkretnych zarzutow. |
Cytuj:
Radze zwrocic uwage na wyraz "three", bedacy wyznacznikiem zblizania sie do dealine'u jakim niewatpliwie will be dzien nastepny, Wednesdayem nazywany. Jak to mowia "Najpierw pomysl, a potem sie wypowiadaj." |
trzeba bylo najpierw pomyslec potem napisac. Ale tha21 napisal to tak idealnie ze trafi to do kazdego nawet do osob nie znających się na rzeczy. Ale prosilem o cos zeby zakonczyc ten temat. Na reszte tego typu postow nie odpowiadam...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po rzeczonym "will" jest wyraznie okreslone kiedy sie odbedzie - dzisiaj. Will odnosi sie do przyszlosci - owszem. Ale tylko do przyszlych (niecalych) 2.5h. |
Cytuj:
Co do strony, to jeśli chcieli zrobić stronę zgodną ze standardami to im z deczka nie wyszło, bo cóż z tego, że nie ma tabel, jak kod strony to największa kaszana z wszystkich kaszan. Warstwa treści nie jest oddzielona od warstwy prezentacji, tak jak to powinno mieć miejsce, założę się, że teraz trudno im nawet zlokalizować błąd w tym mętliku tagów html pomieszanych z css-owymi instrukcjami. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:15. |