![]() |
No jak zawsze the best fake
daje 10/10 czekam na kolejna czesc B)
|
DNO !!!!! ;/ \/\/
eeee na dol xD Super fake lepszego nie widzialem i znowu cud miod i orzeszki xD |
A więc.
Fabuła stoi na bardzo wysokim poziomie (10\10) Wykonanie bardzo dobre, aczkolwiek czasem brakuje mi dodatkowych elementów otoczenia. (9/10) Jeśli chodzi o dzwięk... OPS :D No dobra, podsumowując. Czekam na więcej, jest to jeden z najlepszych fake'ów na tym forum. 9.5/10 |
Cytuj:
Stoi na bardzo ładnym poziomie graficznym i genialnym fabularny, |
Super!!! 8o To jest najlepszy fake jaki widzialem!!! Wszystkie czesci byly bardzo ciekawe!!!! Ocena? 10+/10! Nie moge sie juz doczekac nastepnej czesci!!!
|
No jak zwykle super ale... gdzie ja jestem?
Ocena 9,99999999999 bo to 0,000000000001 odjąłem za (patrz wyżej) |
film
o chlopie napewno masz 10 punktow najlepszy fake story na forum ja mam dla ciebie tylko jeda propozycje NAKREC FILM!!!!!!
|
Ten fake spelnia wszystkie moje mordercze mysli :)
|
No comment
Daj spokuj, bezneadzieja 1pkt.
|
@up
zrób lepszy a potem napisz 1 pkt @top to samo pytanie kiedy next part? 11/10 taka ocena poprawiona |
Up@
Wg tego co wczesniej napisal ta częsc pobije rekord zdjec na part. :) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A! Zbierajcie kasę bo będę potrzebował sponsorów (bogatych). Więc oszczędzajcie już a może dedykacja będzie dla was. Cytuj:
Cytuj:
@Thor Gdzie ja to napisałem :/? A może chodziło o rekord najdłuższego czekania na next part??? Jak tak to staram się dla Ciebie :) |
Fake ogólnie mi się podoba :D Ba! To jest świetne, ale rozwiń troszku akcję, proszę :P
A teraz troszku cytatów :D Oczywiście wszystkie KalasantegoX Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
No ba, KalasantyX. Moja osobowosc jest bardzo ciekawa ^^
|
Widzę, że nikt się nie uczy w szkole hehe, z tym buntem przeciw szlachcie to Rabacja Galicyjska (atak polskich chłopów na polskich szlachciców, niecny plan Austriaków, a że Polska głupi naród to się sami wytępili, hie hie.). Nie chciało mi się szukać błędów, ponieważ masz tak ciekawą fabułę, że zapomina się o wyszukiwaniu mankamentów. Fake jest świetny i tyle ;-).
|
Trzymasz klase
Niezmiennie od pierwszej czesci twoje fake'i sa bardzo dobre. Nie ukrywam ze bardziej podobala mi sie pierwsza czesc chociaz co do drugiej nie moge nic zarzucic. Czekam na nastepne czesci tym razem dluzsze:p Aha i ten pomysl z dodaniem tego co dzialo sie gdzie indziej jest naprawde niezly. Dzieki niemu nic nam nie umknie:D Genialna fabula, ladne efekty blyskawic tylko niektore teksty sa nie potrzebne. Tzn musisz wyczuc moment w ktorym kwestia danej postaci jest zbedna bo to potem nieco lamersko bzmi:p Ogolnie jest na tyle spoko ze moglbys filmy rezyserowac:p Pozdro
|
Cytuj:
Cytuj:
Topic@ /\ jedyna skaza jaką widzę. |
Obie części LoD są super!!! Fabuła 10/10 Grafa 9.5/10 (Lubie nie zmienianą zbytnio).
|
Hehe xD Widziałem ten Fejk na tibia.org.pl ...nie wime czy to ty Leo, czy ściągnełeś ty to od niego, albo on od ciebie, ale FAKE jest super xD
|
Tak właściwie, to jest to jedyny fake na forum, który jest warty uwagi :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |