![]() |
Knight jest huowy ble ble ble .. a Seromontis? spójrzcie na jego pg. Jeżeli sorcc/drut miałby zamiar expić 300k/h to ma waste w huj natomiast Seromontis przy expie 250k/h wychodzi na 0! Jest to chyba najlpeszy knight naszych czasów (Eo ssie) i mimo 50 llvi od MDW i róznicy knight-drut robi porównywalne ilości expa. Knigtem trzeba umieć grać ...
|
Cytuj:
|
Jeżeli wszyscy będziemy zakładali tak ze druid/sorcc jest od magi i nie powinien expic z war hammerem mimo ze bedzie z niego bil mocniej niz z 3 pierwsyzch rózdzek albo ze knight nie może expić na tombach z gfb to daje wam max 40 lvl
|
Cytuj:
@Vil Respekt dla Ciebie ty to masz trudne życie w walce z tym...plugastwem forumowym.:p @down no wiesz może poprostu przestał grać fanatycznie co mu wyjdzie na dobrze a to że wszyscy się przywyczili do EO mastaha to już ich problem |
Cytuj:
|
hahaha, chyba cie
Ukryty tekst:
|
Eo sie sfochał na Cipsoft i jestem pewien ze teraz nie wyciągał by juz marnego 100k/h a Seromontis robi 3mln/dzien ... dlatego własnie ssie
|
Cytuj:
|
chodzi mi bardziej o ten foch na cipsoft a ze nie expi to raczej jego sprawa. Ja 120 rp wyciągne 300k/h z waste Oo
|
Cytuj:
|
Cytuj:
300k/h nawet gdyby to było możliwe to byś se 2h pograł i by nie było kasy na "wastownie" bo byś wszystko wywastował :p @Vil pamietaj że tu też są "otsowcy":p więc może 1 się zorientuj czy on mówi o rl i czy ma 120 RP (wątpie):p |
"Momo! Toto! muj kniht jeśt śłaby :( i płokonam grinowej joszczurki!"
Patrząc na średnią wieku ludzi grających w Tibie (hmm... 14 lat?) to specjalnie nie mam co się dziwić, że w Tibii czy jakiej kolwiek innej grze widzicie exp i skille. Inni się nie bawią w klimacik - więc ja też nie będe. Tragiczne, chodź raz przenieście się do Tibii i popatrzcie na swojego rycerza zupełnie innym okiem a nie tylko wpatrujcie się w ilość expa. Jak nie potraficie tak grać - to najlepiej nie grajcie - lub grajcie magiem/drutem i będziecie "wymiatać jak MDW". |
Vil niewiem o co Ci kurwa chodzi z tymi krótkimi 'ironiami" ale kurwa mac 200k/h SPOKOJNIE jestem w stanie zrobic bijąc vampy i wszystko ci sie rusza w stone tombie za tp (z gfb). Co do otsowców .. wypraszam sobie ;]
Edit Wątpisz w 120rp - zapraszam na pw podam nick Oo |
Cytuj:
a co do RP to powiedzmy że nie potrzebuje dowodów równie dobrze możesz mnie spytać o mojego druida i wcale nie zamerzam nikogo "przekonywać", że go mam a w twojego RP zwątpiłem przez to 300k :p |
300k/60 min
150k/30 min 15k/3 min 5k/60 sek Warlock => 4k/48 sek Myślę, że jest to wykonalne... ;> |
jesli nadazy z respieniem i ty z bieganiem.
|
Cytuj:
|
A jezeli w room jest 4 vampy 3 stalkery 3 mumie i 3 ghosty necro i bonebeast?
4x290 + 3x90 + 3x150 + 3x120 + 580 + 580 = 1160 + 270 + 450 + 360 +1160 = 3.4k expa. wybije to w max 20 sek (z lurowaniem i waleniem gfb) do next pokoju (zakladajac otwieranie only vamps + necro) dobiegne w next 20 sek i wybije pokoj w nastepne 20 sek. Wniosek? 60sek = 2x 3.4k 6.8k expa/min |
Moglbys wpasc w srodek i walnac UE, ale z tego 3.4k expa/ sek nie zrobi ci sie nagle 9++ mln/h.
Takie przeliczanie nie ma sensu. |
Fakt sorcem i drutem można expić najszybciej ale... Trzeba mieć jeszcze na to kase ;)
A dla tych co twierdzą że knightem nie da się szybko expić polecam erig.net i zobaczyć wyczyny Seromontisa. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |