![]() |
Są jeszcze ludzie, którzy mają nadzieję, że to nie koniec tego fake'a? Nie rozumiem ich :P
|
Troszke lipne i noodne. Wszyscy padli co było ciut bez sensu. Powiedz jakie miało być zakończenie??
@2xUp Epilog?? Jak skoro już wszyscy nie żyją?? @Edit Pominąłem że większość spraw nie została wyjaśniona. @Down No dobra wiem że epilog to jakby zbiór wszystkich wydarzeń i wyjaśnienie niektórych spraw, ale jak tu go zrobić skoro wszyscy padli?? Co może się stać?? Czyżby nowa era i nowa rasa (tzn. wprowadzenie do next fake'a wogóle nie powiązanego z tym)?? Sam już nie wiem czy wogóle będzie ten epilog. Poczekajmy na ruch DracoR'a. |
@up
Ekyhymy... Był ostatni odcinek? Był! Tym razem DracoR nie popełni tego idiotycznego błędu... Epilog a ostatni odcinek to zupełnie co innego... Ostatni odcinek przedstawia zakończenie historii, a epilog przedstawia dzieje po jej zakończeniu... Niestety DracoR był głupi i robią drugą część Shreka~ pomylił te dwa pojęcia... Ale widze że niektórzy jeszcze mądrzejsi... |
Hmm... takie jakieś nudne
3/10 |
ten ostatni odcinek całkiem całkiem nawet mi się spodobał myślę że zacznies robić nowy fake ale żeby był ciekawy:evul: ocena 7/10
|
Fajne fajne tylko szkoda że to koniec ;(
|
U Mnie 9/10 ;] Przyznam ze konie troche złe ,ale shrek orginalny xD
|
Dla mnie 10/10 syty ten fake ale czemu smoczyca nie przyleciala im pomoc??
|
@Dras123
Pacz na Date ostatniego posta!!!!!!! Ehh ci cholerni archeolodzy @down Nie... wkażdym razie nie po takim czasie-.- |
Cytuj:
Mnie osobiście sie koniec nie podobał... |
Mi sie cala trylogia podobala. Daje 10/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08. |