![]() |
boze nie chce mi sie odpalac wow'a wlazic na best postac i leciec do jakiegos miasta tylko dlatego ze tobie sie chce zobaczyc to. Znajdz sobie na necie choc by na forumwow.net
|
Tu masz fajnego mount'a
http://img.photobucket.com/albums/v4...107_233617.jpg |
mam takiego na moim BE Rogue i wlasnie poluje na fenixa ten 310% i juz jestem calkiem blisko. Byc moze jutro lub po jutrze zapodam ss z tym fenixem
|
Ja na privie miałem feniksa można nim latac po outlandzie
|
WoW na privie miales fenix'a? A ja na OTS mam 300 lv bo gram jako MDW.
|
Cytuj:
|
w czwartek w końcu udało mi się wyfarwić tego repa...już nie umiałem patrzeć na te marks of sargeras :<
ale było warto, Vindicator's Brand wymiata :) |
gratz za wytrzymalosc xD
|
TUTAJ jest opis jak grać w WoWa i nie płacić by Noname (nie znacie go).
http://img210.imageshack.us/img210/4...ownloadtd1.jpg |
porownojac to lepiej zassac z strony blizza. Na moim necie bylo szybciej.
|
Nabiłem dzisiaj 70lvl moim Taurenem Druidem B)
Możecie mi gratulować :] (gram od kwietnia) |
Cytuj:
@up gratz ;d |
Gratulacje 70tki ;) Nie lubie druidow xD ale spoko ja wiekszosci nie lubie ^^ nawet wlasnego maina.
|
mógłby ktoś podać oficjalną stronę gry ?? bo chce zacząć grać ;d albo nie bo gra nie za free
|
Cytuj:
|
Cytuj:
www.worldofwarcraft.com to strona amerykańskich serwerów gry. Polskiej oficjalnej strony oczywiście nie ma. Niby na stronach cd-projektu cośtam jest, ale można sobie odpuścić :P Z nieoficjalnych polskich stron polecam moją, czyli wowpilot.com :D |
@Matkus : A za reklamę zapłaciłeś? XD
@topic : Nie nie i jeszcze raz nie. Nie kupie czegoś co ma abonament XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Darmowe gry są GÓWNIANE, zwłaszcza Tibia. Lepiej wydać trochę kasy i się świetnie bawić, niż grać w darmówki... Żal.pl normalnie >>. @down Właśnie ^^ A w Knight Online i Arch Online nie grałem, muszę spróbować =] |
no nie przesadzajmy sa swietne darmowe gierki. Knight online Arch Online jednak praktycznie na ych 2 sie konczy reszta szajs pomieszany z gownem. A jak juz nie chcesz placic abonamentu to kup GW i masz z glowy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55. |