![]() |
Od dzis zrobie wszystko byle tylko dostac sie do gildii Vision.
Rozmawialem dzisjaj z Qel o tym co jej sie przydarzyło i z tej rozmowy wyciagnalem bardzo wazny wniosek: Vision to gildia gdzie sa sami przyjaciele i kazdy kazdemu pomaga. Qel powiedziala mi ze odbije lvl ktory stracila i ze zarzad Vision podjal decyzje ze maja pomoc jej odrobic lvl. Od dzis beda sie zmieniac w pilnowaniu Qel na expie zeby nikt z evul dusk noob charow jej nie zabil. Ja chce do Vision. Moze tam mi ktos pomoze poekspic zeby mnie nikt nie zabil ;( |
Myślałem że ona nie ma honoru, a jeżeli naprawde sie zrookowała sama to jestem pod wrażeniem...
|
Teraz juz wiadomo ze nie sama, bo po co by odrabiala straty ?
|
Cytuj:
@all up wy chyba sobie kpicie z tym ze sama sie zrookowala i napisala to w komencie... |
Cytuj:
|
Napisala juz na forum tibii com. pare h temu ze to nie ona napisala posty i comment...
|
Cytuj:
@Qel Teraz wiesz jak sie czul Magrami ;) |
a ja czuje ze gdzies za rok a moze szybciej znowu wbije 100 lvl :)
|
Cytuj:
Wbije? Nie... Wbiją? Być może. Pożyjemy zobaczymy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Owacje na stojąco dla [CHAR]Mag Olimp[/CHAR] za jego pierwsy post!
|
Cytuj:
|
Huhuhu... Chyba Duski wrocily do expienia...
Wampir Nitu'sho 00:50 You advanced from Level 121 to Level 122. Dalus on Sunss 02:25 You advanced from Level 118 to Level 119. Zdaje sie ze Spaaw tez expi... Czyżby przejmowali serwer pod nieobecnosc Visionow? |
A czemu by mieli nie przejmowac?
|
@up
Jakie nudy - nie dawno miałem hacka a tu poof : 10:03 Tesha: Your account balance is 11128 gold. 10:04 You see a vampire shield (Def:34).It weighs 38.00 oz.Dark powers enchant this shield. 10:04 You see vampire dust.It weighs 1.00 oz.Sun can be a merciless killer, but so can you. |
Taifun rulez.
|
Cytuj:
|
Ehhh..bz1ebazx
No comment porpstu szajs!
|
Nie wiem czy ktoś o tym pisał, bo było to już dość dawno
Venz Apr 26 2007, 11:11:18 CEST Killed at Level 120 by Tarrin Kerrax |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:50. |