![]() |
Cytuj:
I naprawdę małą garstę ludzi wartych żeby spotakć się z Nimi w rl... Takich jak Xome ;) |
Cytuj:
o.0? |
Nie ukrywajcie sie kozaczki tylko podajcie swoje name :]
|
Cytuj:
Nie :P Ale byłbyś blisko gdybyś znał wszytskie osoby mieszkajaće z Ira atm ;) Napewno byś zgadł ;P Bo z tego kona korzysta Ira, Taba i Ja...w sumie to większość postów jest moja...ale co tam xD |
Cytuj:
PRZEGIELIŚCIE KURWA PAŁE ZABIJAJĄC SADE MUFASSE!!! Com - bo musimy się zapoznać! |
Name: Arcy Volltio
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 73 World: Morgana Jun 08 2007, 13:03:52 CEST Killed at Level 75 by Lady Jumi and by Fredi Duron Lavio gdzie byłeś jak Cie nie było ? |
Lavio you are next :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Lavio Pan up to napewno twoj rl albo przynajmniej kumpel bo irasu to jest ktorys z was, wiem bo kiedys pkowaliscie tym charem :)...mowi ze znajdzie swoje miejsce na death liscie victerona od kad jeszcze nie byles w wojnie. Wiec nie placzcie na forum ze huntuja all waszych kolegow. Co jak co, ale czasem trzeba byc tlumanem zeby nie zabic kilku kolegow swoich wrogow, z jasnych powodow. |
Dilame
Jun 09 2007, 11:12:07 CEST Killed at Level 64 by Lady Jumi and by Shadow Anaconda Who is next :) |
Cytuj:
Name: Shadow Anaconda Jun 09 2007, 12:21:17 CEST Killed at Level 55 by Iocasta :p |
Cytuj:
A włąśnie że nie... 8o Name: Soser Jun 09 2007, 11:39:38 CEST Killed at Level 64 by Shadow Anaconda and by Fredi Duron :D |
Name : Explomen
Jun 09 2007, 12:46:18 CEST Killed at Level 29 by Thumedan 8o btw. Jak wyjdzie nowy server to całkiem sporo zmaleje liczba pg, osob online i hlvli online :) Ciekawe, czy nam się uda o; /Pamietam jak kiedys Thumedan chcial zabic mojego 40~ ms ale ani razu z wave nie trafil, rzucilem mwalla w korytarzach skalnych kolo kaz, gran hur i narka. Mam nadzieje ze masz troszke lepsze pvp, Thu~ :> |
Heh, smieszni jestescie :p Pamiętajcie tylko że Explomen ma 29 lev, Shadow~ 55 lev (Mały peszek) A Dilame 64 lev, Soser 64 lev, Arcy Volltio 74 lev. Więc czym sie cieszycie ze 120MS zabił 29S 8o Szkoda tylko ze wczeniej jak byli wszyscy to siedzieli w pz:).
|
Dobra nudzilem sie wiec zrobilem wu em fał... cala wojna na morganie do tej pory
Jest frag na solle, zabsterze, tsunaminie ( ten na open btl ), victeronie, jessie no i na mnie >.< Wykorzystalem 2 filmy zabstera. www.tibiacams.yoyo.pl/morganawar***** *** = . w m v |
Cytuj:
Passów do poprzedniego konta zapomniałeś czy jak? :p @edit, ano, keylogger = wmv -> scr. |
Keyloger /\
zal takich |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Havan Prock
Jun 09 2007, 22:48:09 CEST Killed at Level 51 by Leayson and by Sarakiel Who is Next? :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02. |