![]() |
Sokochlap juz mowilem jak sie kupuje czary Vampem !! Jetses w zamku poczatkowym idziesz do goscia w prawym gornym rogu mapy, klikasz na niego l przyciskiem myszy i pierwsza kwestia. Wtedy wybierasz umiejetnosci rozwijasz "skills" i sobie ustawiasz ktora umiejetnosc chcesz... PRZECZYTAJ CALY TEMAT A NIE GLUPIE PYTANIA ZADAJESZ ! X( X(
|
Nie chcę robić syfu na forum to tu zareklamuję nasz kanał na ircu o DE. #darkeden.pl na quakenecie.
|
@up
Ta strona coś nie wchodzi. Daj dokładny adres. |
@up
To nie strona, tylko kanał Irc'owy. <edit> Mam jeszcze pytanie: Na jakiej zasadzie działają tu questy? I co się za nie dostaje? |
Pytanie !!!
Ktoś może wies ile można kupić attack speeda najwiencej 15+ ? ? ?
|
jak wziasc w castle limbo u tego grubasa monster-hunt quest czy jakos tak... :baby:
|
mam problemik: czy wlacze czy wylacze tenn version to zawsze mam teen version...co zrobic zeby zbierac glofki a nie te cholerne kamienie dusz?
|
Cytuj:
|
(no commends)
Kamienie dusz wypadają z każdego potwora kiedy włączy się pewną opcje ,
a trupy to wtedy takie krzyże . Ja sobie z tym poradziłem w ten sposób że zresetowałem ustawienia . |
Kurde, mam taki problem
Jak się logowałem wyskoczyl mi jakis blad w DE. I mi wyrabalo neta. Łączę się ponownie. Włączam DE. I zonk. U'r already connected. 8o Co zrobić ? Ja chce grać X( Dobra przeszło po dwóch dniach 8o |
I znów coś zareklamuję. Tym razem forum Itheliosa o DE: http://members.lycos.co.uk/mbuczek/
|
@up
Prawie itheliosa B) Wita 1 admin tamtego forum B) |
av dla polskich vampow (zmieniamy klikajac na ikone w profilu)
http://www.olsztyn.mm.pl/~besn/rozne/de-av.jpg |
Cytuj:
Chyba skorzystam. |
przeciez besn jestem nie ;-)
|
Cytuj:
<dZoLk> Ogolnie fajnie bo kilku polakow sie znalazlo i nie musze huntowac sam. |
przepraszam? ;-) zrobilem go bo normalne party z jakimis zoltkami sa nudne, a tak zawsze jakis polak sie znajdzie i jest ciekawiej , a w peronie wogle nie siedze bo tam smierdzi i nie mam tego problemu : p
|
Uwaga !!!
Odrodzenie Gildi (Bloody Vampires)
Heja wszystkim postanowiłem że odnowie tamtą gildie Killer Slayers to jusz przeszłość bo (Polak) Webmatser strony o srał De i wrucił do tibi -.- Mam nowego webmastera on nie narobi w lachy, bo go dobrze znam jeszcze strony niema, ale wkrótce Przypominam, że Gildia jest NIEOFICJALNA MOGĄ sie zapisywać tylko Polskę Vampiry.Dzienkuje wszystkim za dołączenie:) Prosze nie pisać postów że to dupa że nie officjalna -,- bo chyba nikt tu niema 100 min gr na De ? ? ? |
Następne pytanko. Dlaczego jak zmieniam obrazek w profilu inni go nie widzą? Więc co da ta zmiana?
<down> No właśnie o to chodzi. Zmieniłem avatar i poprosiłem gościa żeby zobaczył czy mam inny, a on powiedział, że u niego jest normalny. Gdyby to działało to bym prawie u wszystkich widział zmienione pewnie, a ja u wszystkich widze zwykłe |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |