![]() |
Cytuj:
ja przynajmniej wiem ze tak sie pisze pewne wyrazy "Głównie, Którzy" ale pominmy Mefisto sadze ze dobry kolega Pawla wielkiego suahsauhs bo robia takie same błedy w tych samych wyrazach a tak apropo niema co sie chwalic ze trzymasz z Tomem sadze ze Partyzanci jakby chcieli to i jego by ubili przyznam zgrana ekipa ida na wybracny cel i dopinaja swego maja wystarczajace lv zeby ubic kogos takiego jak Tom, |
Cytuj:
p.s Bolter juz sie tak do niego nie czepiaj ;d sam nie masz za dobrej ortografi ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Takie pieprzenie ze ktos wpadnie ktos na rl itp to zapraszam od 2 lat slysze ze ktos wpadnie i co? OFC Gowno xD |
Sadzilem ze jezeli ktos jest starszy to jest bardziej rozwiniety umyslowo, jednak jak widze niektore osoby sa na tym samym poziomie co z przed 2 lat :S
|
wy pier*******caly czas to samo xD
|
A Tomowi to odjebało zupełnie :S
|
Mnie to tam jebie czy ktos do kogos wpada czy nie też już to słyszałem setki razy że ktoś po kogoś wpadnie. Ale wątpie w to jakoś jak już wpaść to na browarka a nie kogos bić bo jeszcze nie słyszałem prawdziwej sytuacji zey ktoś po kogoś wleciał.
|
Cytuj:
Jak juz stoimy przy browarku to by mozna zorganizowac jakies spotkanie polskich "Tibijczykow"...Uwazam ze troche osob chetnych by sie zglosilo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fakt niepowiem Vilum niedales adresu ale zakonczmy temat.
Wb wiem ale chodzi oto ze mnie cisna a on :< XD @Wojtemo Dobry pomysl ale by byly duze debaty na temat gdzie w jakim miescie zblizaja sie Wakacje cos by mozna bylo pomyslec an ten temat. Prwadopodobnie pojade z niektorymi odnas do paru osob ale to wymaga glebszego zastanowienia :D Niemam 12 milionow na koncie zeby objechac cala polske wiec wybor bedzie ciezki albo spotkamy sie all w 1 miescie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mi sie wydaje ze lepiej zakonczyc ten temat ;D mozna sie spotkac ale na piwo a nie o tibie :) tibia to tibia, zycie to zycie ; )
|
Fakt vilum tyle ze zigi to 100% farmazon i niemial twoich danych i ich nam niedal wiec niemielismy jak pojechac :< bo poco po calych siedlcach bysmy cie szukali ? szkdoa czasu i chajsu
pozatym co sie tu klucic i debatowac daj adres to moze kiedys sie zobaczymy niemowie ze poto by cie lac >.< |
Blablablabla
Saigai Jun 05 2007, 22:23:35 CEST Killed at Level 66 by Sennturio and by Seleyn Inferna Darren Athwood Jun 05 2007, 22:25:17 CEST Killed at Level 55 by Illern Risei Jun 05 2007, 22:28:31 CEST Killed at Level 39 by Sennturio and by Dobin Carel Tailer Jun 05 2007, 22:23:47 CEST Killed at Level 54 by Cortez powalola and by Seleyn Inferna Mad'Hawk Jun 05 2007, 22:24:26 CEST Killed at Level 44 by Sennturio and by Darosman Sir Lockhart Jun 05 2007, 22:28:03 CEST Killed at Level 66 by Seleyn Inferna and by Punisher Iron Ze wpierdol czy cos? |
E tam te fragi to jakis fake :DDDD przeciez oni obstawiali carlin i bili noobow bo sie bali partyzantow ; <
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56. |