Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Bolter 05-06-2007 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1466073)
Nie mam zamiaru sie z wami tłuc ale jeśli pierwsi zaczniecie. Nie ma sprawy osobicie nic do Ciebie nie mam ze skocz cos planuje nie moja sprawa. Wlasnie przed chwilka Baggis sie przekonal jak niemiło zaczynac z ludzmi kturzy gluwnie nie graja i tylko sie tluka nie wiem czy wam się to przyda.:)

Jakis coment an temat pisowni na mnie to sie uwzieliscie a on ? XD

ja przynajmniej wiem ze tak sie pisze pewne wyrazy "Głównie, Którzy"
ale pominmy Mefisto sadze ze dobry kolega Pawla wielkiego suahsauhs bo robia takie same błedy w tych samych wyrazach
a tak apropo niema co sie chwalic ze trzymasz z Tomem sadze ze Partyzanci jakby chcieli to i jego by ubili przyznam zgrana ekipa ida na wybracny cel i dopinaja swego maja wystarczajace lv zeby ubic kogos takiego jak Tom,

*Wube* 05-06-2007 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1466111)
Name: Baggis
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 98
Jun 04 2007, 22:26:45 CEST Killed at Level 99 by Tom The Brood
and by Mefisto The Master
Tobie kurwa nigdy RS nie zejdzie kojot :D

Nie ma zbytnio z czego sie cieszyc ;d Mefisto myslisz ze Tom i Elvaka to takie pewniaki na przyszlosc ?^^ xD

p.s Bolter juz sie tak do niego nie czepiaj ;d sam nie masz za dobrej ortografi ; )

SeQ_PL 05-06-2007 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1466330)
Nie ma zbytnio z czego sie cieszyc ;d Mefisto myslisz ze Tom i Elvaka to takie pewniaki na przyszlosc ?^^ xD

p.s Bolter juz sie tak do niego nie czepiaj ;d sam nie masz za dobrej ortografi ; )

Elvaka of course tylko on traci w idiotyczny sposob d armory. Swoja droga ciekawe jak Vilum wychodzi do sklepu bo u niego pod domem jest juz cala partyzantka ja jade do niego jutro mam miejsce na namiot H34 i niech nikt go nie zajmuje!

Torpedo 05-06-2007 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1466442)
Elvaka of course tylko on traci w idiotyczny sposob d armory. Swoja droga ciekawe jak Vilum wychodzi do sklepu bo u niego pod domem jest juz cala partyzantka ja jade do niego jutro mam miejsce na namiot H34 i niech nikt go nie zajmuje!

Hehehe :D:D

Jez17Psk 05-06-2007 17:08

Cytuj:

W sumie racja, po przeczytaniu kilku tematów tyle ludzi się zapowiadało, że do Viluma wpadną ,że zaczynało się to robić nudne (pomijając Scroopa bo wierzę ,że on by dotrzymał słowa:p) ale chociaż Seq wydaje się być słowny :D

Master Vilum 05-06-2007 17:52

Cytuj:

H34 juz dawno zajete sa wolne w ostatnich rzedach h xxxx xDD

Takie pieprzenie ze ktos wpadnie ktos na rl itp to zapraszam od 2 lat slysze ze ktos wpadnie i co? OFC Gowno xD

Madreth 05-06-2007 19:47

Sadzilem ze jezeli ktos jest starszy to jest bardziej rozwiniety umyslowo, jednak jak widze niektore osoby sa na tym samym poziomie co z przed 2 lat :S

Lockhart 05-06-2007 20:24

wy pier*******caly czas to samo xD

Emok 05-06-2007 21:47

A Tomowi to odjebało zupełnie :S

Mefisto.16.Psk 06-06-2007 01:01

Mnie to tam jebie czy ktos do kogos wpada czy nie też już to słyszałem setki razy że ktoś po kogoś wpadnie. Ale wątpie w to jakoś jak już wpaść to na browarka a nie kogos bić bo jeszcze nie słyszałem prawdziwej sytuacji zey ktoś po kogoś wleciał.

Wojtemo 06-06-2007 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1467669)
Mnie to tam jebie czy ktos do kogos wpada czy nie też już to słyszałem setki razy że ktoś po kogoś wpadnie. Ale wątpie w to jakoś jak już wpaść to na browarka a nie kogos bić bo jeszcze nie słyszałem prawdziwej sytuacji zey ktoś po kogoś wleciał.

Jak juz stoimy przy browarku to by mozna zorganizowac jakies spotkanie polskich
"Tibijczykow"...Uwazam ze troche osob chetnych by sie zglosilo

Torpedo 06-06-2007 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 1467806)
Jak juz stoimy przy browarku to by mozna zorganizowac jakies spotkanie polskich
"Tibijczykow"...Uwazam ze troche osob chetnych by sie zglosilo

Haha Wojtas jak zawsze o jednym:) No to mzoe na wareczke?:P

Miku 06-06-2007 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1466781)
H34 juz dawno zajete sa wolne w ostatnich rzedach h xxxx xDD

Takie pieprzenie ze ktos wpadnie ktos na rl itp to zapraszam od 2 lat slysze ze ktos wpadnie i co? OFC Gowno xD

ja sie w to nie mieszam, ale jakos nigdy nie dales adresu , jak cie o niego pytali prawda :)?

Bolter 06-06-2007 13:08

Fakt niepowiem Vilum niedales adresu ale zakonczmy temat.

Wb wiem ale chodzi oto ze mnie cisna a on :< XD

@Wojtemo Dobry pomysl ale by byly duze debaty na temat gdzie w jakim miescie zblizaja sie Wakacje cos by mozna bylo pomyslec an ten temat.

Prwadopodobnie pojade z niektorymi odnas do paru osob ale to wymaga glebszego zastanowienia :D
Niemam 12 milionow na koncie zeby objechac cala polske wiec wybor bedzie ciezki albo spotkamy sie all w 1 miescie.

Master Vilum 06-06-2007 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1467945)
Fakt niepowiem Vilum niedales adresu ale zakonczmy temat.

Wb wiem ale chodzi oto ze mnie cisna a on :< XD

@Wojtemo Dobry pomysl ale by byly duze debaty na temat gdzie w jakim miescie zblizaja sie Wakacje cos by mozna bylo pomyslec an ten temat.

Prwadopodobnie pojade z niektorymi odnas do paru osob ale to wymaga glebszego zastanowienia :D
Niemam 12 milionow na koncie zeby objechac cala polske wiec wybor bedzie ciezki albo spotkamy sie all w 1 miescie.

Przeciez wam Zigi dal ^.^ mieliscie moje dane ...:D mowiliscie 2 dni i masz wjazd na chate czy cosw w tym stylu ale mniejsza o to wy kazdemu grozicie na rl a gowno robicie ...ciekawe czy cos byloby na rl ^.^ bo przez tibie to wiesz co mozecie

Morii 06-06-2007 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1466989)
Sadzilem ze jezeli ktos jest starszy to jest bardziej rozwiniety umyslowo, jednak jak widze niektore osoby sa na tym samym poziomie co z przed 2 lat :S

przynajmniej sie nie cofaja :)

*Wube* 06-06-2007 16:50

Mi sie wydaje ze lepiej zakonczyc ten temat ;D mozna sie spotkac ale na piwo a nie o tibie :) tibia to tibia, zycie to zycie ; )

Bolter 06-06-2007 17:56

Fakt vilum tyle ze zigi to 100% farmazon i niemial twoich danych i ich nam niedal wiec niemielismy jak pojechac :< bo poco po calych siedlcach bysmy cie szukali ? szkdoa czasu i chajsu

pozatym co sie tu klucic i debatowac daj adres to moze kiedys sie zobaczymy niemowie ze poto by cie lac >.<

Scroopy 06-06-2007 18:02

Blablablabla

Saigai
Jun 05 2007, 22:23:35 CEST Killed at Level 66 by Sennturio
and by Seleyn Inferna

Darren Athwood
Jun 05 2007, 22:25:17 CEST Killed at Level 55 by Illern

Risei
Jun 05 2007, 22:28:31 CEST Killed at Level 39 by Sennturio
and by Dobin Carel

Tailer
Jun 05 2007, 22:23:47 CEST Killed at Level 54 by Cortez powalola
and by Seleyn Inferna

Mad'Hawk
Jun 05 2007, 22:24:26 CEST Killed at Level 44 by Sennturio
and by Darosman

Sir Lockhart
Jun 05 2007, 22:28:03 CEST Killed at Level 66 by Seleyn Inferna
and by Punisher Iron

Ze wpierdol czy cos?

*Wube* 06-06-2007 18:24

E tam te fragi to jakis fake :DDDD przeciez oni obstawiali carlin i bili noobow bo sie bali partyzantow ; <

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56.