![]() |
Cytuj:
btw noszenie lootbagow rox! |
Cytuj:
-sprzedawanie kolegom z gildii loota -zagadywanie tengusow -robienie runek dla kolegow z gildii -wypisywanie na trade i game chacie "tengu sux, wbk and outlaws rox" -mozesz nowego frag threada na forum tibii com zalozyc -itp itd to narazie przyszlo mi do glowy :p |
Cytuj:
Na leadera go!!!!to napewno wygramy lmao |
Cytuj:
OMG Wez ty czlowieku przeczytaj co napisales . |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poprawiles mi humor : DDDD |
Jakas akcyjka ? ;p
Widze obie ekipy w konkretnych skladach zalogowane :p |
Cytuj:
|
hahaha Snustorr miał name locka:)
Snustorr = Chamberlain:baby: Nowy nick w kosmos xD Btw Name: Beriah Alatin Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 132 World: Xerena Residence: Venore |
O ladnie ekipa sie wzmacnia. A moze ktos wie jak stoja sprawy z falconem moralesem ,erale, kongrusem i Varene?Wypadaloby sprobowac ich przylaczyc. Bo tengu moze siegnac jeszcze po xagroza, riley foe i veritasa octa;/
|
Rack Mepo own3d
|
Cytuj:
czy to troche nie waste zabic kine na takim wys lvl? chodzi mi o to ze jak jest mniejsza grupa pkerow i nie zalatwia go odpowiednio szybko to kina nie padnie dopoki nie zuzyje wszystkich uhow to tak naprawde on traci mniej niz cala grupa ktora go bila zgadza sie? |
Cytuj:
A poza tym waste jest nieważny - liczy się dobra zabawa |
Cytuj:
*edit* btw sciagnalem sobie clienta venta macie jakis ciekawy adres servera?:p |
Ja osobiście straciłem na nim 1 czy 2 sd :P a ogólnie to może z plecak poszedł a on 100k w dupe i sporo expa :D
Wiadomo, że lepiej sorców.. ale akurat on się nawinął to czemu nie :) a o waste fragów to się nie martwcie przecież nie zabijamy ich aż tylu żeby bany powbijać :O |
Lac wszystkich ile wlezie : DDDD
|
gz dasther :)
btw. Mat zanies mi lootbaga ;p Tylko poczkeaj az go zrobie ... ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
beda mogli skorzystac na nowe runki i inne "pierodly" potrzebne do walki. |
Cytuj:
ok btw fajnie padl xD! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |