![]() |
dlatego zimowe bo od b.dawna nic nie jest zrobione na północy :P
@Monstery co do potworów myśle ze te nowe beho , bedą przypominać siłą dl'a bo popatrzcie - Przy Nightmarze jest ich aż 3 więć nawet MDW miałby problemy rozwalic nightmara & 3(lub wiecej) nowych beholderow naraz. Co do Frost Dragon , pewnie siłą miedzy normalnym dragiem a dl'em. Badzo intrygują mnie te crystal spider , pewnie wyglądem przypominaja normalnego gs'a ale pewnie 2x silniejsze będą. Ciekawi mnie ten Frost Giant , czy będzie taki jak ston golem czy moze cos w rodzaju orka warlorda? ;> te nowe monstery w rodzaju małp/dworców nie będą aż takie silne jak zapowiadaja Ps. Niech dodadzą wiecej spawnów Yeti , Nowe spawny Arcanistów xD , Ice Demona , Jakiś quest 80+ z nowymi itemkami typu POI'a/DHQ |
nono czekamy.. rok temu plaża teraz zima :)
|
Wszystkie te informacje na temat nowego update są bardzo ciekawe, jednakże w dalszym ciągu z niecierpliwością oczekuje informacji na temat zbalansowania profesjii!!
|
Dobra,przyznam tym co mowia o pacc racje,odkladac 1zl dziennie to nie problem a tym bardziej euro w moim przypadku.Nowa wyspa w porzadku,potwory tez,ale ja niestety jak zamowie to moge czekac 2 tygodnie albo nawet nie dostac,bo nie moge zamowic przez tibia.pl(ani allegro),przeliczajac euro na zlotowki to place taniej,ale musze kupic przez tibia.com a tam nigdy nie ma pewnosci ze dojdzie...
|
=)
Fajnie sie zapowiada nowe potworki miasto mogli by coś o knighcie jeszcze napisać :))
|
Cytuj:
|
Lepsze niż mróz
I co zamiast mrozu niedługo prześle screena z ss :):cup:
|
FaJnA tA
LoDoWa WySpA mI pAsUjE:]:]:]:]:] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58. |