![]() |
Cytuj:
Wreszcie odzyskałem passy do old acca. _/ Hmn, co do Wagojima, Aleksander czy jak Ci tam, założe się, że nie znasz Blanciocha (nie mówie, że go znałem) ;) Aha, i old owner Shiwy (ten co miał chara miesiąc temu) to mój kumpel. Więc nie pierdol, że jesteś starym ownerem. /Raymort |
Cytuj:
edit podczas szukania ofiary, moim pk charem, wylootowalem sniper gloves, no to zrobilem sobie pierwszy i jedyny addon tym charem ;d http://i16.photobucket.com/albums/b7...zix/UO0100.jpg |
double post :|
|
Cytuj:
|
Ta To Sameone Był grał troszke bo moimhacku na 72 ale oddał chara jak odrobił level i sobie kase
|
Cytuj:
:O Tutaj macie, drodzy userzy, dowód, że to nie on: http://pl.youtube.com/watch?v=X5pxwoLoSZA Na tym filmie grał inny owner, co można łatwo udowodnić pytając się każdego kto fragował Himena. |
Ojojoj ale sie dzieje..:P:P
|
Cytuj:
|
Czyżby anoreksja? Sama skóra i kości nic więcej...
|
Hahaha
|
Cytuj:
^PAN SULEK ROX^ |
;O <hahaha>
Oooo, moje zdjecie ?! HAHHAHAHAHAHAH, Tez mam z niego polewke ;)
Sadze, ze i tak jestem w troche lepszym swietle niz Ty, Nevato. |
i tak najlepiej wygladasz jak swiatlo jest wylaczone
|
patrz drugi ;P
|
Taaaaa. Horzym, wiem, ze bedziesz bronil ziomka ze 'swojej ekipy' ;) wiesz, dobrze, ze mam racje.
edit. taaa, otrzymalem glosy, ze dlatego sie tak zbulwersowales, bo zdjecie elysiuma w porownaniu do twojego na photobuckerze, to leaonardo Di Caprio, ale coz, shit happens. Wsumie to ja na twoim miejscu bym sie nie udzielal co do wygladu twarzy ;/ |
Wszyscy kurwa jestescie siebie warci... ;| po co mieszasz rl z tibia? jak dla mnie to sa 2 osobne sprawy...
|
No prawda nie powinniście łączyć tych dwóch światów Tibia to tylko gra..-.-
Ale tak po za Tym to niezłe z was modele..;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale to byla inna sytuacja... nie obchodza mnie gothrecki czy inne pikselki... Pan Sulek i Nevato sa moimi rl i oboje na siebie najezdzaja pokazujac swoje zdjecia na forum... poklocili sie na rl i dalej kontynuuja klotnie na forum;> i mnie to strasznie denerwuje, bo po co mieszaja te dwa swiaty? Ja Gothrecka i Angel Natali nie znam dobrze, wiec mnie nie obchodza... niech sami sie zatroszcza o to zeby te ich niezwykle zdjecia nie wyciekaly do internetu... ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:00. |