Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wojna Nowa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132308)

gigoro 09-06-2007 09:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myhass (Post 1472911)
ta bo sie ciagle zmieniacie i wogole pewnie sie odgadales ze starym vynem i meczysz lukrecja, ktos wyzej napisal ze dostales vyna(tzn postac) w swoje lapy i sharujecie haha mysle ze dzieki allegro&rodzinie pod choinke bedziesz mial passy do top 25 arcani haha wtedy poczujesz sie kims... bo sam nic niepotrafisz zrobic lol ;D

pozdro

Powiedzialem, ze jak chcesz o mnie cokolwiek mowic, to uzywaj argumentow, ktore sa prawdziwe. A tak poza tym, to kim jestes? o_O

Myhass 09-06-2007 10:50

wuehehe debila znalazles czy pytasz o droge?? jestem jedna z tych osób do której sapales bez powodu i cwaniaczyles (ciezko bedzie ci mnie znalesc bo sapales do polowy arcani tak wiec gl) co do argumentów to jakie chcesz? np to ze botowales(botowaliscie) aresem na scarabach? wy*******ales wszystkich z wyspy zólwi? zajebales medowi rzeczy z poi ? hahaha to juz jest fakt bo nawet niechciales filmiku pokazac na koniec ten zajebisty tekst o arcane czy softach "o byl w uhach" haha

pozdrawiam ! ;D

gigoro 09-06-2007 11:28

Nie musze Ci niczego udowadniac, skoro mi nie wierzysz, to Twoj problem. Skonczylem z Toba dyskusje, bo jak widac nie ma z kim dyskutowac :\

Ciacho1920 09-06-2007 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1474423)
Nie musze Ci niczego udowadniac, skoro mi nie wierzysz, to Twoj problem. Skonczylem z Toba dyskusje, bo jak widac nie ma z kim dyskutowac :\

Jestes bleeeee ;*** HAHAxD

Myhass 09-06-2007 12:09

@ gigoro

OWN3D

niedziwie sie dowodów twojejego chamstwa i prostactwa sa tysiące znecanie sie nad innymi i wogóle jestes taki zalosny ze czasami szkoda mi klawiaty by pisac na twój temat moze po tej wojnie ty i ta twoja banda przydupasów wyniesiecie sie z arcani

pozdrawiam !

Thuygioshok 09-06-2007 14:20

mądrze prawi ^^
Było by coś dziwnego, gdyby tylko on tobie nie wieżył :/
Co do Lindlaya, to prędzej on jest zerem niż notop, a zresztą to kwestia przekonań. Dla mnie zawsze notop był kimś, Lindlaya znam tylko z tego, że dał p legs mojemu noob charowi xd

Ciacho1920 09-06-2007 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myhass (Post 1474534)
@ gigoro

OWN3D

niedziwie sie dowodów twojejego chamstwa i prostactwa sa tysiące znecanie sie nad innymi i wogóle jestes taki zalosny ze czasami szkoda mi klawiaty by pisac na twój temat moze po tej wojnie ty i ta twoja banda przydupasów wyniesiecie sie z arcani

pozdrawiam !

Zamknij juz twarz... Jak masz do niego problemy to ustawcie sie na solowe a nie bedziesz mi spamowac forum jakimis ci****wami

Doom Terror 09-06-2007 14:31

slyszalem od znajomego z gildii ze open w ankh , ktos moze potwierdzic?

Myhass 09-06-2007 14:50

@ ciacho1920

a moze go bronisz zeby sie podlizac? czyzbys w przeszlosci podpadl mu i chcesz odkupic swoje winy?? pewnie zakladasz ze dpft przegraja i chcesz miec prota ?? zal pls

jezeli jestes tą osoba która zakladam ze jestes to mnie zaskoczyles(rozczarowales)

pozdro!

Arm 09-06-2007 15:02

no wlasnie mialbyc open battle.. dpft chcialo opena, no to zebralismy ekipe, wyszlismy na desert a oni nic... ehh : ( i kto sie boi :D?

Thuygioshok 09-06-2007 15:27

E no może coś im wyskoczyło :s
Tak to jest jak ktoś ma reala :s

@down
I kto tu sie boi Dear Lindlay?

Medivh Shady 09-06-2007 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1475032)
no wlasnie mialbyc open battle.. dpft chcialo opena, no to zebralismy ekipe, wyszlismy na desert a oni nic... ehh : ( i kto sie boi :D?

Godzinę czekaliśmy w ank na was , to tiuso wolał kozaka z siebie robić i biegać z piramidy na piramidę zamiast zacząć zbierać ludzi , dopiero jak my już zaczeliśmy dawać loga , łaskawie powiedzieli że zbierają ludzi.

Chuligan Motoru 09-06-2007 19:03

i wy lecicie w chuja i wy!
Zaplanujcie sobie to na 100% bo z tego co widze to jak jedni sa to drugich nie ma jak drudzy sa to pierwszych nie ma i nie ma konfrontacji!

Ciacho1920 09-06-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myhass (Post 1475004)
@ ciacho1920
a moze go bronisz zeby sie podlizac? czyzbys w przeszlosci podpadl mu i chcesz odkupic swoje winy?? pewnie zakladasz ze dpft przegraja i chcesz miec prota ?? zal pls
jezeli jestes tą osoba która zakladam ze jestes to mnie zaskoczyles(rozczarowales)
pozdro!

Znam go bardzo dlugo i zawsze mielismy dobre kontakty.... koniec tematu cu:|

Pumba 10-06-2007 00:09

sry za double posta ^.^

Pumba 10-06-2007 00:10

Jedno jest pewne. Wygra lepszy B)
A wróżenie kto wygra jest bezcelowe. Z fusów wywróżyliście to ? Zdradzicie mi sekret ?
Wojna będzie długa i męcząca dla każdej ze stron więc zapowiada się ciekawie :) Życzę sporo wytrwałości i kasy na blessy :p

Eizix 10-06-2007 11:53

You recognize Borrner. He was killed by Fosfik.

SF musi sie jeszcze wiele nauczyc. ;/

Arm 10-06-2007 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1475092)
E no może coś im wyskoczyło :s
Tak to jest jak ktoś ma reala :s

@down
I kto tu sie boi Dear Lindlay?

Ja sie boje ? Czlowieku daj spokoj... ;] Jakbym sie bal nie pakowalbym sie w kazdy konflikt na tym servie. A co do Borrnera, zostal pojechany bez mydla.. stal pod depot venore, Wov wjechal z Fosa, UE + sd i elo;]. War ogolnie nudny... no ale co zrobic ? Ja mam czas panowie : ) I pieniadze mam w tibi, a jak sie skoncza? Sa sposoby zeby jest zdobyc ;]

Amirez 10-06-2007 12:41

Moje zdanie jest takie ze fragi dpft vp ttt powinny byc liczone osobno niz SF vs ttt bo to 2 rozne gildie a nie jedna ale to tylko moje zdanie

Arm 10-06-2007 12:49

Lol, z jakiej racji? Jesli im pomagaja, nosza ich outfity to liczy sie jako jedna strona... to tak samo jakby rozdzielic TTT na dwie gildie i mowic ze to dwie osobne wojny... daj spokoj ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13.