![]() |
Cytuj:
|
wuehehe debila znalazles czy pytasz o droge?? jestem jedna z tych osób do której sapales bez powodu i cwaniaczyles (ciezko bedzie ci mnie znalesc bo sapales do polowy arcani tak wiec gl) co do argumentów to jakie chcesz? np to ze botowales(botowaliscie) aresem na scarabach? wy*******ales wszystkich z wyspy zólwi? zajebales medowi rzeczy z poi ? hahaha to juz jest fakt bo nawet niechciales filmiku pokazac na koniec ten zajebisty tekst o arcane czy softach "o byl w uhach" haha
pozdrawiam ! ;D |
Nie musze Ci niczego udowadniac, skoro mi nie wierzysz, to Twoj problem. Skonczylem z Toba dyskusje, bo jak widac nie ma z kim dyskutowac :\
|
Cytuj:
|
@ gigoro
OWN3D niedziwie sie dowodów twojejego chamstwa i prostactwa sa tysiące znecanie sie nad innymi i wogóle jestes taki zalosny ze czasami szkoda mi klawiaty by pisac na twój temat moze po tej wojnie ty i ta twoja banda przydupasów wyniesiecie sie z arcani pozdrawiam ! |
mądrze prawi ^^
Było by coś dziwnego, gdyby tylko on tobie nie wieżył :/ Co do Lindlaya, to prędzej on jest zerem niż notop, a zresztą to kwestia przekonań. Dla mnie zawsze notop był kimś, Lindlaya znam tylko z tego, że dał p legs mojemu noob charowi xd |
Cytuj:
|
slyszalem od znajomego z gildii ze open w ankh , ktos moze potwierdzic?
|
@ ciacho1920
a moze go bronisz zeby sie podlizac? czyzbys w przeszlosci podpadl mu i chcesz odkupic swoje winy?? pewnie zakladasz ze dpft przegraja i chcesz miec prota ?? zal pls jezeli jestes tą osoba która zakladam ze jestes to mnie zaskoczyles(rozczarowales) pozdro! |
no wlasnie mialbyc open battle.. dpft chcialo opena, no to zebralismy ekipe, wyszlismy na desert a oni nic... ehh : ( i kto sie boi :D?
|
E no może coś im wyskoczyło :s
Tak to jest jak ktoś ma reala :s @down I kto tu sie boi Dear Lindlay? |
Cytuj:
|
i wy lecicie w chuja i wy!
Zaplanujcie sobie to na 100% bo z tego co widze to jak jedni sa to drugich nie ma jak drudzy sa to pierwszych nie ma i nie ma konfrontacji! |
Cytuj:
|
sry za double posta ^.^
|
Jedno jest pewne. Wygra lepszy B)
A wróżenie kto wygra jest bezcelowe. Z fusów wywróżyliście to ? Zdradzicie mi sekret ? Wojna będzie długa i męcząca dla każdej ze stron więc zapowiada się ciekawie :) Życzę sporo wytrwałości i kasy na blessy :p |
You recognize Borrner. He was killed by Fosfik.
SF musi sie jeszcze wiele nauczyc. ;/ |
Cytuj:
|
Moje zdanie jest takie ze fragi dpft vp ttt powinny byc liczone osobno niz SF vs ttt bo to 2 rozne gildie a nie jedna ale to tylko moje zdanie
|
Lol, z jakiej racji? Jesli im pomagaja, nosza ich outfity to liczy sie jako jedna strona... to tak samo jakby rozdzielic TTT na dwie gildie i mowic ze to dwie osobne wojny... daj spokoj ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13. |