Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Prywatny test server otwarty! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133761)

Adamek-graczpiechota 14-06-2007 21:14

ELO !!!

Spoko update już nie moge się doczekać ! :p

Wszystko jest tak jak powinno najpierw sorc powah, teraz knight powah i co ??? I gitara :P

Mam nadzieję, że zrobią tą aktualizację już za tydzień =]

Pozdro,

Trick..

bessish 14-06-2007 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Problemaker (Post 1485541)
Wielkie Dzieki Nether .. Kocham Cie!! Mógl byś sprubować przejsc jeden z poziomów i porobic ssy? Byl bym bardzo wdzieczny!

Padne na 2 hity ;p
http://img118.imageshack.us/img118/4194/uo0019sm1.jpg

Problemaker 14-06-2007 21:17

O.o , to najslabszy poziom?

Fonevv 14-06-2007 21:17

ludzie wypowiadacie sie na temat o którym wiecie tylko z odsłon update, jak wejdzie w grę to będziecie mogli narzekać ale teraz nie widzę problemu, pożyjemy zobaczymy

Achin 14-06-2007 21:17

lol Teraz Bedzie Od Chuja Knightów I Gra Stanie Sie Monotonna!!!!!!!

bessish 14-06-2007 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Problemaker (Post 1485563)
O.o , to najslabszy poziom?

Nie to był 6 ;p

Maxiv 14-06-2007 21:18

Wiedzialem ze mnie zjedziecie ;]
Mi chodzi po prostu o to ze z tibii to oni robia bardziej otsa ;/ ten aimbot i inne pierdoly;p
Chodzi mi tylko o to ze sorcow za bardzo udu*ili a u knighta moze i za dobry dmg sam nie wiem ale mi sie narazie podoba ;]
Dobrze ze ich udu*pili ale za bardzo bo mogli obnizyc jego sile tak aby bil podobnie do knighta a on narazie bije slabiej niz knight wtedy by profy byly zbalansowane a tera to knight rzadzi no i troche mi sie to podoba xD ale z drugiej strony szkoda mi troche sorcow/drutow
@ktos tam co gadal ze nie wszystko co na ts musi byc w tibii
I tu sie z toba ziomus zgadzam :D

@ktorys tam kolo co sie pytal czy bylem na tsie
Musze cie rozczarowac nie bylem :<
Tobie sie moze podoba takie zbalansowanie ale mi napewno nie.

No a tera mozecie mnie dalej jechac xD jakos to zniose hyhy ;d

Problemaker 14-06-2007 21:19

Te areny zapowiadaja sie ciekawie... modle sie o test dla zwyklych graczy...

Goldscorpion 14-06-2007 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bessish (Post 1485567)
Nie to był 6 ;p

LOL to co na 10 czy ile tam tego jest będzie potwór lepszy od demona... :) extreme :p Czytałem, że bedą za nie wypadały jakiejś rare itemki niedostępne z żadnych innych.

Wiechoss 14-06-2007 21:20

@Maxiv
jak mzoesz powiedziec ze ci sie nie podoba skoro widziales tylk oscreeny i to co inni napisali ;)
to jak tak bys powiedzial " nie lubie schabowego " ale nigdy go nie jadles

Duke Dran 14-06-2007 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Achin (Post 1485565)

I pallkow :P

Leik~ 14-06-2007 21:21

MAxiv a ja z Toba sie zgadzam i popieram w pelni ; P Nie bedzie tak zle jak sie wydaje xd Bo co teraz bedzie? Drag na 3 hity? Knight pojdzie na demone i bedzie wbijal 2/3lvle dziennie? Nie wiem po co wogole tak BARDZO zwiekszaja dmg. Prawie jak ots..

Fonevv 14-06-2007 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Achin (Post 1485565)

kurwa, skąd wiesz ? nie wiesz jak to będzie wszystko wyglądało

@up

skąd wiesz x)? ze jak OTS ? pograsz, zobaczysz

Goldscorpion 14-06-2007 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leik~ (Post 1485579)
MAxiv a ja z Toba sie zgadzam i popieram w pelni ; P Nie bedzie tak zle jak sie wydaje xd Bo co teraz bedzie? Drag na 3 hity? Knight pojdzie na demone i bedzie wbijal 2/3lvle dziennie? Nie wiem po co wogole tak BARDZO zwiekszaja dmg. Prawie jak ots..

LOL a sorc ile wbija?? Nie denerwujecie się, że zostali pogorszeni sorcererzy tylko, że nie jestescie juz najlepsi samodzielnie wbijając po kilka mln expa na dzien.

Michoss 14-06-2007 21:23

@Achin
A teraz jest od chuja sorców, jesteś hepi?

kEyLoGgEr. 14-06-2007 21:24

Czy Crystal Spider ma sile GS'a i od ktorego LVL bedzie guardian halberd?

Erytreja 14-06-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leik~ (Post 1485579)

Idiot, please? To był knight z lvl'em około 200 --' A sorc z takim lvl'em to co robi? Też ma dragi na kilka hit'ów (zależy czy bogaty[jeśli tak to ma draga na 2, a czasami na 1 sd]). Update zarabisty, a ja sie obawialem, że zdupczą lvl'e u broni, a tu mile zaskoczenie. =]

@edit
Jak cus to kiedys ale i tak sorc mogl kilka razy szybciej expic od knighta z malutkin waste. --' Albo za jakies durne 11 gp- exori vis/mort/flam.

kEyLoGgEr. 14-06-2007 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kEyLoGgEr. (Post 1485587)
Czy Crystal Spider ma sile GS'a i od ktorego LVL bedzie guardian halberd?

;] Czy Crystal Spider ma sile GS'a i od ktorego LVL bedzie guardian halberd?

Maxiv 14-06-2007 21:28

@Grzesiek194
Sie dowiemy :baby:

@ktos tam gadal ze gra tera bedzie monotonna
I masz ziomus racje.

Jedyne na co mozemy czekac to tylko na screeny ktore jakis szanowny tutor nam moze zapoda i na public ts :D

Krystek 14-06-2007 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erytreja (Post 1485588)
Idiot, please? To był knight z lvl'em około 200 --' A sorc z takim lvl'em to co robi? Też ma dragi na kilka hit'ów (zależy czy bogaty[jeśli tak to ma draga na 2, a czasami na 1 sd]). Update zarabisty, a ja sie obawialem, że zdupczą lvl'e u broni, a tu mile zaskoczenie. =]

kurwa gdzie sie tacy idioci rodza ?

taa sorc nawet przed tym JEBANYM UPdate MA takiego draga na 2 hity z sd
czyli 600 gp ( 6 k bp ) wiec w dupe se wsadz takiego sorca. PO UPdate bedzie mial na 3-4 hity CZYLI KURWA 1K+ ZA DRAGA ( wogole pokaz mi sorca bijocego draga z sd O.o ) a taki knajt podejdzie z 4 hity i draga nie ma ... i co straci max 1 uha i to tez nie za 100 gp

lal strasznie rowna gra

o capie i hp nie mowie

ciekawe jak tera sorc 50+ pojdzie na dragi z hitem ~~80 GOOD LUCK sczegolnie ze lepsze combo a sorca nie ma -.-

a idzie w pizdu nooby jak nie umiecie patrzec obiektywnie na gre , tylko na swoja Profesje

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55.