![]() |
ELO !!!
Spoko update już nie moge się doczekać ! :p Wszystko jest tak jak powinno najpierw sorc powah, teraz knight powah i co ??? I gitara :P Mam nadzieję, że zrobią tą aktualizację już za tydzień =] Pozdro, Trick.. |
Cytuj:
Padne na 2 hity ;p http://img118.imageshack.us/img118/4194/uo0019sm1.jpg |
O.o , to najslabszy poziom?
|
ludzie wypowiadacie sie na temat o którym wiecie tylko z odsłon update, jak wejdzie w grę to będziecie mogli narzekać ale teraz nie widzę problemu, pożyjemy zobaczymy
|
lol Teraz Bedzie Od Chuja Knightów I Gra Stanie Sie Monotonna!!!!!!!
|
Cytuj:
|
Wiedzialem ze mnie zjedziecie ;]
Mi chodzi po prostu o to ze z tibii to oni robia bardziej otsa ;/ ten aimbot i inne pierdoly;p Chodzi mi tylko o to ze sorcow za bardzo udu*ili a u knighta moze i za dobry dmg sam nie wiem ale mi sie narazie podoba ;] Dobrze ze ich udu*pili ale za bardzo bo mogli obnizyc jego sile tak aby bil podobnie do knighta a on narazie bije slabiej niz knight wtedy by profy byly zbalansowane a tera to knight rzadzi no i troche mi sie to podoba xD ale z drugiej strony szkoda mi troche sorcow/drutow @ktos tam co gadal ze nie wszystko co na ts musi byc w tibii I tu sie z toba ziomus zgadzam :D @ktorys tam kolo co sie pytal czy bylem na tsie Musze cie rozczarowac nie bylem :< Tobie sie moze podoba takie zbalansowanie ale mi napewno nie. No a tera mozecie mnie dalej jechac xD jakos to zniose hyhy ;d |
Te areny zapowiadaja sie ciekawie... modle sie o test dla zwyklych graczy...
|
Cytuj:
|
@Maxiv
jak mzoesz powiedziec ze ci sie nie podoba skoro widziales tylk oscreeny i to co inni napisali ;) to jak tak bys powiedzial " nie lubie schabowego " ale nigdy go nie jadles |
Cytuj:
|
MAxiv a ja z Toba sie zgadzam i popieram w pelni ; P Nie bedzie tak zle jak sie wydaje xd Bo co teraz bedzie? Drag na 3 hity? Knight pojdzie na demone i bedzie wbijal 2/3lvle dziennie? Nie wiem po co wogole tak BARDZO zwiekszaja dmg. Prawie jak ots..
|
Cytuj:
@up skąd wiesz x)? ze jak OTS ? pograsz, zobaczysz |
Cytuj:
|
@Achin
A teraz jest od chuja sorców, jesteś hepi? |
Czy Crystal Spider ma sile GS'a i od ktorego LVL bedzie guardian halberd?
|
Cytuj:
Idiot, please? To był knight z lvl'em około 200 --' A sorc z takim lvl'em to co robi? Też ma dragi na kilka hit'ów (zależy czy bogaty[jeśli tak to ma draga na 2, a czasami na 1 sd]). Update zarabisty, a ja sie obawialem, że zdupczą lvl'e u broni, a tu mile zaskoczenie. =] @edit Jak cus to kiedys ale i tak sorc mogl kilka razy szybciej expic od knighta z malutkin waste. --' Albo za jakies durne 11 gp- exori vis/mort/flam. |
Cytuj:
|
@Grzesiek194
Sie dowiemy :baby: @ktos tam gadal ze gra tera bedzie monotonna I masz ziomus racje. Jedyne na co mozemy czekac to tylko na screeny ktore jakis szanowny tutor nam moze zapoda i na public ts :D |
Cytuj:
taa sorc nawet przed tym JEBANYM UPdate MA takiego draga na 2 hity z sd czyli 600 gp ( 6 k bp ) wiec w dupe se wsadz takiego sorca. PO UPdate bedzie mial na 3-4 hity CZYLI KURWA 1K+ ZA DRAGA ( wogole pokaz mi sorca bijocego draga z sd O.o ) a taki knajt podejdzie z 4 hity i draga nie ma ... i co straci max 1 uha i to tez nie za 100 gp lal strasznie rowna gra o capie i hp nie mowie ciekawe jak tera sorc 50+ pojdzie na dragi z hitem ~~80 GOOD LUCK sczegolnie ze lepsze combo a sorca nie ma -.- a idzie w pizdu nooby jak nie umiecie patrzec obiektywnie na gre , tylko na swoja Profesje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |