Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Poczuj bezlitosny uchwyt Mrozu i Chłodu! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=135237)

Soldiers 24-06-2007 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crazy_Frog (Post 1507375)
Kiedy update bedzie to będzie nie ma się czym podniecać. Bo aż żal postów "To ja bd waliś wiencei z aksa ??" Te wyrównanie profesji jak podaje Cipsoft nie bedzie tylko w tym letnim update więc takich ogromnych zmian nie będzie.
Zresztą taka polityka wprowadzania zmian do gry powoli i systematycznie nie jest wcale taka zła. Enjoy ;)

Pozdrawiam :)

oj beda zmiany i to ogromne, Yubow taki palek bedzie walil po 800 z takiego czegos jak throwing stars^^, a np Taifun devilry z sd 600 w potworka/300 w humana. Takie informacje dotarly do mnie wczoraj bodajze

Pawelan 24-06-2007 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soldiers (Post 1507578)
oj beda zmiany i to ogromne, Yubow taki palek bedzie walil po 800 z takiego czegos jak throwing stars^^, a np Taifun devilry z sd 600 w potworka/300 w humana. Takie informacje dotarly do mnie wczoraj bodajze

Już nie będzie bił po 800. Atak assasin starów został zmniejszony z 90 (!) do 60.

Crazy_Frog 24-06-2007 17:10

Jak zaczynał się test server dla tutorów to były ogromne zmiany w obrażeniach. Teraz zostają one zmniejszone ( lub już zostały ) aby dojść do takiego punktu który im odpowiada.

Pozdrawiam :)

@down
Matematyk ? :D

Nimir 24-06-2007 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawelan (Post 1507618)
Już 90 (!) do 60.

To jak by nie było -1/3

800/3*2=ok. 5348o

Wemxiu 24-06-2007 19:33

Ktoś tam napisał, że już dużo zmniejszyli atak rycerzów, lecz wcale tak nie jest.
Został on zmniejszony o 15% niż na samym początku;););)
Więc i tak jest zaje*****e:p:p:p:p

Rycerzykw 24-06-2007 20:04

wiadomosci o update

http://tibia.erig.net/Giant_Sword - jest tu dużo informacji na temat zbliżającege sie update, m.in. to że assassin star maja 65 ataku. Są tu również podane przykładowe obrażenia broni przy odpowiednim skillu, a to jeszcze nie wszystko ;)

Iska 24-06-2007 22:01

Przeciagaja jak tylko moga tego updata

Nimir 24-06-2007 22:19

To jest taka zacheta zeby podjarać ludzi do kupowania Premium AccX(

Ostatni Up-Date i tak sie przeciągną bradzo długo więc ten to nic nowego....

Nie potrzebnie dają tyle wiadomości o nim...
Zamiast nich dali by screen'y jak ludzie wbijają Lvl'e!

Keris_troth 24-06-2007 22:23

...

wiem ze o tym byla juz mowa.. ale chce sie zapytac czy prucz widocznego juz outfitu eskimosa bedzie cos jeszcze z niższej półki do zdobycia dla niższych lvl i latwiejszych do zdobycia itemów... czy co i jak by ktos mogl podac wykaz nowych broni i eq .... Pozdrawiam

Demmer 24-06-2007 23:36

Ten Update to jeden wielki żal ...... Czy oni nie rozumieją że psują grę.
I tak najlepsza byla Tibia 7.4

Pawelan 25-06-2007 01:09

Ale zastanów się, jak już wprowadzili te wandy, minął rok, nie ma balansu postaci. Co maja zrobić? Wyrównać knightow i palków zmieniając grę czy może cofnąć serwery do stanu Tibii 7.4? Tamte czasy nie wrócą, trzeba grać albo dać spokój Tibii. Miejmy tylko nadzieję, że wyrównają te profesje i po upie, przy Tibii 8.0 (mamy teraz 7.92 o ile się nie mylę) nie będą już w najbliższych kilku aktualizacjach rażąco zmieniać podstaw gry.

Morqadir 25-06-2007 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demmer (Post 1508553)
Ten Update to jeden wielki żal ...... Czy oni nie rozumieją że psują grę.
I tak najlepsza byla Tibia 7.4

to pograj na OTSie jak Ci nie pasuje...

Xerionis_Family 25-06-2007 11:47

Jedno co mnie zastanawia...

Hmm tak sobie myślałem, że jak czary paladynów i knightów będą osłabione, to co się stanie z czarami leczenia? Uhy, ihy, exury, exura gran, i vita... bo jeśli będą jeszcze słabsze niż są teraz, to sobie raczej nie pogramy :PP (Swoją drogą mogli by nawet ulepszyć exura vite - żeby zawsze dawała full hp!).

Tore 25-06-2007 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family (Post 1509278)
Hmm tak sobie myślałem, że jak czary paladynów i knightów będą osłabione, to co się stanie z czarami leczenia? Uhy, ihy, exury, exura gran, i vita... bo jeśli będą jeszcze słabsze niż są teraz, to sobie raczej nie pogramy :PP (Swoją drogą mogli by nawet ulepszyć exura vite - żeby zawsze dawała full hp!).

było już pisane ,że tylko czary/runy ofensywne zostaną zredukowane a czary/runy defensywne zostaną bez zmian;)

Hellogoodbye 25-06-2007 12:31

Moze pytali o to inni uzytkownicy.. ale zapytam jeszcze raz o nowe swiaty czy wogole beda.. i jak beda to w jakim odstepie czasu po update ?B)

Pacz_mag 25-06-2007 13:11

Ktos pisal ze up'date bedzie w sierpniu. Przeciez wakacje juz sa! Po za tym test servy dla tutorow i graczy z pacc juz byly wiec mysle ze up bedzie jeszcze w czrwcu. Co do nowych swiatow to niewiem. Mysle ze beda dzien przed albo wejda razem z up'datem. ;)

Pawelan 25-06-2007 14:24

O ile pamiętam to nowe światy zawsze były wprowadzane po updacie. Moim zdaniem to logiczne ponieważ gracze mogą sobie na starych postaciach przetestować nowości z aktualizacji. Na takim nowym świecie wprowadzonym równo z upem, ktoś kto nie był na TS dla tutorów, nie wie czy zrobić sobie knighta czy sorca..

@ UP

Ten kto pisał o updacie w sierpniu miał na myśli to, że w Niemczech wakacje zaczynają się w sierpniu. Ale osobiście nie wyobrażam sobnie przeciągania tego tak długo. Po ostatnim teaserze chyba można sie spodziewać upka przed najbliższym piątkiem, ew. w weekend.

Fyres 25-06-2007 14:47

:) spokojnie już teraz trwa konserwacja systemów ( niemogłem się zalogować do 11 00 :) więc spokojnie jak zakończą konserwację to pare dni max 5 i gotowe :) spokojnie .... narazie sobie grajcie i rozkoszujcie się jeszcze starymi grafikami spokojnie :)

OsKr 25-06-2007 16:10

Prywatny Test Server (dla tutorów sie zakonczyl) Wiec.... Moze to juz nie bawem. Moze dzisiaj ;)?

yezus1 25-06-2007 16:54

Dokladnie test serwer jest offline , ma ktos jakies sprawdzone informacje na temat update?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:49.