![]() |
Heheh Ty widziales "Cze" a ja widzialem "Narx" wiec juz mamy przywitanie i pozegnanie :P Jeszcze Byl "Niebieskaskarpeta" (razem napisane)
Na Mainie widzielem dwa takie ktore mnie rozbrajaja :D Qpo Ludek Master Krzysiu Pogromca Demnuw ( wiem ze pisze sie to przez ó ale on taki mial nick :D) |
Lord Twoja Babka - Harmonia (ja :P)
|
Ja ostatnio widzialem <widze> mojego kumpla ktory mial nick "szalony kierwoca malucha" ale namelocka dostal i ma szalony szaleniec :)
|
ja kiedyś to w styczniu 2004 był gościu WladcaOrgazmow <<<i co gorsza to był mój real qmpel
|
buBBLE BEZNADZIEJNE:)
NA SERIO bUBBLE ALE FAJNEE EHHHHHHHHHHHHH :baby:
|
Ja widziałem nick Adam -Pallayn
Hehe fajne no nie? B)
|
Ja na antice widziałem kolesia albo kolezanke co miało nick taki
Matka boska a na lunarze kolesia wladca klozetu som downy i newbie na tym swiecie |
Ja widzialem najlepsze takie nicki: Rambo Szambo i Piekny Czarek
|
Najlepszy nick co widzialem to Missklik-nopk
|
co za nick
nicki xantera- kupa mamuta,waleczny plemnik B) tuptus :cup: koniec
|
ja widzialem na danubi waleczny plemnik , jezus chrystus,dziewczyna od loduw (czy jakons tak)
|
mythera
oto one:
-Posiadaczka rozowego malucha -Hungabungahololobunga -Marchekowy potwor (h lvl) -Tragazowy -Gram bo lubie -Jaki by tu wybrac nick* -Co tu mam wpisac* i przedewszystkim Bubble :P ale to jusz nie na mytherze :P * cos kolo tego :P |
23:57 Codorna'Uhplz: Some High lvl give me a Dmeon SHield, it christmas, free itans plx hou hou hou
|
Ja widziałem nicki:
- "Qupa Tibijska" :o - "Pij mleko matki" - Naj wiekrz mistsz magi (czy jakoś tak) - "Ofiara dziurawego kondona" :D PS: Walecznego plemnika też widziałem. :) |
hehe
ja znalem gosci na chimerze Dla mnie masz Dauna
|
jestem zrytym daunem
|
Ja widzialem wiele bardzo śmiesznych nicków. Oto kilka z nich:
-Przycupnik do bulbulatora (Harmonia) -Zdrowie na budowie (Harmonia) -Stary od Tymury (Harmonia--Tymura to nasz qmpel) -Ryszard Taryfiarz (Elysia) -Nie zabijaj mnie (Inferna) -Robie uhy hmm (Libera) ten ostatni to nick qmpla z rl i mnie rozbrioil... :D |
Zdrowie na budowie(harmonia)
Przyciupnik do bilbulatora(harmonia) Ej noobie to moj monster(azura) Ssij pale(azura)nie wiem czy nie deleteowany 8o |
:)
Przepraszam jak ten nick się powturzy ale niechcialo mi się przeglądać 10 stron a więc:
Jak zobaczylem ten nick prawie spadlem z krzesla i sie usmialem zobaczcie sami : Nie wygladam jak kupa - ten nick spotkalem na roku na Eterni 8o 8o Bravo dla tego pana za pomyslowy nick :cup: :cup: |
Ja widziałem babke o Nicku
Zjem wasze dzieci 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47. |