![]() |
szkoda że update tak szybko . nie zdążyłem dobić 30lvl ;)
ale co tam co musi być niech będzie. |
No to ładnie, już się doczekać nie mogę. :)
Do popołudnia malutka droga. |
Hurra! Hurra! Jabadabadu!!! (jak to powiedział mój przyszły pan od techniki, gdy drukarka zaczęła wypluwać zadrukowaną kartkę :D)
PS. Może uda mi się dobić DO UPDATE* 79/80... :p .................................................. ..(17%/41%) |
:}
Fajnie i super
Odrazu po uptade idę na lody do Svagrond wie ktoś skond tam można płynąć? |
@Up
W jakimś newsie na tibia.pl juz bylo napisane musisz czytac uważniej :P Wiem że na pewno z Venore i Edron ale jeszcze z 3 miast chyba |
Osobiscie czekam na nowe servery i mam nadzieje ze chociaz tym razem wyjda one PVP!!.
|
Yeah! Nareszcie! Omg... pewnie odrazu cala grupka spoleczenstwa bedzie zapychala nowe lodowe wyspy xD. No to czekam. ;)
|
Wszystkich zainteresowanych zapraszamy na pierwszy niemiecki pvp jaki wyjdzie :P (miejmy nadzieje ze wyjdzie) XDB)
|
ktoredy ..
Pisali ze można leciec dywanem o ile pamiętam , pewnie tez płynać statkiem.Strasznie jestem ciekawa , jak to wszystko wyjdzie i czy rzeczywiscie nie beda juz grac druidami i sorcami hlvl . Ja na czyszczenie djina już szukam EK ,,bo o sorcach chyba mozna zapomniec na razie :(
|
Co bedzie to bedzie mam tylko nadzieje ze niczego za bardzo nie s**e**o*a
|
...
Szukam ekipy z Pacery na to ala banuta z potworami z poi na Norsmen Addon
Jeśli bramki niema |
mnie wszystko wali, tylko najgorsze to ze w dzien to robia, nie mogliby tego zrobic w nocy ;/ ja knight to bede bloczyc xD czekam do jutra ze skillowaniem "jutro skille szybciej polecą" mówie wam oto ja i zaden mi na Julerze nie podskoczy xD
|
@up
TO SA LUDZIE KTORZY SPIA MYSLA JEDZA JAK MYU ROZNIA SIE TYLKO TYM ZE DLA NAS PRACUJA PO GODZINACH A TY JESZCZ ECHCESZ ZEBY NOCE ZARYWALI? pomysl troche |
O lol
Użytkowników czytających ten temat: 85 (zarejestrowanych: 22, gości: 63)
EdwardMatiz, emilok, Sharuzael, Tyson, Tibinosss, Madrista, Evil-Mateo, Kejmilo, frienzen, patrykol, Duhu1990, Spider'man, Sir Luk Lagger, Sorcerereq, Smallmacioo, Mitthenither, Gered, Pattryczek, Wybielacz, Pirko, >>RookslayerSlupek<<, Son_blessed Co o 12 będzie .... |
Cytuj:
a ty co nie spisz, nie myslisz i jestes na glodowce ?? moze ty pielegniarka |
Tiban jakbyś ty tyle harował co oni to być sie przekonał to wes się nie odzywaj jak nie wiesz oni robią to tez w dzień żeby ludzi przyciągnąć a nie ze w nocy zrobią 30 osób na serv i co?
|
Dokladnie oni tez sa ludzmi i potrzebuja wolnego :)
|
Jak znam życice to z tym updatem pójdzie jakiś reset, więc i jakąś nocke zarwa ;).
Ale fajnie że update tak wcześnie jest w tym roku. Całe gorące wakacje na zbadanie lodowych wysp, dobrze będzie się troche ochłodzić ;) . |
okey okey, przperaszam, ale mnie juz 3 raz nie banujcie, ok?
a wracajac do tematu.... |
Trochę szybciej niż sie spodziewałem :). Już nie moge cie doczekać, co przyniesie nowy update. Chociaż już wiele rzeczy wiem to nadal sporo pozostaje niewiadomą :). Do zobaczenia w TIBIA 8.0:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |