![]() |
Cytuj:
no nieźle pomyślał nie ma co:D |
NAJS a gram sorcem i tak bylo mi trudno i bedzie trudno bo gram w tibie raz na tyg i wiem o niej mniej niz 8 lvl
zrobie sobie pala i bede dedal noobkow <-- bo rook najszybciej przechodze a bicie 20 lvl pfff nuda wlasnie dedlem 3 cyce i mino guards mnie dedly |
Cytuj:
|
Mysle, ze mozna by napisac apel do Cipsoftu, by zrobili cos z ta "balansacja" postaci. Wiele znanych tibijskich osob dolaczyloby sie. MOze by cos zrobili, zamiast czekac do kolejnej pseudobalansacji...
|
Mam pytanie, co się stanie gdy np. 20 knight wali z bright sworda, który jest dostępny od 30 lvl?
|
no ja wróciłem na Calmere, mój sorc 29lvl, kosi z cosmic wanda bez roznicy, wkurza mnie ze dmg w wandach nie zaleza od mlvla,
mam pytanko, w broniach, np bright sword, zminil sie status def: atk36 def30+1 co to oznacza (+1)???? czy to +1/lvl, czy+1/shielding lvl??? |
up i 2up
to wszystko pisze na początku |
Tibia :)
Podoba mi sie nowy uptade,niegralem pul roku ale kiedy dowiedzialem sie o nowym uptade odrazu zaczelem grac (knightem) oczywiscie bo sorc i druid to juz nic ;p:):):)
|
Nie wiem co zrobić!
Wiem że to trochę głupie pytanie , ale muszę się dowiedzieć co to znaczy że moja postać jest ukryta? Przez całe wakacje nie grałem w Tibię i może to dlatego... :(Błagam odpowiedzcie mi ta to pytanie mam nadzieję że nie skasowali mi postaci;(;(;(
Mój E-mail to Tomek06_1994 Proszę piszcie!!! |
Co się stanie...
"Co się stanie gdy np. 20 knight wali z bright sworda:2handed:, który jest dostępny od 30lvl?" Kiedy założysz swej postaci Bright Sworda:2handed: od 30lvl a masz mniej niż 30lvl
to będziesz walił pięściami (tak myślę lol) ponieważ ja jestem sorcererem i mam 19 lvl a dałem swej postaci wand of Energy która jest od 26 lvlu (chyba) i waliłem pięściami. |
@ up
Z tego co wiem będzie bił słabiej niż z broni dla swojego poziomu A odkrywać i ukrywać postać możesz na swoim koncie na tibia.com |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:44. |