![]() |
Cytuj:
|
Aff...
Nie, nie znam się na tym i tego nie ukrywam - uczyłEm się trochę c++ i zrobienie kalkulatora zajęło mi 2 min... nie był on super mega hyper powalający ale był ;] a potem niespodziewanie dopadł mnie format i na tym skończyła się moja nauka :// co ma asembler do pascala ? bo jakoś tego nie chwytam :< a tak w ogóle to może koniec tego offtopu ? :P |
Cytuj:
nom, za kalkulator uważam posiadający wszelkie funkcje... co ma asembler do pascala? napisałeś że w pascalu I NIE TYLKO czyli ja to zrozumiałęm że we wszystkich językach ci to zajmie 2 minuty... a więc zrób w asemblerze (język który uchodzi za najtrudniejszy) kalkulator |
Drodzy userzy, powinnismy chwalic Kucze (czyt. ots maker) za jego biegajace piksele, a nie nawijac o kalkulatorze ;<
|
Cytuj:
|
Kimo coś tam, sam by coś zrobił zamiast cały czas spamować temat.
@Topic Mam nadzieje że gra wyjdzie :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Samo wymyślenie prostego algorytmu działania serwera gry nigdy by ci się nie udało, a co dopiero gierkę zrobić. Więc nie pisz OTS bo ots polega na wymyślaniu swoich questów, przedmiocików i czasem grafiki. |
zycze wszystkim ludziom, by ten projekt nie wypalil i zeby nigdy wiecej nie meczyla nas pseudo-tibia. ^^
czy cos w ogole sie ruszylo? ten temat istnieje odkad pamietam, a jakichs wielkich zmian nie widac. |
Cytuj:
|
Doskonale wiesz że wiem co to pascal - język programowania.
A poza tym po co mi pascal do mmorpg? :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Teraz to już w ogóle nie rozumiem.
|
Weź Kimo przestań spamować już ten temat. Piszesz jakieś odzywki i myślisz że jesteś fajny....
(report) @Topic Nie ma żadnych newsów co do gry? |
Cytuj:
Po trzecie, newsa nie doczekasz sie do swojego nastepnego zywotu. Reportuj sellerze, moze jeszcze mnie do sadu podasz? Wyjdz, nie wracaj, pozdrow klamke po zewnetrznej stronie drzwi, pozdrow mame i tate. @down Masz racje nie twoj poziom, kiedy patrze w dól to z trudem go dostrzegam... |
Nie martw się nie sprowokujesz mnie, nie mój poziom kłócić się z jakimiś dzieciaczkami ;)
|
Ostatnie screeny z wersjii 0.30-0.33 juz nawet, nawet.
Kiedy startujecie, bo chętnie zagram? Powodzenia życzę w projekcie;) |
Cytuj:
|
Czekam na argumenty.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11. |