![]() |
71 pkt, bede w czołówce ! =>
|
1 kolejka będzie cała podliczona po meczu wisła vs górnik czy cuś?
bo nie widzę tabeli jedi league |
Cytuj:
|
Jak w to się gra już mam drużynę i jestem w tej lidze jedi.
|
Temat ucichł, a właśnie zaczyna się 2 kolejka :) Korona - Lech. chociaż przyznam się, że przez przeniesie meczu Wisły i prymitywne działania PZPN-u WL i polska liga stracily dla mnie troche wartości.
|
48 pktów ...szkoda że jakoś tak nie widzę całej tabeli tylko 2 pierwsze miejsca dziwnie
|
Budżet: 0,1 mln zł
Prowizja za transfery: 0 Dorobek punktowy: 60 Szkoda że gra straciła sens przez te SMS, i pkt lookam tylko po końcu danej kolejki. |
fakt, w porownaniu do poprzednich edycji WL strasznie sie zeszmacilo... teraz to nawet nie ma sensu robic korekt w skladzie, bo moze okazac sie ze kilka plnow za smsy pojdzie na marne jezeli zawodnik zlapie kontuzje... No coz, zapowiadalo sie na fajna rywalizacje, skonczylo sie na tym, ze pod moja tygodniowa nieobecnosc skasowala sie _cala_ lista uczestnikow ligi prywatnej... nie wiem jakim cudem, nie wiem jak to w ogole bylo mozliwe - ale stalo sie. Chyba ze to znowu jakis ichni bug systemu, i po jakims czasie wszystko wroci do normy. No coz, wychodzi na to, ze bedzie to rywalizacja nie o miano najlepszego managera, a o tego, kto mial najwiekszego farta w przewidywaniach przedsezonowych, bo nie wierze ze komus bedzie chcialo sie wysylac smsy za kazdym razem, jak bedzie chcial zrobic jakas kosmetyczna zmiane w druzynie. Coz, pozostalo mi wrocic do hattricka.
A wyniki mimo wszystko po kolejce i tak sprawdzilem ;) Kod:
Turów Zgorzelec Kod:
hoomiczowka |
Ponawiam pytanie ( u góry masz)
|
|
chcialbym tylko powiedziec, ze nasza liga zajmuje 81 miejsce sposrod ~3500, niezle.
|
Jeszcze u mnie w składzie chłopaki nie rozegrali dwóch meczyków w składzie atm mam 109 pkt. A widze że u nas w lidze prywatnej więcej takich koksów.
|
Ja po 3 kolejce mam 76 punktow B)
|
178pkt, who is the boss? :P
|
Troche faktów i statystyk.
1. Piątka naszej ligi. Cytuj:
2. Miejsce naszej ligi. Cytuj:
A to wszystko jak wiemy po 3. kolejce. Btw, jak ktoś ma Clebera jako kapitana,.. zabije! *EDIT* Ach, złamałem się i wysłałem sms'a!, kurde można powiedzieć że to przez "Holländisch Andrzeja", wracaj szybciej niż te pół roku. |
30 miejsce ^^, wydałem całe 1,22 zł, ale przeprowadziłem za to zmiany i może wespne się wyżej niż 30 miejsce :] a wy jak tam misiaczki ? : >
|
Lol normalnie wymiatam 164 pkt :> Travel Gang xD
|
28 miejsce nawet nie wiem o co chodzi w tej grze :P da mi ktoś kod z smsa bo nie mam kasy a potrzebuję sponsora xD
|
5 Clarence's Koperaland Crew~ 189
Niom, nawet nawet. |
hehe mam nadzieje ze Cleber cos pokaze w najblizszej kolejce :>:> xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |