Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sulor
(Post 1798512)
Ta.. Ja i Iomer moze i padlismy 4 razy ale jak ty mogles padac skoro nie ma Cie na battlach albo gdzies sie kryjesz.
|
To już było omawiane parę postów wyżej, poza tym mieliście dużo okazji, żeby mnie zabić.
Cytuj:
(Post 1798512)
Z reszta ty padles obok swoich od naszych noob charów to sie liczy za 10.
|
Lol, najpierw po mnie jedziesz, że "tchórzę" (chowam się na openach albo mnie na nich nie ma), a linijkę niżej podniecasz się, że padam od waszych noobów, co *oczywiście nie jest* tchórzostwem (czekam, aż napiszesz, że to świetna taktyka). Szkoda tylko, że 10 minut wcześniej dajecie loga na maincharach po tym, jak Golle aka retired Macavelli oznajmił, że wyjdziecie na opena. Apropo tchórzostwa jak padłem w Thais podczas Waszego massloga, mogłem sobie dać loga, bo nie miałem nawet battle, pz'a nabiłem całkowicie świadomie, bo chciałem, żeby Dennis poszedł za mną na południową bramę, gdzie mogłyby nas atakować tylko 3 osoby naraz. Nie zdążył i noobchar był tam przed nim, trudno się mówi.
Cytuj:
(Post 1798512)
Czasami mi sie wydaje ze ty te wojne prowadzisz na forum, robiac z siebie idiote,taki masz w to wkład.
|
Forum jest dla wszystkich i każdy ma tu prawo się wypowiadać. Szkoda, że nie da się z wami (chodź nie wszystkimi) podyskutować na poziomie, bo większość postów czy rozmów zaczynacie od wyzwaniem kogoś od idioty, itd.
Po prostu srać mi się chce, jak widzę tych waszych super patriotów z Ultimation i te ich teksty "OMFG U PL U NO WITH ULTIMATION FUCK ASSLICKER OMFG ŻYD qqq"
13:24 Edel Nelius [76]: a mi ceibie
13:24 Edel Nelius [76]: bo ze swe trzymasz
13:24 Edel Nelius [76]: a ty polak;]
hail Damifirek!
I błagam, nie pisz, że liże dupę Szwedom, jestem tchórzem albo padam od waszych noobów, na których będąc w 20 nie trudno zabić kogokolwiek po update (100+ lvle padający od noobcharów to była codzienność, jaka szkoda dla Was, że na obecną chwilę już przeszłość), po prostu sobie odpuść, bo już mnie pojeżdżaliście potężnie w ten sposób i zapadłem sie od tego pod ziemię.
I PAMIENTAJCIE RZE POLSKA RZONDZI A SWE TO SOM ** *** **** :flaga_pl: