Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Macavelli & Maragax Studio (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=140230)

vuxes 18-12-2007 20:40

Oooo tak, ROLUS mordą o ziemię 4x!

Sulor 21-12-2007 13:53

Ta.. Ja i Iomer moze i padlismy 4 razy ale jak ty mogles padac skoro nie ma Cie na battlach albo gdzies sie kryjesz. Z reszta ty padles obok swoich od naszych noob charów to sie liczy za 10.
Czasami mi sie wydaje ze ty te wojne prowadzisz na forum, robiac z siebie idiote,taki masz w to wkład.

vuxes 21-12-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sulor (Post 1798512)
Ta.. Ja i Iomer moze i padlismy 4 razy ale jak ty mogles padac skoro nie ma Cie na battlach albo gdzies sie kryjesz.

To już było omawiane parę postów wyżej, poza tym mieliście dużo okazji, żeby mnie zabić.

Cytuj:

Z reszta ty padles obok swoich od naszych noob charów to sie liczy za 10.

Lol, najpierw po mnie jedziesz, że "tchórzę" (chowam się na openach albo mnie na nich nie ma), a linijkę niżej podniecasz się, że padam od waszych noobów, co *oczywiście nie jest* tchórzostwem (czekam, aż napiszesz, że to świetna taktyka). Szkoda tylko, że 10 minut wcześniej dajecie loga na maincharach po tym, jak Golle aka retired Macavelli oznajmił, że wyjdziecie na opena. Apropo tchórzostwa jak padłem w Thais podczas Waszego massloga, mogłem sobie dać loga, bo nie miałem nawet battle, pz'a nabiłem całkowicie świadomie, bo chciałem, żeby Dennis poszedł za mną na południową bramę, gdzie mogłyby nas atakować tylko 3 osoby naraz. Nie zdążył i noobchar był tam przed nim, trudno się mówi.

Cytuj:

Czasami mi sie wydaje ze ty te wojne prowadzisz na forum, robiac z siebie idiote,taki masz w to wkład.

Forum jest dla wszystkich i każdy ma tu prawo się wypowiadać. Szkoda, że nie da się z wami (chodź nie wszystkimi) podyskutować na poziomie, bo większość postów czy rozmów zaczynacie od wyzwaniem kogoś od idioty, itd.
Po prostu srać mi się chce, jak widzę tych waszych super patriotów z Ultimation i te ich teksty "OMFG U PL U NO WITH ULTIMATION FUCK ASSLICKER OMFG ŻYD qqq"

13:24 Edel Nelius [76]: a mi ceibie
13:24 Edel Nelius [76]: bo ze swe trzymasz
13:24 Edel Nelius [76]: a ty polak;]
hail Damifirek!

I błagam, nie pisz, że liże dupę Szwedom, jestem tchórzem albo padam od waszych noobów, na których będąc w 20 nie trudno zabić kogokolwiek po update (100+ lvle padający od noobcharów to była codzienność, jaka szkoda dla Was, że na obecną chwilę już przeszłość), po prostu sobie odpuść, bo już mnie pojeżdżaliście potężnie w ten sposób i zapadłem sie od tego pod ziemię.

I PAMIENTAJCIE RZE POLSKA RZONDZI A SWE TO SOM ** *** **** :flaga_pl:

chosen_one 21-12-2007 23:50

@vuxes

Wszystko co robisz to twoja sprawa ale inni moga to oceniac i ty od tego nie uciekniesz. Nie mozesz miec pretensji, ze ktos ci mowi ze robisz zle, a skoro duzo osob tak mowi to znaczy ze cos w tym jest.
Pomaganie szwedom z cruoris jest zle, bo oni sa zli (a raczej maja wnerwiajacy sposob bycia i lubia dominowac). A co najwazniejsze sa lojalni tylko wobec siebie i tak naprawde maja cie w dupie, wiec robisz z siebie osla (tak samo jak reszta tych zdrajcow). Poza tym jestem pewny, ze gdyby Ultimation rzadzilo ty bys byl w tej gildii, bo latwiej jest pomagac silniejszym, nie?

Exim 21-12-2007 23:52

Ale Vuxes tak wogle mi powiedz o co ty walczysz? I wogle czego buczysz?

vuxes 22-12-2007 01:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chosen_one (Post 1799779)
@vuxes

Wszystko co robisz to twoja sprawa ale inni moga to oceniac i ty od tego nie uciekniesz. Nie mozesz miec pretensji, ze ktos ci mowi ze robisz zle, a skoro duzo osob tak mowi to znaczy ze cos w tym jest.

Nie bronie nikomu oceniania mnie, prędzej mam zastrzeżenia do tego, w jaki sposób to robią. Dużo osób? Zależy, jak na to patrzeć. Bo akurat nie oczekuję, że całe Ultimation będzie pochwalać moje decyzje.

Cytuj:

Pomaganie szwedom z cruoris jest zle, bo oni sa zli (a raczej maja wnerwiajacy sposob bycia i lubia dominowac). A co najwazniejsze sa lojalni tylko wobec siebie i tak naprawde maja cie w dupie, wiec robisz z siebie osla (tak samo jak reszta tych zdrajcow).

Sorry, ale odkąd wróciłem do gry po ok. półrocznej przerwie to więcej problemów miałem z uber spokojnymi Polakami niż z wnerwiającymi Szwedami. Więc dla mnie pomaganie Ultimation jest złe, bo oni są źli i to, co napisałeś nie zmieni mojego poglądu na ten temat.

Cytuj:

Poza tym jestem pewny, ze gdyby Ultimation rzadzilo ty bys byl w tej gildii, bo latwiej jest pomagac silniejszym, nie?

Gdyby nie Macavelli to nie wiem czy miałbym coś wspólnego z tą wojną na obecną chwilę. Właściwie jestem w niej od czasu, kiedy Macavelli miał problemy z Shaarkim. Potem powstała blacklista i Selenas Finest, gdzie większość dzisiejszych członków Vidfamne walczyli razem z Ultimation. Wtedy Cruoris (Still Standing) nie miało przewagi, z tego co pamiętam, to SF miało więcej fragów.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exim
Ale Vuxes tak wogle mi powiedz o co ty walczysz? I wogle czego buczysz?

Patrz wyżej. I nie buczę, tylko odpowiadam na posta :o

P.S. Zapomniałem dodać, że walczę dla kumpli, którzy 'majom chunta i pejmenta za wspomaganie wroguw ultimacjon'.

Dalv_2k7 23-12-2007 15:17

hauahua Ultimatjon mnie chunt ej czemu ja przecierz Polack :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl:

Aego 23-12-2007 18:16

Moje zdanie co do tej wojny jest takie ze ult zapomniało z kim i o co walczy najpierw walczyli z pa potem ze swe a teraz to co oni robi to sie k*** w głowie nie mieści bo jak rozpoczynali wojnę to mieli wypędzić głownie noctrnow i karde a teraz to oni walczą przeciwko całemu serwerowi.

Eneris 24-12-2007 01:23

@Aego
Dobrze wiemy z kim walczymy <lol>

@Vuxes
Czyzbyscie mieli wczoraj gildiową wiglie?? wchodzę na selene o 2 a tu 0 ludzi od was online?? wytłumacz mi to plix

Hevender 24-12-2007 20:15

Aego. Ja osobiscie wiekszym szacunkiem obdarowuje Puge, Norteca, Healka,Xana, Asmusa i innych ze starego Cruoris niz Takiego Kotiego, Larosa, Tiasesa, Alucarda. Mysle ze nie musze podawac powodow dla ktorych tak uwazam ?

chosen_one 25-12-2007 00:16

@up

Nom, puge i reszta nie zeszmacili sie tak jak koti, czy alucard i zawsze byli razem, nigdy nie opuszczali swojego teamu. Dlatego watpie czy ultimation kiedykolwiek cos wygra..

Dalv_2k7 25-12-2007 12:21

Hevender w wigilie przemówił ludzkim głosem! Brawo :)

Sulor 25-12-2007 16:27

wchodzac na to forum mialem wam (Vuxesowi i temu pajacowi na D~) życzyc wesołych swiat etc. ale po ostatniej wypowiedzi tego pajaca up mi sie odechcialo

vuxes 25-12-2007 17:46

Rolus goes EMO!

Dalv_2k7 25-12-2007 21:43

Rolus widać źle odczytał moje intencje. Miałem na myśli to, że Hevender dostrzegł to co ja widzę już od dawna.
Wesołych Świąt! (Dla Ciebie Rolus tez :))

Lenrock 26-12-2007 11:04

GADY KARDE:

Dec 25 2007, 21:57:29 CET Killed at Level 182 by Saphir Thor
and by Lady of selena

Khazul 26-12-2007 22:53

ojej straszne

Aego 27-12-2007 01:14

Z tego co sie orientuje Koti i Laros to jedna osoba. Tiases i Alu nie walczą z ult i nie są w Cruoris. Puge przed tymi wojnami czyli około rok temu robił wielkie pa i wszyscy sie bali ze puge po boszki wpadnie:). Wojna ult z Cruoris zmniejszyła pa ale niewiadome kiedy sie to zakończy. Sądzę ze jeśli wojnę wygra ult lub Cruoris będzie pa i serwer będzie źle zarządzany:).

Shifos Wielki 27-12-2007 06:22

Ta wojna nigdy sie nie skonczy bo nikt sie nie podda :)
Zaczeła sie rok temu przed swietami mamy wiec rocznice .

Sharuzael 27-12-2007 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shifos Wielki (Post 1809381)
Ta wojna nigdy sie nie skonczy bo nikt sie nie podda :)
Zaczeła sie rok temu przed swietami mamy wiec rocznice .

Ty chyba masz rocznice pierwszej polucji wojna jest od nie dawna pierw była blacklista

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24.