Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   100 000 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=141357)

Jovere'xik 28-07-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iontz (Post 1574165)
Ja jakbym miał DSL, to bym je wyrzucił na rynku w Thais, ale by były jaja. ;-)

Dla mnie przedmiot w jakiejkolwiek grze to zera i jedynki z niewielką wartością. Lubię tylko czasem popatrzeć na efekty jego użytkowania, ale DSL wcale jakiś wspaniałych statystyk nie ma, a sama "rzadkość" przedmiotu dodaje tylko grze klimatu... choć nie wiem, czy w wypadku Tibii można mówić o takim czymś.

Szczerze mówiąc, mogli się bardziej wysilić. Po takich zapowiedziach, jakie były, to jest wręcz śmieszne.

Next newbie który udaje osobę którą dsl nie interesuje. Nie warto sprzedać na allegro za "chociaż" 5k-6k zł?<- bo wydaje mi się ze za tyle by mógł sprzedać.Ale niee po co przecież to tylko "zera i jedynki z niewielką wartością"

Cytuj:

kazdy noobek tylko mnie wyzywa na real taki hardy bys nie byl ja nie lubie sie droczyc przez neta ...

a ten mozg dsl wywali do lawy lub w bagno ( poprzedni wrzucil do wody zapewne IQ -1)
Szczęście, że Ty masz IQ 4

Gosiu_Zanera 28-07-2007 21:20

kazdy noobek tylko mnie wyzywa na real taki hardy bys nie byl ja nie lubie sie droczyc przez neta ...

a ten mozg dsl wywali do lawy lub w bagno ( poprzedni wrzucil do wody zapewne IQ -1)

zielony-lp 28-07-2007 21:28

http://img528.imageshack.us/img528/1185/uo0219xg6.jpg

TU macie Screena Dla tych co nei wierzą zrobiony przezemnia -.- z eq sie nie smiac neicały miesiąc temu haka miałęm

Gosiu_Zanera 28-07-2007 22:01

hihi bedzie mial hunta albo i nawet hacka bo kupa mozgow ( informatykow ktorych podnieca hackowanie kompow ) go bedzie chciala wycackac :] zostawia mu leather legsy zeby sie nie poplakal ze jest goly

Koszyk 28-07-2007 22:05

wg mnie to torche nie sprawiedliwe -.- czemu wczesniej nie bylo czegos takiego ? tylko jak 100.000 pacc to juz trzeba sie popisac zeby ludzie kupowali omg :| GLUPOTA jak dlamnie wczesniej byla tylko wzmianka o tym ze sprzedali 50.000 paccow i nic z tego... z jakiej racji on ma dostal te dsl bo co 100.000 pacc? co za roznica miedzy 100.000 a 105.047? OMG

Nie ze jestem zazdrosny czy cos bo ja to bym nawet nie wiedzial co znimi zrobic... ale dla mnie to czysty debilizm. Zadna sadysfakcja z itemu ktory sie dostaje... wolalbym go jakos zdobyc... np. z questu

Gosiu_Zanera 28-07-2007 22:06

Jovere'xik
Wytrzyj monitor chusteczka bo pewnie go zapaskudziles z podniecenia ...

no nawet mam 4 a ty nawet 1go nie masz

Bebzon 28-07-2007 22:12

Ja chcę DSL xD bym je obrazu do domq położył

Tomos1 28-07-2007 22:27

Co za dzieci NEOSTRADY!!

On gra na Titanii czyli PvP.

Ma już koleś hunta , bo się za dużo chwalił i połowa świata już wie gdzie on jest, gdzie hunci, itp.

ON MA 55LVL ELITE KNIGHT!! [CHAR]ABERTT[/CHAR].

NIE WIERZYCIE TO FUCK YOU WAM W DUPY!!

Mam SCREENA:

http://forum.tibia.org.pl/showthread...210340&page=14 MACIE TAM SCREENA WY GŁUPIE BACHORY

Emok 28-07-2007 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomos1 (Post 1574396)
On gra na Titanii czyli PvP.

Ma już koleś hunta , bo się za dużo chwalił i połowa świata już wie gdzie on jest, gdzie hunci, itp.

ON MA 55LVL ELITE KNIGHT!! [char]ABERTT[/char].

NIE WIERZYCIE TO FUCK YOU WAM W DUPY!!

Mam SCREENA:

http://forum.tibia.org.pl/showthread...210340&page=14 http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif MACIE TAM SCREENA WY GŁUPIE BACHORY

To chodź na Titanię cwaniaku, to Cię wyje*iemy na kopach.

Master'Piotr 28-07-2007 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan_Luukas (Post 1570536)
To byl pewniak ze Nicku niepodadza.
Na 50% nikt tej nagrody niedostal.
Czyzby kolejna bujda ze strony CipSoftu ?

Kolo, weź się zastanów co za bzdury wypisujesz czemu niby CIPy nie miały mu dać? Weź się puknij debilu CIPy nic nie tracą na tym że jakiś leszcz dostał te
legi, a pomyśl ile PACCów zeszło w ostatnim tygodniu w czasie tego wyścigu :D

Jovere'xik 28-07-2007 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gosiu_Zanera (Post 1574356)
Jovere'xik
Wytrzyj monitor chusteczka bo pewnie go zapaskudziles z podniecenia ...

no nawet mam 4 a ty nawet 1go nie masz

Ja nie mam? Nie wiem kto nie umie pisać.=D
Cytuj:

hihi bedzie mial hunta albo i nawet hacka bo kupa mozgow ( informatykow ktorych podnieca hackowanie kompow ) go bedzie chciala wycackac zostawia mu leather legsy zeby sie nie poplakal ze jest goly
Po 1.PL?
Po 2.Zal Ciebie ...Haka będzie miał za DSL? To jeśli informatycy hakują kogo chcą to dlaczego najwyższych lv nie zchakują? Bo z tego co piszesz to informatycy mogą hakować każdego.
Po 3. Masz chara na Titanii?

Muminek1993 29-07-2007 01:40

Kurde czemu sie podniecacie ze koles dostal dsl. Wlasciwie to jestem strasznie zawiedzony tym prezentem mial byc jakis item ktorego nigdy nie bylo a dsl ktorych koles nie wyjmie z domku przez rok to zadna atrakcja

KamilM 29-07-2007 01:53

Gdybym właśnie ja wygral DSL to zapewne bym wyrzucil je do wody i wtedy tibia.pl by mogla napisac iz jedna ze sztuk DSL zatopiono w jeziorku w Carlinie. Koles napewno zaluje tego ze sie pochwalil ale zapewne kazdy by z was tak zrobil pod wplywem emocji. Na no-pvp to jeszcze nic a jak to swiat pvp to juz Pk stoja kolejkami aby go zabic...

Ciekawe czy CipSoft ochrania jakos tego gracza chociaz w to watpie...

Muminek1993 29-07-2007 02:07

Koles najpewniej w najblizszym czasie sellnie te legi. A cip soft ma to gdzies czy kolesia zrookuja czy nie waze ze w ostatnich dniach zarobili kupe kasy na paccach. chyba lepsze od dsl jest ten zloty puchar. CIP SOFT nawet sie nie postaral o jakas fajna nagrodeX(

Articuno 29-07-2007 03:36

Tak jak w LOTTO, oni mają w dupie to co robisz w życiu i nie podają danych. Zrozumcie to ;]

Emok 29-07-2007 05:17

W moim podpisie macie z nim wywiad ._.

Gosiu_Zanera 29-07-2007 08:33

Jak by chcieli to dawno matiego chakneli ale jak gra caly blok jedna postacia to ip sie zmienia o.O np ten ma neo tem ma zdrate ten chello a ten aster a nastepny flamaster itp :>

-0

Mapa_Europy 29-07-2007 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KamilM (Post 1574774)
Ciekawe czy CipSoft ochrania jakos tego gracza chociaz w to watpie...

Po co?
Sam bym go chętnie zjechał
Głupio wyszło, że sie pochwalił ale trudno teraz ma kłopoty, dużo kłopotów. :baby:
A tak jeszcze wielkie GRATZ dla tego gościa

Iontz 29-07-2007 15:42

Cytuj:

Next newbie który udaje osobę którą dsl nie interesuje. Nie warto sprzedać na allegro za "chociaż" 5k-6k zł?<- bo wydaje mi się ze za tyle by mógł sprzedać.Ale niee po co przecież to tylko "zera i jedynki z niewielką wartością"
Jak mam żerować na naiwności nałogowców, to wielkie dzięki, nie skorzystam.

Tomos1 29-07-2007 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1574411)
To chodź na Titanię cwaniaku, to Cię wyje*iemy na kopach.

Widać, że sam nie umiesz sobie poradzić.

To się schowaj palancie.

Nawet PACC nie masz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:28.