![]() |
Przez te normalne nazwy myślę, że będą drużynę z jakimś podrzędnym botem mylić;P(ale pogoń szczecin z tych "normalnych" nazw jest najlepsza)
Edit. Myślałem, że będzie jakaś "burza mózgów" a tu jedynie Sven o te marne grosze walczy. |
Cytuj:
A poza tym, jak będziemy w pierwszej lidze, to kto nas z botem pomyli? |
Robie ten klub żeby łapać doświadczenie więc będę grał w 1 składzie(ty też), więc jak będziemy się w B utrzymywać to będzie sukces ;)(jakoś mi odwaliło z tymi "więc")
|
Imo dajcie mnie do teamu
|
Nie potrzebowałbyś w drużynie 25 skillowego prawego pomocnika ? :>
|
Cytuj:
Edit: I nie ma chuja we wsi. Proszę o numer 3 |
Do usunięcia
|
Drużyna dopiero powstanie, a pierwszeństwo w zdobywaniu skili i doświadczenia są wszyscy z tego forum którzy grają w fs.
Edit. Cytuj:
A oto i nasza drużyna(podajcie numery które chcecie): http://img132.imageshack.us/img132/1079/squadkt7.jpg PP-Paint powah;P |
Chcę numer 13 !
|
Mi hacknęli konto w fsie xD Przed chwilą nowe założyłem. (nie mam już kg) Nie potrzebowałbyś Malluś obrońcy? ; >
|
Każda osoba się przyda tylko jakoś mało pomocników i napadów będzie;p
|
Ewentualnie mogę pomocnika zrobić.
|
Możesz zrobić obrońce wtedy będzie "komplet" bo 1 osoba z PKS myśli nad przejściem;)
|
Cytuj:
|
To zrobię obrońcę jak chciałem ;) Pojutrze powinienem już dostać gracza.
|
@Yoh
Pisałem, że jest 99% szans na stworzenie drużyny na razie siedź cicho bo dokładnej daty założenia nikt nie zna:P |
Jak nie będzie chętnych, to się napisze w ogłoszeniach i się paru łepków w POLE wyłapie.
|
UE ; <...
ddddd |
Tytus powiedział że niektórych z PKS'u odda mi za dość małą cenę(jeśli oni będą chcieli) więc trochę stary klub rozkradnę;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:49. |