![]() |
@up
:)Drogi Panie. Mam pytanie. Ile potrzeba godzin ,zeby zdobyc 300+k expa?? 3? + dolozyc do tego 2~h na sprawy wojenne ,to juz nam wychodzi okragla liczba 24h grania (wedlug Ciebie) tak?8o :)No coz 5 godzin zycia mozna przebolec, za to w miedzy czasie mozna z kumplami gdzies wyjsc na piwko czy cós. :baby: ;)Do supporterow zaliczaja sie osoby ,ktore posiadaja konta na vent ,a nie jakies nooby ,ktore sie szwedaja za gildia prowadzaca (w tym wypadku Wanted) i probujac w jakis sposob sie podlizac. |
uwazam podobnie, mysle ze liczenie fragow supportow jest nieco nei fair. ich problem, jesli padna, jesli chca nam pomagac to dobrze, doceniamy to. natomiast lcizenie np 3 fragow na fallim gunie to tak jak liczenie naszych fragow na zscoobym.
|
Sorry ale ja to wziąłem z forum tibia.com gdzie jakiś gościu liczył te fragi, a jego wyjaśnienie było takie, że jak lider gildii pomaga Wanted/bądź był kiedyś w tej gildii to zalicza się tą gildię jako supporterów.
|
@Ciri the Witcher
no nowy a co:) @Kubusiu(bartku) a co ta nasza wies juz nie moja:(? |
5:0
Fragi Wanted
Toheran Sep 09 2007, 15:44:35 CEST Killed at Level 101 by Dragoholikus and by Sapphire Deoxys Xajaki Sep 09 2007, 15:49:35 CEST Killed at Level 129 by Urbexx and by Marshall Don Doggy Fea Umarth Sep 09 2007, 15:45:21 CEST Killed at Level 116 by Kruchy Mag and by Bayter Prinzzessa Sep 09 2007, 15:40:35 CEST Killed at Level 87 by Dana Ariesia and by Leo ganxta Vorn Rochon Sep 09 2007, 15:42:29 CEST Killed at Level 104 by Dragoholikus and by Bayter Warmaus Sep 09 2007, 17:14:33 CEST Killed at Level 104 by Hammpion and by Ragooguoe Shiverotor Fragi Punishers. Sirkiks Sep 09 2007, 16:59:33 CEST Killed at Level 161 by Minavand and by Sincks the hunter Wymar Herachear Sep 09 2007, 17:14:24 CEST Killed at Level 142 by Crimmish and by Master Obitalal Lord sensej Sep 09 2007, 17:23:17 CEST Killed at Level 134 by Falzer and by Crimmish Marjola Sep 09 2007, 17:12:08 CEST Killed at Level 137 by Abu Loppez and by Xyro Marshall Don Doggy(ping 30k) Sep 09 2007, 17:08:12 CEST Killed at Level 118 by Onlly and by Crimmish Biboxon Sep 09 2007, 16:58:43 CEST Killed at Level 107 by Onlly Wolfghan Sep 09 2007, 17:23:27 CEST Killed at Level 122 by Xanosta and by Zangief Dana Ariesia Sep 09 2007, 17:18:10 CEST Killed at Level 151 by Master Obitalal and by Eudoros ______________________- Było dobrze ale zdechło. Punishers bawili sie w ping-pong'a. Wanted radze pozmieniać ip bo może być nie wesoło ;] |
Zobaczymy gdzie teraz będą te krzykacze z Punishersów... xP Gratuluję akcji. :]
|
+warmaus
od nas sensej, marjola, kiks, marshall,wymar,biboxon,dana |
Ciekawe kiedy Siggurdiusa ściągną ;p J/K
Mówi się, że nie ma chuja na Mariolę, a jakoś chuj się znalazł :) |
no no ciekawie sie robi 8 do 6 dla punishers ... ciekawe jak to sie dalej potoczy w następnych dniach... dof miał nie wesprzeć punishers i co?? onlly i vorn już z nimi latają :o
|
Wowed Mayon
Sep 09 2007, 17:12:28 CEST Killed at Level 64 by Minavand Prawie jak dof ;) |
Cytuj:
a kiedy mnie scigna to sie okaze :) tanio skory nie sprzedam. |
No no... Punishers zaszalało dziś na open battle. Gratulacje również dla nich. :] Jak widać Wanted bez Draza cieniutko sobie radzi.
@Eldyn Nie licz jakiś Wowedów, bo takie fragi i tak nic nie znaczą. ;] @Down Spoko... ;] Będę liczył fragi wbite jedynie na członkach obu gildii. @Edit: Fragi są zaktualizowane. Jak już mówiłem liczyłem tylko te, które należą do członków gildii. Wyjątkiem jest Urbexx, który nie jest w Wanted, a jest liczony do punktacji z wiadomych powodów. ;] |
Jed założyłeś ten temat więc mógłbyś zrobić jakieś podsumowanie fragow(chodzi mi o liczby).... tylko nie takie jak na tibia.com bo tam wiadomo jakie śmieszne fragi liczy sobie gildia punishers....
|
Cytuj:
Rozumem nie grzeszyłeś za to nadrabiałeś ciałem. |
dostalismy w dupe i to ostro. nie ma tlumaczenia, po prostu nie wyszlo. oni tez sa stratni. patrac z innej strony nie bylo zle, zwlaszcza ze na battlu pare kluczowych osob od nas mialo kicki i freezy (np marshll, ktory wlasnie na kicku padl). dziwna sytuacja, zwlaszcza ze nikt w ciagu dnia owych lagow nie mial. nie odbierajcie tego jako tlumaczenia, a od taka ciekawa sprawe
pozdro, caly dzien 7-6? :p |
Tete Nemth/Tegax/Onlly/Asari/Cors Ent dołączyli dziś do punishers.
Znając życie Cors wróci tutaj do nas do dyskusji później Gammbler,Eldyn and Yavi i zaczną się ich kłótnie(nie przypomnę o czym bo bym tego dziś nie spisał) no i temat nam zamkną na pewno :D:D:D:D |
Czy ma moze ktos reca z akcji?
Byłbym naprawde wdzieczny :) |
Zangief
Sep 09 2007, 22:31:41 CEST Killed at Level 141 by Kruchy Mag and by Hammpion |
Cytuj:
wielki GratzB) Gogo Wanted:] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:04. |