Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Mały artykuł "?" o Botach. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144283)

Aqua 15-10-2007 13:36

Qerdar 40 lvl -Banished: until Nov 14 2007, 07:28:37 CET because of macro use

Jeden mniej ;d

Leirdek 15-10-2007 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Konduktor (Post 1696053)
Co wy mi tu o jakis botach pierdolicie ja to mam kody do Tibii.

Przepraszam że uraziłem pana,nie wiedziałem o kodach do Tibii:p

Scobel 17-10-2007 14:40

Hehehe ... dzis poswiecilem troszke czasu i przeczytalem caly ten temat ... Powiem jedno ... wlasnie mniej wiecej o taka dyskusje mi chodzilo, a raczej o wywolanie jej ... I przeczytawszy ten temat jeszcze bardziej utwierdzam sie w swych racjach ... a Punk Buster to pewnie kwestia czasu ... Kiedys nie bylo Bottow i grali ludzie, wiec jak wprowadza PB to pewna czesc odejdzie ale na ich miejsce przyjda nowy poprawni gracze.

thewojtek 17-10-2007 16:14

Nie ma/jest BARDZO malo popularny bot o nazwie "cave bot" ale sadze ze nie istnieje, to tylko nazwa funkcji, idziemy dalej (nie czytalem zadnego posta oprocz 1wszego), uzywanie programow wspomagajacych jakikolwiek gre bez zgody autora/autorow wyzej wspomnianego produktu nie jest nie legalne w swietle prawa polskiego, tak dlugo jezeli te programy nie maja zadnych opcji fishingowych/hackerskich etc.

Zito 17-10-2007 16:22

< deleted >

piotrek26111 17-10-2007 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zito (Post 1699122)
I co z tego? Gra jest CipSoftu, oni ustalili zasady gry, Twoje konto jest na ich serverach, jak nie beda chcieli Cie tam widziec z obojetnie jakiego powodu to skasuja Ci konto/postac/lvl/itemki, zbanuja IP/kompa... (w ew. przyszlosci z PunkBuster'em ofc)

O, tak! Wprowadzenie PunkBustera do tibii to bylaby genialna rzecz! Skonczylaby sie era kinderboterow ktorzy korzystajac z cudzych botow i skryptow nabijaja wysokie lvl, a zaczelaby sie era prawdziwych boterow ktorzy nabijaja wysokie lvl dzieki posiadanej wiedzy informatycznej.

JESTEM ZA!

Scobel 17-10-2007 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1699873)
O, tak! Wprowadzenie PunkBustera do tibii to bylaby genialna rzecz! Skonczylaby sie era kinderboterow ktorzy korzystajac z cudzych botow i skryptow nabijaja wysokie lvl, a zaczelaby sie era prawdziwych boterow ktorzy nabijaja wysokie lvl dzieki posiadanej wiedzy informatycznej.

JESTEM ZA!

Tak, Tak niech zgadne TY jestes tym co ma wiedze informatyczna, ma sie rozumiec?? A ile jeszcze na te 2 filmy twe mamy czekac - przypomne 1 film o 4x30lev z all profesji ubija DL no i 1 film z tym jak pokazujesz nam swe dzielo - jak one dziala, no chyba ze nadal myslisz ze w filmei mozesz mi przeslac botta. N/C

Zito 18-10-2007 01:04

< deleted >

przemexc 02-03-2010 18:14

Jeden z moich znajomych jest prawnikiem i on twierdzi ze w polskim prawie nie jest napisane nic co by zabranialo uzywania nielegalnego oprogramowania w grach komputerowych.

samo posiadanie nielegalnych oprogramowań jest przestempstwem X(

Beh0lder 02-03-2010 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez przemexc (Post 2738335)
Jeden z moich znajomych jest prawnikiem i on twierdzi ze w polskim prawie nie jest napisane nic co by zabranialo uzywania nielegalnego oprogramowania w grach komputerowych.

Ale jest w tibia rules. -.-
Odkopałe¶ juz dzisiaj conajmniej dwa tematy archeologu.
Pozdro&poæwicz&kupsemusk

Barbar 14-04-2010 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez przemexc (Post 2738335)

samo posiadanie nielegalnych oprogramowań jest przestempstwem X(

http://www.funnyforumpics.com/forums/GTFO/2/gtfo~4.jpg

@topic
Bez bota to nie robota. IMO teraz szybciej wybocic jakis 60 lvl niz czekac az cryminal zniknie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50.