![]() |
ciekawi mnie anihilator w wykonaniu 4 wojownikow leczacych sie gównem dodajacym 300-600 hp
|
Cytuj:
|
balansacja polega na tym, od letniego do zimowego updata moja profesja jest fajna a Twoja do dupy, a potem zmiana, od zimowego do letniego moja jest do dupy a Twoja wymiata. i wszystko jest zbalansowane, pierw knight pol roku trzepie warlocki a mag rotwormy, i zmiana mag trzepie warlocki a knight roty (dotyczy leveli 120+)
|
@UP
Zgadzam się w 100% ^^ Cipsoft nie zna znaczenia słowa "balansacja"... |
Nowy Świat Który by był tibia 7.4 lub 7.6 (ofc grafika uleprzona xD) no może jakiś polski server ale znów roiło by sie tam od nawpuf !!!111one:flaga_pl:
|
Cytuj:
Zagadam sie w 100% :D |
brak tytlulu
we we we update do tup* jakbym chcial tak grac to bym na OTS poszedl :/ i teraz kina bedzie goopi :(
|
Nie wiem czy w dobrym temacie to pisze ale mama mały dylemat odnośnie wersji 8.1 . Mianowicie wyczytałem ze mają być nowe czary- ok, mają być małe roszady w czarach- ok, ale niech ktoś mi powie co sie stanie jeśli zabiorą mi jakiś czar, czy automatycznie dostane jego zastępczą wersje czy będę musiał wykupić nowy bo jesli trzeba bedzie wykupić nowy to dla mnie jest to strata kasy :confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |