Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Czego oczekujecie po nowym Updacie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144995)

Fagaro 17-11-2007 00:44

ciekawi mnie anihilator w wykonaniu 4 wojownikow leczacych sie gównem dodajacym 300-600 hp

Rafals from hell 17-11-2007 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fagaro (Post 1749512)
ciekawi mnie anihilator w wykonaniu 4 wojownikow leczacych sie gównem dodajacym 300-600 hp

A mnie ciekawi fakt na jakiej zasadzie oni w ogóle tworzyli tą balansacje. Co prawda postacie magiczne zrobili jak trzeba i tu nie mam zastrzezen, ale zniszczenie tak blockerów to tragedia. Po letnim update... blockerzy nie byli potrzebni , bo woleli sami expic na dobrych potworach. teraz blockerów mnie będzie, bo magowie dadzą sobie sami radę, a blockerzy nie dadzą rady wyuhać xD

Fagaro 17-11-2007 03:13

balansacja polega na tym, od letniego do zimowego updata moja profesja jest fajna a Twoja do dupy, a potem zmiana, od zimowego do letniego moja jest do dupy a Twoja wymiata. i wszystko jest zbalansowane, pierw knight pol roku trzepie warlocki a mag rotwormy, i zmiana mag trzepie warlocki a knight roty (dotyczy leveli 120+)

Mutilator 17-11-2007 03:48

@UP

Zgadzam się w 100% ^^

Cipsoft nie zna znaczenia słowa "balansacja"...

dark_solti 17-11-2007 04:06

Nowy Świat Który by był tibia 7.4 lub 7.6 (ofc grafika uleprzona xD) no może jakiś polski server ale znów roiło by sie tam od nawpuf !!!111one:flaga_pl:

wrogonastawiony 17-11-2007 07:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fagaro (Post 1749670)
balansacja polega na tym, od letniego do zimowego updata moja profesja jest fajna a Twoja do dupy, a potem zmiana, od zimowego do letniego moja jest do dupy a Twoja wymiata. i wszystko jest zbalansowane, pierw knight pol roku trzepie warlocki a mag rotwormy, i zmiana mag trzepie warlocki a knight roty (dotyczy leveli 120+)

HAHAHAH, owned.
Zagadam sie w 100% :D

Niezwyciezony 18-11-2007 11:40

brak tytlulu

we we we update do tup* jakbym chcial tak grac to bym na OTS poszedl :/ i teraz kina bedzie goopi :(

Newlight 18-11-2007 12:04

Nie wiem czy w dobrym temacie to pisze ale mama mały dylemat odnośnie wersji 8.1 . Mianowicie wyczytałem ze mają być nowe czary- ok, mają być małe roszady w czarach- ok, ale niech ktoś mi powie co sie stanie jeśli zabiorą mi jakiś czar, czy automatycznie dostane jego zastępczą wersje czy będę musiał wykupić nowy bo jesli trzeba bedzie wykupić nowy to dla mnie jest to strata kasy :confused:

Leirdek 18-11-2007 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Newlight (Post 1752208)
Nie wiem czy w dobrym temacie to pisze ale mama mały dylemat odnośnie wersji 8.1 . Mianowicie wyczytałem ze mają być nowe czary- ok, mają być małe roszady w czarach- ok, ale niech ktoś mi powie co sie stanie jeśli zabiorą mi jakiś czar, czy automatycznie dostane jego zastępczą wersje czy będę musiał wykupić nowy bo jesli trzeba bedzie wykupić nowy to dla mnie jest to strata kasy :confused:

Mi sie wydaje że jadnak będziesz musiał,chcoiaż to moje przypuszczenia.

Rafals from hell 18-11-2007 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fagaro (Post 1749670)

Przykro mi, ale wiesz... tak naprawdę knighta ulepszyli tylko raz i to tylko na 3 miechy..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35.