![]() |
xD
a ja lóbje orce!111oenenenrazraz111 i wogule fjencej otcinkuf plx
|
Nieźle stron jak na taki feak...
|
@Irwin
Równie dobrze 2 - 1 = 1... |
Cytuj:
Lubieorce1 = orgazm. Więc Misza + Mandrill = lubieorce1 a lubieorce 1 - pół Mandrilla = Misza + 1/2 Mandrilla Macie jeszcze 4h na opublikowanie(zrobienie?) fejka. |
Co wy tak z tą matematyką? To jakiś kod/szyfr/inne ch**stwo?
|
@up
To jest kod MATInczi :> |
Cytuj:
A lubieorce1 to nie my. Naprawdę. ;p I nie płacz tak MATI, bo fajć żyje jeszcze tylko dzięki mnie. Nadrill odpadł by już po piątej części. |
Nie no! Mistrzostwo! Jak obejrzalem ostatnia czesc to najbardziej dobila mnie dennosc tej naglej zmiany scen :D :
"chcem ci cos powiedziec tak?tak? Oo brass legi moje, pierwszy zauwazylem" (czy jakos tak) Wy to macie mozgi do robienia fake'ow, ktore maja rozsmieszac ludzi po ciezko przezytym tescie w budzie. Nie ma to jak obejrzeć 300 orków i poobijać sobie mordę na podłodze spadając z krzesła :P Za całokształt i jego denne wykonanie i fabułę (jest oryginalny xP) daje 9/10 (wiesz, szczyt denności to nie był :P) Pozdro, Dansos |
Wow fake jest rewelacyjny, a ta jego rewelacyjność polega na tym że nie jest to tylko parodia tibi, ale też parodia fake'ów tibijskich z tego forum, brawo za to, ocenę wystawię przy następnych częściach. Więc next part plx.
|
"krul" i "curce" mnie rozjebało xD łab dzeiśontke !11!111
|
lipne, nie podoba mi się.
słabe wykonanie, pisownia itd |
Mam propozycję:
www.wikipedia.pl -> ironia POLECAM! edit: Właśnie, dostałem świetny PW od Michossa. Odpowiem, że obie formy wymowy są dozwolone. |
Dzisiaj mija termin, przerwy w zabijaniu! Jutro rano zginą kolejne orki!!!
Nadrill szybciej rób parta xD ------------- O ile w ogóle robisz... |
Jakby ktoś był ciekawy co to za PW:
Cytuj:
PS. No i, rozumiem że S-kau-nego golema też to dotyczy ;P |
Ukryty tekst:
@fake 3OO orców rox! Niedługo OrCuS polegnie:evul: PS: Fiencej buenduff ordokrapisznyh! Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Teraz orcus nie zabija przez 3 dni! |
@Diabliczek
Ja o rozwiązałem dawno emu... Dzisiaj orcus znowu zabija. |
|
Proszę... nie!
Używajcie słownika! |
Ehh, i znowu ktoś nie odczuł ironii...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11. |