![]() |
Ambel vicek? Nie zebym cos mial do niego ale on sie tu prawie w ogole nie odzywa, podejrzewam ze nawet nie przeczytal regulaminu :< wejscie na vicka ma za lvl?
@Ok, looz :) |
@up
Nie, ale znam go bardzo długo. Nie martw się, wiem co robie;). @down przeczytałeś regulamin? |
Nie odzywam się bo jak widze to już wszystko zostało ustalone
@up Tak |
Dajesz dajesz Destro zakładaj :D
|
Cytuj:
@Gess Nie liczy sie lizanie dupy br, ani sam lv... liczy sie respekt, to jakim jestes graczem, to jak inni postrzegaja ciebie. Nie wiem jak ty ale nie gram tylko po to zeby zadbac o wlasna dupe |
Dzisiaj wieczorem prawdopodobnie powstanie gildia, więc miec oko na forum all the time. I bez żadnych spamów na priv, rangi wybieram ja kto do jakiej, thx za respect.
|
Cytuj:
|
@up
Nie mieszaj mi w głowie bo wiem kogo wybrałem. A tak wogóle będę dokładnie obserwował ich pracę i zawsze wszystko się może zmienic. Tylko, że ja im zaufalem i wierzę, że będą perfect pracowali wspólnie ze mną i cała gildią:). Mała zmiana rang: Emperor - lider Magnate - vice liderzy Nobleman Loyal Sleeping Legend Recrut(nowi) ale to z czasem |
lol jak wam to tak wielce przeszkadza to nie robcie z niego vicka-.- mysle ze on ma to w nosie
|
Teraz tylko czekać, aż powstanie ;D
|
@Destro
Eee... to tylko tyle bedzie rang? =o |
@Up
W miare zapotrzebowania będzie więcej :) |
srry ale ja chyba nie dam radzy dzisiaj sledzic forum non stap...
nazwa gildi mi sie podoba i reszta tez z reszta. jak cos to z rana przeczytam to co bede mial zalegle i zorbie jak co bede mial do zrobienia ( z rana tj o 5~) |
18:33 You see yourself. You are an elite knight.
no to mozna zakladac gildie:) |
Cytuj:
|
Przykro mi ale Brotherhood zajęte -.-, więc proponuje Holy Brotherhood, więc jak?
Holy Brotherhood - A guild with this name already exists. N/C |
Cytuj:
|
holy=święty
szkoda że ja nie będę mógł być w gildii <need 50+> ;( |
Holy Brotherhood nie moze byc bo jest zajeta ta nazwa
|
No to moze to Brotherhood of Blood?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:10. |