![]() |
Pomijając styl to jednakowoż pare punktów jest trafnych. Trzeba umieć robić coś głupiego, a zarazem śmiesznego. Tobie to nie wychodzi. Choć musze przyznać, twoje żarty i próby ironii zawsze są głupie i nie śmieszne.
Trzeba umieć... |
You advanced in nierozumienie wypowiedzi __DARK_SWEN__'a.
You advanced in szok psychiczny przeczytaniu wypowiedzi __DARK_SWEN__'a. @Crying cośtam z Emo-awatarem. Tak, jak miałem siedem lat napadł mnie pedofil z preclem zamiast głowy. |
NIe obrazcie sie ale to moj wierszyk... TO NIE JEST KRYTYKA TYLKO WIERSZYK!!
Precel, Precel Jest do dupy bo wpierdziela KLUCHY!! |
Jak już, to:
Cytuj:
Edit: Nowy odcinek (spóźniony o minutę, oh nah!) |
Nice Job. Bezsensowne ale fajne, glupie ale mądre, precel ale ciacho.
No mi sie podoba, zam 8/10 bo malo info o kilku ludziach jak qpa i malo odcinkow :] ja chce wiecej.;( |
Info będzie uzupełniane. Tylko o Preclu, Panu Autorze Fake'a i Orcusie dowiadujemy się w miarę dużo.
|
Mam jeszcze 1 pytanie, a mianowicie:
Czemu w 7 i 9 odcinku w 3 i 4 katrze ork ma noze a pozniej juz nie?? |
Michoss lolu 9 odcinek jest taki sam jak 7. :baby:X(
|
Michoss, popraw, 9 jest taki sam jak 7 :[
|
CZEMU MI NIKT WCZEŚNIEJ NIE ZWRÓCIŁ UWAGI?!
Macie hunta od mojego frjenada na 50lvlu 500* Musiałem przez przypadek zamienić linki. Już poprawiam. Nev Part: http://img145.imageshack.us/img145/9484/nr9np9.png |
Cytuj:
|
Wow, Transformes bylo najlepsze ;d a tak ogolem za odcinek 9/10
No co? |
Żałosne. Jak wszystkie.
|
Cytuj:
Pan Pedofil jest chu.. fajowy bo ma precla zamiast głowy. _/ Cytuj:
@Michoss More... ;) |
uheuheuheuhe
|
Dilejt. Mam program. Ale i tak możecie dawać V.v a
|
Czy to Jajko??:
w 7 odcinku w 3 i 4 kadrze Orkulus ma noze a pozniej juz nie?? |
Po co Ci V-v? Zrobisz super śmiszną część, w której się obraca a tu z tyłu plecy precla? o.O!
|
@m.in. Ale mam dla niego większą rolę. Misza mi poz <sic>! Kuźw, miałem nie mówić. Na czym to ja? Aa, tak, chce go bezprawnie i bez pozwolenia zajebać wyśmiać i zbezcześcić jego postać. Tak, bezprawnie i bez pozwolenia zbezcześcić.
|
Cytuj:
Topic@ Fajne, fajne, fajne, fajne, fajne. Dawaj częściej niż 2 w tygodniu! Usnąć można czekając na next party! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |