![]() |
@up:
Dokładnie. Pewnie dadzą faccom z 1-2 nowe zaklęcia , paccom całą resztę. I nie mam zamiaru wydawać kasy na te kilka tysięcy pikseli. Lepiej sobie kupić jakąś grę , czy jakieś tam pierdołki. No ale kto by mnie tam , kutwa mać , słuchał. |
ZARABIśCIE SIę ZAPOWIADA ...
Knight bedzie mial dobrze , pala , druid i sorc! Czyzby najlepszy upade ? |
zal
Tibia schodzi na psy, a zaczelo sie od momentu update 7.92 :)8o
Co oni kurwa robia... Cipsux rox :D |
wydaje mi sie ze tibia coraz bardziej przypomina wowa.....moze tej w letnim updacie dodadza nowe rasy? =|
ale tak serio to update podoba mi sie strasznie...wybalansowanie....chcesz huncic knightem na dragach? enchantnij se bron lodem i lecisz! xD chcesz isc na frost dragi?! zaczaruj se bron ogniem i jazzda az sie dymi..ciekawe czy strzaly palka bedzie sie dalo enchantowac.... |
Hehe fajna sprawa :) update plx
|
nicE
Widze drudy i sorce zacieszaja xD Nie no ale jestem knightem i update nawet mi sie podoba. Ale ujebią facca troszke hehe ;p
Pozdro:baby::baby: |
jeśli to co piszą jest takie super to ciekawe jak będzie wyglądało w praktyce xD bo jak zawsze to była kaszana :D
|
Cytuj:
|
:cup::cup::cup::cup:
Powiem tak teraz gra w tibie nie będzie już dla namiętnych 10 cio latków :D W końcu omg... Gra palkiem będzie czymś w rodzaju prawdziwej gry w tibie... i sobie z radości tibie połamie chyba! XD Best Update ?? ;> |
Już widze demony padające od "żywiołu" swiętośc na kilka hitow widze że wszyscy piszą upade rox ale zobaczyćie że to kolejne lipne update zwlaszcza dla faccow pewnie nie będą mogli używać tyhc broni eh.
Gram od tibi 7.6 więc wiem co mówie. |
Cytuj:
A mi zal ciebie jeszcze bardziej. Zacząłeś grać w tibie na kliencie 7.92 z hootkeyami to zamknij pysk i sie nie udzielaj...:D8o |
WywaliĆ Z Forum Anty FanÓw :d:d:d:d:d
|
Ta... i co jeszcze? Zielarstwo, kowalstwo, jublieria. WoW, jak już ktoś powiedział.
|
Omg, Facce macie problem ? Kupcie sobie pacc albo stfu i nie grajcie... nie ryjcie graczom premiowanym bani!! Jest to już żenujące te pisanie wasze : ,, Pacce dostaną to to to i to a Facce nic !! Do dupy sux evullo updateo... "
Kur... zamknąć pyski! @up Ja grałem np. od 7.6 i w sumie hotkeye mnie denerwowały jak sorciem grałem i chciałem kine ubić... bo na równi byliśmy z uh/sd... a przed 7.92 to lajtoworozwalałem... w każdym razie już mi to nie przeszkadza. |
Cytuj:
|
O cholera , no to nieźle . Wygląda na to , że gra będzie teraz naprawdę urozmaicona , a druidzi wreszcie nie będą jęczeć ;) . Tylko ciekawią mnie te miksturki leczące . Mam nadzieję , że będą w podobnej cenie i skuteczności co uhy :) .
|
nie byl bym soba jak bym nie dozucil czegos od siebie hahaha
no wiec powiem tylko tyle kieys bylo dobrze ale nie znaczy ze nie moze byc lepiej zapowiada sie ciekawie :D szkoda ze nie predko paca dokupie czekam na upa z niecierpliwoscia ale tez zaluje ze co pol roku tibia robi sie coraz mniej tibijska :D pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przepraszam mistrzu;( Wybaczysz mi panie dorosły? PS. Idz zajmij respa bo ci ktos ci sie na roty wpierdoli ;o:baby: |
No tez mi sie zdaje ze robi sie taki WoW no ale zawsze lepiej ;]
A po za tym Cipy chyb a rozumu nie miały w jakim np. fantasy , ksiazce, grze itp. Jest Pall ktory wali z włóczni i łuku xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14. |