![]() |
exp x2 dostana all nawet ci co nie malja i nigdy nie mieli pacc??:)
|
NO łady prezencikB)
Będę musiał zrobić zapasy uhs na exp:D Z drugiej strony pewnie żadne porządne expowisko nie będzie wolne... A kolejki na światy non-pvp będą "kosmiczne". (dla posiadaczy facc);( Mimo wszystko Super pomysł.:] |
Ciekawe tylko czy ten pacc będzie można aktywować np.3 tyg. po i czy będą kolejki? (all pacc a pacc = 0 kolejek)
Myślałem sobie, że może sobie dobrze poexpie swoim pallem na candi, ale to będzie masakra... Przynajmniej sobie kupie od za****nia r-spearow i zaoszczędze szmal kasy ^^ |
OmG!! ale bede expil =d Serio mowiac chyba z 10 leveli wbije na takim expie =d Dragon 1400 expam wyverna 1030, a orc leader cos kolo 500!
|
Jak to jest jeśli mi się skończył pacc 20 października to bedzie ?? czy to tylko dla tych co mieli cały ten czas od 1 do 20~?? ;)
Pozdro Pichniczek ;) @edit Z resztą sie to zobaczy skoro mi nikt nie powie ;/ skoro jest 1 tydzień tylko 2x exp to mnie ciekawi czy ludzie na pewno będą tak citować :P ja przez ten tydzień wolałbym sam wbić se ten lvl i nie wastowac uh'ów bo jakis 30 lvl mnie bije z rózgi :P ale servery na pewno będą zawalone xD ale i tak cipy to zrobiły bo im przychody wzrosną a nie dla nas :P jak sie poczyta parę postów to widać "bez pacca sie nie logniesz" i powiedzcie że to nie zachęca do kupna ?? :D |
Już widze tych booterow na rotach ;]
|
No, no ładnie. Ciekawe czy jakieś expowisko będzie wolne :).
|
CipSoft juz popierd*liło... Co oni robią z tej Tibi K*urwa, updaty coraz gorsze coraz więcej osób odchodzi, nowe outfity śmieszne, miksturki co sie ani kupy ani dupy nie trzymają i jeszcze exp X 2.
Global OTS exp x2 - CipSoft zaprasza ale pozdro ahh ta tibia 7.5... Hail old times ;( |
o żal.. ale będzie botów, czyli wychodzi na to że i tak wolniej wbije lv bo za dużo wiary, a boty szybciej.. jak miło
|
hahaha macie racje bedzie zajebiscie....kolejki 200+...bez PACC nie pograsz zal kurwa ;/;/ i to ma byc jakas rekompensata ?!!!?
|
@Trevicio
Smieszny kolo jesteś. Chcialem iść poexpić ostatnio, ale nie mogłem bo mnie wywalało. Mi sie podoba ze przez tydzien exp będzie 2x. I jak ci sie podobają ots 7.5 to GL Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
ciekawe co bedzie sie działo na swiatach pvp ... pewnie na hyderki nie pojde bo bedzie siedział 200 ms Cela :<<< |
jeżeli ktoś gra w MU online to wie że takie rzeczy tam się często zdarzają:D
|
2x większe doświadczenie dotycz tylko amerykańskich serwerów czy wszystkich ?
|
Gracze którzy marudzą na 2x exp są proszeni o nie wchodzenie w tym okresie na tibie albo o expienie 2 x wolniej niż zwykle to bedziecie mieli tak samo :P Ah dodatkowe 7 dni pacca włażenie bez kolejek i expienie na premium area to bedzie cudowny tydzień :D
|
Cytuj:
Tylko Ci co mają pacc aktualnie będą mieli przedłużenie go o 7 dni... |
Ciekawi mnie tylko czy servery wytrzymają.
btw jak już kilka osób napisało i tak na każdym spawnie będzie tyle osób, że nikt nawet nie zauważy, że jest więcej expa... |
Zajebiscie Za Hyderke 4k+
Za Draga 2 K+ xD Wybaniowali Cos Narascie xD |
@up
Za draga bedzie 1400, a nie 2k+ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33. |