![]() |
A propos kąpielisk, dziś koło 14. na Securze byłem na tym w pobliżu wejścia na Fibulę. I co? I pusto. Nikt się nie kąpie. Może gdzie indziej jest większe zainteresowanie, ale myślę, że to po prostu graczy nie bawi.
|
Cytuj:
|
Wiadomo te kąpieliska niczym nie róznia sie od chodzenia po mainie i grania w piłke nozna na okreslonym obszarze. Dla mnie żenada dla innych nie wiem... Moze pociąga ich to, że moga założyc czepek?
|
Jakie obrażenia zadają nowe lub zmienione czary ofensywne dla facc dla druta i sorca(ice wave, energry beam, fire wave, geb, terra/energy wave itd...)?
|
NO COMMENT!!! Najgorszy update jaki widziałem.... taki balance, że znowu pall ssie -.- teraz musze 5-6 razy vite uzyc do full hp NO COMMENT!!!
|
Up@ Data dołączenia: 16 12 2007
Zbanowali ci ostatnie konto? A i pozatym bardzo polecam ots zaczepisty i koleś dodatkowo wam wbije okrągły lvl na realu jak będziecie pocinać w otsa więc wszyscy wkurzeni znudzeni, dzieci upa letniego 2007 proszę pograć na tym otsie to [SPELL]załatwi[/SPELL] wasze wszystkie problemy!:cup: |
?
witam
mam pytanko, kiedy tak okolo bedą nowe serwery ?? |
Witam! Jestem nowym uzytkownikiem forum. Zalogowalem sie pierwszy raz od 5 razy i ciesze sie z tego. A tak pozatym widzialem cos o OTS-ie. Gralem na otsie mojego kolegi i bylem tam GM. Ale szybko stracilem posade poniewaz wypuscilem w depo Orshabaala:evul: Teraz gram na Harmoni i uwazam ze sie gratam idealnie poza cxzekaniem na wlogowanie. Otsy sa fajne poniewaz jest w nich duzo kasy i pacc za tibijska kase(tak bylo w przypadku otsa kolegi xD) rzucaja tesz na nim bohami i magic plate armor ostatnio latalo. W ostatni dziem mojego krolowania
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Servery
A kiedy będą nowe server w tibi?? bo z chęcią bym pograł z nowu ale na jakimś nowym...
|
Cytuj:
A niby czym bedzie sie roznic te nowe servy od starych- tj. beda jakies nowe atrakcje (joke) xD? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
???
czy ktos mi moze powiedziec czy zwiekrzyli moc (hity) magow?
|
Cytuj:
Raczej obnizyli- ale nie az tak bardzo, za to pomniejszyli zuzycie many na czary spontaniczne np na fire wave teraz 25(wczesniej z 60) a na energy beam tylko 40(wczesniej kolo 100) i to wg mnie jest plus :) |
po nowym update gra mi sie nawet dobrze na Harmoni :p.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:06. |